Se intampla in Romania. Firma care te transforma, peste noapte, in patron. Iti da chiar si birou - capital.ro

Unul dintre brokerii mici de asigurări , care a trecut în 2018 printr-o schimbare importantă de acționariat, anunță lansare unui sistem unic pe piața din România. Practic, brokerul pune la dispoziția celor dispuși să plătească o afacere la cheie, în domenjul financiar, cu produse de asigurări, pensii și leasing, cu know how și brand și chiar cu un birou.

Începând cu acest an, Ritter Broker a implementat un sistem de franciză sub numele boutique financiar la cheie. Prin intermediul acestuia, viitorii clienții beneficiază de polițe de asigurări, de pensii private pilon III dar și de oferte de leasing atent concepute pentru nevoile lor.

Compania colaborează cu 30 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 12 companii de leasing financiar și operațional, oferind peste 1.000 de produse financiare, ce pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii parteneri.

„Oferim un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenți în același timp. Franciza este construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului”, afirmă Cătălin Vasile, director general Ritter Broker.

În afară de un vast portofoliu de produse financiare, Ritter Broker pune la dispoziția francizatului nu doar un brand și un birou ci și un know how vast, îmbinat cu posibilitate de a comercializa produse premium special concepute împreună cu companiile de asigurări și leasing, care vor satisface necesitățile diverse ale clientului.

„Pentru a deveni broker de asigurări trebuie să îndeplinești niște condiții destul de dificile atât din punct de vedere financiar, fiind nevoit să depui un depozit destul de mare pentru a înființa o companiei de brokeraj, cât și din punct de vedere legal, existând o procedură serioasă pentru a putea fi autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară”, explică Alexandra Brătescu, directorul de vânzări al Ritter Broker, avantajele oferite viitorului francizat..

Compania, cu capital integral românesc, a fost înființată în urmă cu nouă ani de doi tineri antreprenori și a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 13,5 milioane lei și a vândut 45.000 de polițe. Așa cum a anunțat și Capital, de anul trecut Ritter Broker a intrat în portofoliul Niro Group, controlat de omul de afaceri Nicolae Dumitru.

Articolul complet il poti citi aici https://www.capital.ro/se-intampla-in-romania-firma-care-te-transforma-peste-noapte-in-patron-iti-da-chiar-si-birou.html


Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 795.760 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati