Politele de asigurari NU se emit automat. Acestea se emit de catre personalul RITTER.ro in timpul programului de lucru: Luni - Joi intre 09:00-18:00 si Vineri: intre 09:00-17:30.

Conform legislatiei in vigoare, emiterea politelor de asigurare RCA se face doar dupa ce un operator RITTER.ro a primit urmatoarele documente de la dvs:

- in cazul vehiculelor inmatriculate/inregistrate pe persoana fizica pentru emitere sunt necesare: copia talonului sau a cartii si copia buletinului proprietarului din talon

- in cazul vehiculelor inmatriculate/inregistrate pe persoana juridica pentru emitere este necesara copia talonului sau a cartii

- pentru vehiculele pentru care se doreste RCA in vederea inmatricularii/inregistrarii pe persoana fizica pentru emitere sunt necesare: copia talonului sau a cartii, copia buletinului noului proprietar ( cel pe care se va inmatricula vehicululul ) si copia contractului de vanzare-cumparare ( sau a facturii ) cu dovada luarii in evidenta fiscala

- pentru vehiculele pentru care se doreste RCA in vederea inmatricularii/inregistrarii pe persoana juridica pentru emitere sunt necesare: copia talonului sau a cartii, CUI persoana juridica ( cea pe care se va inmatricula vehicululul ) si copia contractului de vanzare-cumparare ( sau a facturii ) cu dovada luarii in evidenta.

Documentele mai sus mentionate le puteti trimite catre noi:

- prin incarcarea lor folosind acest link RCA cu poze ( daca aveti mai mult de 2 documente de incarcat puteti accesa de mai multe ori link-ul ca sa le puteti transmite pe toate )

- ori prin adresa de e-mail office@ritter.ro

In cazul in care ati comandat o asigurare in afara orelor de program cu inceperea valabilitatii de a doua zi, aceasta se va opera incepand cu prima zi lucratoare de catre un operator RITTER.ro si se va emite astfel cu valabilitatea din ziua urmatoare.

Exemplul 1 : astazi suntem in data de 1 ianuarie si va comandati o asigurare la ora 19 cu valabilitate din 2 ianuarie. De comanda, verificarea si emiterea politei dvs. se va ocupa un operator RITTER.ro a doua zi si astfel asigurarea se va emite cu valabilitatea din 3 ianuarie )

Exemplul 2: astazi suntem in 25 decembrie ( ziua de Craciun ) si va comandati o asigurare incepand cu 26 decembrie ( care este zi libera ). De comanda dvs. se va ocupa un operator RITTER.ro incepand cu data de 27 decembrie ( daca aceasta zi nu este in weekend ) si astfel asigurarea se va emite cu valabilitatea din 28 decembrie.

In cazul reinnoirii politei de asigurare RCA va instiintam faptul ca nu mai avem nevoie de transmiterea documentelor, dvs. fiind deja clientul nostru.

In cazul in care nu ne transmiteti toate documentele mentionate mai sus in maxim 4 ore de cand va contacteaza operatorul, va instiintam ca nu va putem emite polita de asigurare RCA si va vom anula comanda. Suma achitata de dvs se va returna pe cardul bancar de pe care ati efectuat plata.

Va recomandam sa va ocupati din timp de reinnoirea politei de asigurare RCA astfel incat sa beneficiati de continuitatea politei si sa nu aveti intrerupere.

Asigurarile medicale de calatorii sunt singurele politele care se emit automat in orice interval orar.

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati