Franciza RITTER - Broker de Asigurare cauta parteneri la nivel nationalPrezentare Franciza RITTER BROKER

Brokerul de asigurari RITTER furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.
Asiguram succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clientilor nostrii in ceea ce priveste:
 • Controlul, administrarea si transferul riscurilor
 • Reprezentarea si asistenta in negocierea si solutionarea daunelor

Compania noastra a stabilit colaborari si produse personalizate cu principalele societati de asigurare prezente in Romania.
Echipa noastra ajuta clientul sa aleaga compania de asigurari care sa-i ofere cele mai bune conditii in raport cu tipul de asigurare pe care il solicita si care, in acelasi timp, sa ii garanteze siguranta pentru plasarea riscurilor.
Serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizarea unui program de asigurare.
Promovand o gama larga de tipuri de asigurari acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica.
Misiunea noastra este sa respectam intotdeauna principiile de transparenta, promptitudine si profesionalism angajandu-ne sa reprezentam interesele clientului in relatia cu societatile de asigurare

RITTER - Broker de Asigurare doreste sa-si extinda aria de acoperire nationala prin dezvoltarea conceptului unic de Franciza facand parteneriate cu asistentii in brokeraj persoane fizice sau juridice.
Specialistii RITTER vin in sprijinul francizatilor cu toate cunostintele dobandite in decursul celor 10 ani de experienta pe piata asigurarilor din Romania.
Alaturi de noi, aveti posibilitatea unei dezvoltari solide si de durata aducand in centrul atentiei respectul fata de client.

De ce sa achizitionezi o franciza broker de asigurari ?


Asigurarea nu este doar o vanzare – cumparare a politelor de asigurare. Contractarea si consumul serviciilor de asigurare necesita profesionalism si anumite cunostinte din partea consumatorilor. Practica ne demonstreaza ca este eronata opinia conform careia poti solutiona problemele ce tin de managementul riscului si de asigurari, fara cunoasterea anumitor aspecte legislative si principii specifice activitatii de asigurare si managementului de risc. E nevoie de calificare, experienta si abordare profesionista. Cum sa alegi cea mai buna companie dintre cele peste 30 de companii ce activeaza pe piata? Cum sa negociezi o acoperire buna la un pret adecvat? Cum sa inchei un contract ce si-ar garanta obtinerea despagubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum si raspunsurile la alte intrebari intra in competenta unui broker de asigurare. Broker-ului de asigurari ii revine rolul esential de a ajuta clientul sa-si exercite dreptul la libera alegere, actionand ca intermediar intre vanzatorul si consumatorul serviciilor de asigurare.
In calitate de francizat Ritter Broker, vei beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurari alaturi de francizor, care are o vasta experienta in domeniu, gestionand o paleta larga de servicii si transformand aceasta activitate intr-un business de sine statator, cu o recurenta anuala ce va tine doar de capacitatea ta de a interactiona intr-un mod profesionist cu clientii din portofoliu.

Ce iti poate oferi Ritter Broker ?


Dupa cei 10 ani de experienta, Ritter Broker va lucra alaturi de viitorul francizat, asigurandu-i:
 • oportunitatea de a conduce si dezvolta o afacere sub marca Ritter Broker, cu tot ceea ce reprezinta acest lucru: imagine, comunicare, infrastructura;
 • oferta variata de la toate societatile de asigurari prezente pe piata romaneasca (si nu numai);
 • o larga paleta de produse (tipuri de asigurare): asigurari de viata, asigurari de sanatate, asigurari de accidente, etc
 • consiliere in gasirea celor mai bune solutii de extindere a afacerii;
 • plan de afaceri, inclusiv estimari financiare;
 • pregatirea personalului inainte si dupa inceperea colaborarii;
 • manualul operational si structura de lucru testata in peste 10 ani de activitate;
 • acces instant si gratuit la platforma Ritter Broker, care sustine intreaga activitate a francizei ( platforma cu functionalitati personalizate );
 • suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate;
 • transparenta in privinta comisioanelor si a contractelor;
 • reducerea cheltuielilor administrative cu anumite taxe, raportari periodice, comisioane bancare.

Avantajele ce decurg din colaborarea in sistem de franciza:
 • oferte de la societati de asigurari de pe plan international;
 • oferta de servicii complementare politelor de asigurare, care va vor ajuta sa va cresteti veniturile;
 • acces la diverse proiecte din cadrul pietei asigurarilor, prin colaborarea cu Ritter Broker;
 • plata la timp a comisioanelor catre francizati, prin asigurarea unei trasabilitati financiare foarte clare;
 • aceleasi standarde de lucru pentru toti francizatii;
 • la finalul contractului, francizatul beneficiaza de baza de date a clientilor lui.


Profilul francizatului Ritter Broker


Modelul de franciza Ritter Broker a fost construit, avandu-se in vedere posibilitatea de a crea sinergii cu afaceri deja existente si care activeaza in zona de Business-to-Consumer.
Ce inseamna acest lucru ? Daca viitorul francizat are afaceri in retail, service auto, servicii imobiliare, agentii de turism sau servicii diverse care se adreseaza consumatorilor finali, acesta poate face un business in asigurari, furnizand, in acelasi timp, servicii aditionale pentru clientii existenti. Poate creste, in acest fel, nivelul de incredere al clientilor si, nu in ultimul rand, poate genera venituri suplimentare pentru afacerea existenta.
Modelul de business al francizorului este pregatit sa preia astfel de parteneri, avand deja pregatit modelul financiar si de business adecvat fiecarui tip de afacere. Costurile de implementare vor fi mai mici pentru francizat, acesta avand deja o parte a infrastructurii necesare unei afaceri in asigurari.
Pentru aceia care doresc deschiderea unei afaceri noi, franciza Ritter Broker este, de asemenea, o oportunitate, modelul de franciza Ritter Broker asigurandu-le toate parghiile inca de la inceput.

Cum poti deveni Francizat Ritter Broker ?


Poti deveni francizat Ritter Broker, urmand etapele descrise mai jos:
1. Completarea formularului de contact de mai jos si completarea acestui formular de candidatura aici
Dupa inregistrarea formularului, vei fi contactat de reprezentantii Ritter Broker.
2. Discutie cu responsabilul de dezvoltare a francizei
Acceptarea candidaturii va fi urmata de semnarea unui contract de confidentialitate si de o discutie directa cu echipa de management a Francizorului. La aceasta prima intalnire, se va face si o estimare a potentialului afacerii.
3. Discutie cu echipa de management Ritter Broker, inclusiv analiza comuna a modelului financiar
O analiza a veniturilor estimate, in paralel cu cea a costurilor de operare vor facilita luarea unei decizii finale de ambele parti.
4. Semnarea contractului de franciza
Semnarea contractului de franciza marcheaza inceputul colaborarii in zona de exclusivitate, stabilita de comun acord.

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 795.760 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati