Vrei sa iti maresti veniturile ?

Doresti sa incepi vanzarea de polite de asigurari si nu stii de unde sa incepi ?

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare te invata cum poti face asta.

Trimite-ne un email de intentie pe adresa office@ritter.ro si te vom contacta!

Acord date personale

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENTIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A FOLOSI https://ritter.ro/

Eu, Clientul, prin prezenta, declar că în conformitate cu prevederile Legii 677/2001, lege ce are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt de acord cu prelucrarea şi stocarea datelor cu caracter personal (inclusiv CNP-ul) de către RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL, înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul de operator 23151, în calcularii ofertelor de asigurare și emiterea polițelor, transmițând aceste date către companiile de asigurare, cu scopul de a obtine tarifele de asigurare, activităţi de marketing, statistice, studii de cercetare, acţiuni de direct-mailing.

De asemenea, sunt de acord cu prelucrarea ulterioară încetării contractului de asigurare a datelor mele personale de către RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL în scopuri statistice şi de arhivare.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL se obliga să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Eu, Clientul i le furnizez despre mine sau , despre un membru al familiei mele ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: prestarea de servicii de asigurare.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiez de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a ma adresa justiției.

Totodată, am dreptul să ma opun prelucrarii datelor personale care ma privesc și să solicit ștergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, ma pot adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată trimisă la sediul RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL.

De asemenea, imi este recunoscut dreptul de a ma adresa justiției. Datele mele nu vor fi transferate în străinatate.


Notă (*) orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevazute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.Icon securitate LibraPay

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL

Telefon: 0374-600.700
E-mail : office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 1, Blvd. Lascar Catargiu, Nr. 11, Etaj 1
CUI: 26782334
Reg.Com: j40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI


Autorizatie 441/2010

numarul RBK-632 din registrul brokerilor

UNICREDIT BANK

RO23 BACX 0000 0007 6484 5000

Tel: 0374-600.700 / email: office@ritter.ro

Broker certificat ISO 9001:2008

Se incarca ... asteptati