Am gândit franciza Ritter Broker ca pe o formă de dezvoltare

Franciza Ritter Broker

Am gândit franciza Ritter Broker ca pe o formă de dezvoltare, adunând în familia Ritter Broker și agenți economici care doresc să își mărească veniturile, dar nu dispun de un capital financiar destul de mare, cât și de experiența necesară pentru a porni singuri la drum.

Astfel că franciza este ca o “stradă cu sens dublu”: pe de o parte, prin partenerii francizați, ne mărim rețeaua de distribuție la nivel național, pe de altă parte, francizații care ni se alătură la drum beneficiază de tot know-how-ul nostru, de un ghid bine pus la punct în care fiecare știe ce are de făcut.

Oricine își dorește poate deveni francizat Ritter. Noi ne-am orientat atenția, pentru început, către zona de retail, service auto, servicii imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse care se adresează consumatorilor finali.

Avantajele de care vor beneficia toți viitorii francizați sunt multiple și pornesc de la faptul că vor avea acces la baza de date a clienților Ritter Broker, vor avea aceleași standarde impuse de către Ritter Broker și nu se vor face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional, vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor, prin colaborarea cu Ritter Broker, vor primi plata la timp a comisioanelor și li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile.

Modelul de franciza Ritter Broker a fost construit avandu-se in vedere posibilitatea de a creea sinergii cu afaceri deja existente și care activează în zona de Business to Consumer.

Ce inseamnă acest lucru?

Dacă viitorul francizat are afaceri în retail, service auto, imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse adresate consumatorilor finali, acesta poate face un business în asigurări asigurand în acelasi timp servicii adiționale pentru clienții existenți crescând în acest fel nivelul de incredere al acestora și nu in ultimul rând venituri suplimentare pentru afacerea existentă.

Modelul de business al francizorului este pregatit să preia astfel de parteneri având deja pregătit un model financiar & business adecvat fiecarui tip de afacere. Costurile de implementare vor fi mai mici pentru francizat acesta având deja o parte a infrastructurii necesare unei afaceri în asigurări. Pentru aceia ce doresc deschiderea unei afaceri noi, franciza Ritter Broker este de asemenea o oportunitate, modelul de franciza Ritter Broker asigurându-le acestora toate parghiile încă de la inceput.Icon securitate Twispay

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL

Telefon: 0374600700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz intermediar pensii private 87/2016
Aviz furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23BACX0000000764845000

Plata card prin:

Contact
Se incarca ... asteptati