Program marketing afiliat RITTER.ro

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o companie cu capital 100 % romanesc de intermediere, consultanta si asistenta in domeniul asigurarilor ce efectueaza analiza financiara a fiecarui potential client in functie de necesitatea acestuia.

Pe parcursul celor 8 ani de experienta in piata de asigurari din Romania, am concluzionat ca serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizrea unui program de asigurare.

Promovand o gama larga de tipuri de asigurari atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul Bulgariei, acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica si incercam sa promovam, dupa mijloacele noastre, cultura publica in domeniul asigurarilor, prin oferirea de informatii corecte si complete tuturor celor interesati.

ritter.ro este un proiect unic din piata asigurarilor online deoarece ofera clientilor atat posibilitatea de a achizitiona in sistem 100% online produse de asigurari de tip RCA, locuinta, medicala de calatorie, cat si posibilitatea accesarii contului de client oricand pentru a-si gestiona politele.

Pe langa produsele de asigurari , puteti promova si conceptul de Franciza Ritter Broker care este comisioanata pe baza de lead valabil.

De ce sa achizitionezi o franciza broker de asigurari ?

Asigurarea nu este doar o vanzare - cumparare a politelor de asigurare. Contractarea si consumul serviciilor de asigurare necesita profesionalism si anumite cunostinte din partea consumatorilor. Practica ne demonstreaza ca este eronata opinia conform careia poti solutiona problemele ce tin de managementul riscului si de asigurari, fara cunoasterea anumitor aspecte legislative si principii specifice activitatii de asigurare si managementului de risc. E nevoie de calificare, experienta si abordare profesionista. Cum sa alegi cea mai buna companie dintre cele peste 30 de companii ce activeaza pe piata? Cum sa negociezi o acoperire buna la un pret adecvat? Cum sa inchei un contract ce si-ar garanta obtinerea despagubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum si raspunsurile la alte intrebari intra in competenta unui broker de asigurare. Broker-ului de asigurari ii revine rolul esential de a ajuta clientul sa-si exercite dreptul la libera alegere, actionand ca intermediar intre vanzatorul si consumatorul serviciilor de asigurare.

In calitate de francizat Ritter Broker, vei beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurari alaturi de francizor, care are o vasta experienta in domeniu, gestionand o paleta larga de servicii si transformand aceasta activitate intr-un business de sine statator, cu o recurenta anuala ce va tine doar de capacitatea ta de a interactiona intr-un mod profesionist cu clientii din portofoliu.

Articole in presa despre ritter broker gasiti aici https://ritter.ro/aparitii-in-presa

Detalii despre Franciza Ritter Broker gasiti aici https://ritter.ro/franciza-ritter

Orice informatii in plus, ne puteti scrie prin mesageria 2performant.

Oferim urmatoarele comisioane
- Asigurari RCA se vor comisiona procentual cu 4% din valoarea tranzactiei
- Asigurari medicale de calatorie se vor comisiona procentual cu 13% din valoarea tranzactiei
- Asigurari de locuinta obligatorii se vor comisiona procentual cu 4% din valoarea tranzactiei
- Asigurari de locuinta facultative se vor comisiona procentual cu 10% din valoarea tranzactiei
- Asigurarile CASCO se vor comisiona pe baza de lead cu valoare fixa de 3 lei per lead
- Franciza RITTER BROKER se va comisiona pe baza de lead cu valoare fixa de 3 lei

Publicul nostru tinta este:
- orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani
- orice persoana juridica ce activeaza in orice fel de domeniu

Cum puteti promova produsele noastre?

- prin facebook: puteti folosi acest canal de promovare, indiferent daca este vorba de postari organice sau de reclame Facebook. Singura observatie este ca toate intrebarile care pot aparea de la clientii nostri in comentarii sa fie directionate catre adresa de e-mail: office@ritter.ro ( intrebari legate de comenzi, livrarea produselor, etc.)
- prin twitter, instagram , google plus etc
- prin google adwords
- bloguri
- vloguri
- folosind articole cu recomandari ale produselor disponibile pe ritter.ro
- prin campanii clasice de display ads
- pe site-uri care centralizeaza oferte

Beneficiile programului de afiliere ritter.ro:
- aveti suport dedicat din partea affiliate manager-ului ritter.ro
- nu exista rata de retur
- procent ridicat de aprobare a comisioanelor
- puteti alege dintr-o selectie variata de bannere de promovare permanent actualizate
- sunteti acceptat automat in programul nostru de afiliere, deci veti incepe sa câstigati bani imediat
- ne ocupam de comenzile clientilor in aceasi zi in care vine comanda cu respectarea programului luni - vineri intre 9 - 18

Restrictii:

ritter.ro nu permite promovarea produselor sale pe site-uri de genul cashback sau in orice alt context in care se ofera reducere la asigurari. Legea nu ne permite sub nici o forma sa oferim reduceri sau beneficii la politele de asigurari.

Afiliatii care nu respecta restrictiile mai sus enuntate risca excluderea din campanie si anularea comisioanelor obtinute prin mijloace nepermise.

Orice intrebare sau nelamurire este clarificata prin intermediul mesageriei interne din 2Performant, in maximum 24 de ore.

Va rugam cititi termenii si conditiile programului de afiliere!

Poti accesa programul nostru de afiliere aici https://2performant.com/affiliate-programs/insurance/ritter-ro/?utm_source=63dc1ca1a&utm_campaign=recruitment

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0374600700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz intermediar pensii private 87/2016
Aviz furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23BACX0000000764845000

Contact
Se incarca ... asteptati