Angajam consultanti asigurari si parteneri in franciza

Te asteptam in echipa RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare

Vrei un program flexibil sau iti doresti sa iti cresti veniturile ?

Vrei o afacere noua sau complementara a ceea ce faci in acest moment ?

Aplica acum si trimite-ne o solicitare pe email office@ritter.ro sau apasa aici pentru franciza RITTER .

RITTER broker autorizat si in Ungaria

Incepand cu 4 decembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Ungariei.

Ungaria este a treisprezecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia, Norvegia, Suedia, Croatia si Marea Britanie.

Autorizatia este acordata de catre MNB - Magyar Nemzeti Bank in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Ungariei.

MNB - Magyar Nemzeti Bank este autoritatea din Ungaria care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Ungaria.

In baza licentei putem prezenta oferte de asigurari oricarui cetatean ungar sau companie inregistrata pe teritoriul Ungariei.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Ungariei care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Ungaria accesand acest link https://intezmenykereso.mnb.hu/Details/Index?LId=225345&EntityType=Institute&expandAccordions=IntezmenyAlapadatok


RITTER - Broker de Asigurari se extinde in sistem de franciza - mediafax.ro

Ritter Broker este o companie de asigurări fondată în 2010 din dorinţa a doi tineri, foşti corporatişti de a crea şi a ridica în spatele lor o afacere cu capital 100% românesc care să aducă servicii profesionale şi premium de intermediere şi consultanţă în asigurări. În 2010 Cătălin Vasile - fondator & Director General Ritter, a ales calea antreprenoriatului, lăsând în spate poziţia ocupată într-o multinaţională pentru a îşi îndeplini visul şi anume acela de a crea şi de a ridica propria sa afacere cu capital 100% românesc prin care să aducă clienţilor din zona financiară de asigurări, servicii profesionale de intermediere şi consultanţă în asigurări.

Continuarea articolului o gasesti pe https://www.mediafax.ro/comunicate/ritter-broker-de-asigurari-se-extinde-in-sistem-de-franciza-17711805


RiTTER ajunge si pe coasta dalmata

Incepand cu 22 noiembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Croatiei.

Croatia este a unsprezecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia, Norvegia si Suedia.

Autorizatia este acordata de catre HANFA – Croatian Financial Services – Supervisory Agency in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Croatiei.

HANFA – Croatian Financial Services – Supervisory Agency este autoritatea din Croatia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Croatia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean croat sau companie inregistrata pe teritoriul Croatiei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Croatia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Croatia accesand acest link https://www.hanfa.hr/insurance-market/registers/notifications-insurance-agents-and-brokers-from-eu-member-states/?search=ritter


RiTTER Broker licentiat si in Norvegia

Incepand cu 14 noiembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Norvegiei.

Norvegia este a noua tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia si Portugalia

Autorizatia este acordata de catre Financial Supervisory Authority of Norway - FINANSTILSYNET in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Norvegiei.

Financial Supervisory Authority of Norway - FINANSTILSYNET este autoritatea din Norvegia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Norvegia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean norvegian sau companie inregistrata pe teritoriul Norvegiei.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Norvegia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Norvegia accesand acest link https://www.finanstilsynet.no/en/


RiTTER se autorizeaza si in Portugalia

Incepand cu 9 noiembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Portugaliei.

Portugalia este a opta tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia si Letonia.

Autorizatia este acordata de catre Autoridade de Supervisao de Seguros e Fundos de Pensoes in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Portugaliei.

Autoridade de Supervisao de Seguros e Fundos de Pensoes este autoritatea din Portugalia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Portugalia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean portughez sau companie inregistrata pe teritoriul Portugaliei.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Portugalia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Portugalia accesand acest link https://www.asf.com.pt/NR/exeres/779B59DD-0AD8-4FEF-A80C-88FE70E82EA8.htm?search=239187191001194149001194147005195159099121125125096195160022093071068080068194159194144195166194150026113120121081194144&ORIGINALGUID=%7b4332102F-D178-43CA-A15B-3E2F22380027%7d?MediadorId=8803


Program marketing afiliat RITTER.ro

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o companie cu capital 100 % romanesc de intermediere, consultanta si asistenta in domeniul asigurarilor ce efectueaza analiza financiara a fiecarui potential client in functie de necesitatea acestuia.

Pe parcursul celor 8 ani de experienta in piata de asigurari din Romania, am concluzionat ca serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizrea unui program de asigurare.

Promovand o gama larga de tipuri de asigurari atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul Bulgariei, acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica si incercam sa promovam, dupa mijloacele noastre, cultura publica in domeniul asigurarilor, prin oferirea de informatii corecte si complete tuturor celor interesati.

ritter.ro este un proiect unic din piata asigurarilor online deoarece ofera clientilor atat posibilitatea de a achizitiona in sistem 100% online produse de asigurari de tip RCA, locuinta, medicala de calatorie, cat si posibilitatea accesarii contului de client oricand pentru a-si gestiona politele.

Pe langa produsele de asigurari , puteti promova si conceptul de Franciza Ritter Broker care este comisioanata pe baza de lead valabil.

De ce sa achizitionezi o franciza broker de asigurari ?

Asigurarea nu este doar o vanzare – cumparare a politelor de asigurare. Contractarea si consumul serviciilor de asigurare necesita profesionalism si anumite cunostinte din partea consumatorilor. Practica ne demonstreaza ca este eronata opinia conform careia poti solutiona problemele ce tin de managementul riscului si de asigurari, fara cunoasterea anumitor aspecte legislative si principii specifice activitatii de asigurare si managementului de risc. E nevoie de calificare, experienta si abordare profesionista. Cum sa alegi cea mai buna companie dintre cele peste 30 de companii ce activeaza pe piata? Cum sa negociezi o acoperire buna la un pret adecvat? Cum sa inchei un contract ce si-ar garanta obtinerea despagubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum si raspunsurile la alte intrebari intra in competenta unui broker de asigurare. Broker-ului de asigurari ii revine rolul esential de a ajuta clientul sa-si exercite dreptul la libera alegere, actionand ca intermediar intre vanzatorul si consumatorul serviciilor de asigurare.

In calitate de francizat Ritter Broker, vei beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurari alaturi de francizor, care are o vasta experienta in domeniu, gestionand o paleta larga de servicii si transformand aceasta activitate intr-un business de sine statator, cu o recurenta anuala ce va tine doar de capacitatea ta de a interactiona intr-un mod profesionist cu clientii din portofoliu.

Articole in presa despre ritter broker gasiti aici https://ritter.ro/aparitii-in-presa

Detalii despre Franciza Ritter Broker gasiti aici https://ritter.ro/franciza-ritter

Orice informatii in plus, ne puteti scrie prin mesageria 2performant.

Oferim urmatoarele comisioane
– Asigurari RCA se vor comisiona procentual cu 4% din valoarea tranzactiei
– Asigurari medicale de calatorie se vor comisiona procentual cu 13% din valoarea tranzactiei
– Asigurari de locuinta obligatorii se vor comisiona procentual cu 4% din valoarea tranzactiei
– Asigurari de locuinta facultative se vor comisiona procentual cu 10% din valoarea tranzactiei
– Asigurarile CASCO se vor comisiona pe baza de lead cu valoare fixa de 3 lei per lead
– Franciza RITTER BROKER se va comisiona pe baza de lead cu valoare fixa de 3 lei

Publicul nostru tinta este:
– orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani
– orice persoana juridica ce activeaza in orice fel de domeniu

Cum puteti promova produsele noastre?

– prin facebook: puteti folosi acest canal de promovare, indiferent daca este vorba de postari organice sau de reclame Facebook. Singura observatie este ca toate intrebarile care pot aparea de la clientii nostri in comentarii sa fie directionate catre adresa de e-mail: office@ritter.ro ( intrebari legate de comenzi, livrarea produselor, etc.)
– prin twitter, instagram , google plus etc
– prin google adwords
– bloguri
– vloguri
– folosind articole cu recomandari ale produselor disponibile pe ritter.ro
– prin campanii clasice de display ads
– pe site-uri care centralizeaza oferte

Beneficiile programului de afiliere ritter.ro:
– aveti suport dedicat din partea affiliate manager-ului ritter.ro
– nu exista rata de retur
– procent ridicat de aprobare a comisioanelor
– puteti alege dintr-o selectie variata de bannere de promovare permanent actualizate
– sunteti acceptat automat in programul nostru de afiliere, deci veti incepe sa câstigati bani imediat
– ne ocupam de comenzile clientilor in aceasi zi in care vine comanda cu respectarea programului luni – vineri intre 9 – 18

Restrictii:

ritter.ro nu permite promovarea produselor sale pe site-uri de genul cashback sau in orice alt context in care se ofera reducere la asigurari. Legea nu ne permite sub nici o forma sa oferim reduceri sau beneficii la politele de asigurari.

Afiliatii care nu respecta restrictiile mai sus enuntate risca excluderea din campanie si anularea comisioanelor obtinute prin mijloace nepermise.

Orice intrebare sau nelamurire este clarificata prin intermediul mesageriei interne din 2Performant, in maximum 24 de ore.

Va rugam cititi termenii si conditiile programului de afiliere!

Poti accesa programul nostru de afiliere aici https://2performant.com/affiliate-programs/insurance/ritter-ro/?utm_source=63dc1ca1a&utm_campaign=recruitment


Planurile de expansiune Ritter Broker si preluarea a 50% din companie de catre NIRO Investment Group

Ritter Broker, companiei fondată în urma cu 8 ani de către finantistul Cătălin Vasile si directorul de vânzări Alexandra Brătescu planuieste extinderea punctelor de lucru în toate orasele din țară până la finalul anului 2020, în regim propriu sau în sistem de franciză.

În urmă cu mai puțin de o lună, compania deținută până nu de mult de către cei doi tineri antreprenori, a vândut 50% din activele companiei către unul dintre cele mai cunoscute grupuri de investiții cu capital romanesc, NIRO Investement Group.

“În următorii trei ani, vrem să crestem semnificativ numărul agentilor, de la peste 40, în prezent, la circa 500. De asemenea, vrem să fim prezenti cu cate un birou în fiecare resedintă de judet. Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizția actuală situată între locurile 70-80” Cătălin Vasile - Partener & Director General Ritter Broker.

Atât eforturile depuse în dezvoltare de asociații Ritter Broker cât și asocierea cu grupul de firme Niro aduc pe piața românească un concept nou în care viitori asistenți în brokeraj devin parteneri în afaceri și oricine este interesat să intre în domeniul brokerajului de asigurari are acum o variantă facilă. Procedura este una simplă, iar pentru detalii îi puteți contacta pe email la adresa office@ritter.ro sau telefonic la numărul de telefon 0374 600 700.

Ritter Broker a pus bazele unui sistem profesionist de franciză în domeniul asigurărilor și al leasingului financiar, sistem ce vine în sprijinul francizatului, oferind atât un pachet extins de servicii, produse și colaboratori cât si know-how-ul în materie de adaptarea nevoilor indivizilor, persoane fizice sau juridice, la sistemele și produsele de asigurări și leasing financiar.

“Noi punem la dispozitie un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenti în acelasi timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experienta celuilalt și astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor acestora. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparentă în privinta comisioanelor și a contractelor.” Cătălin Vasile - Director General Ritter Broker

Noul partener de business, NIRO Investement oferă în acelasi timp garanția unui business solid și certitudinea pentru francizat că interesele companiei sunt reprezentate și dezvoltate într-un mod profesionist ce va garanta consolidarea poziției de piată și implicit a cifrei de afaceri per grup și a fiecărei francize în parte.

Cei doi parteneri au o istorie de business împreună, dezvoltând în trecut relații profesionale solide, până a ajunge în punctul de a vinde/achizitiona părti sociale. Ritter Broker este compania care a consiliat NIRO Investment Group de-a lungul anilor în privința polițelor de asigurare.

Articolul complet il gasesti aici: https://romanialibera.ro/economie/planurile-de-expansiune-ritter-broker-si-preluarea-a-50-din-companie-de-catre-niro-investment-group-759230


Letonia, a saptea tara in care se autorizeaza Ritter Broker

Incepand cu 17 octombrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Letoniei.

Letonia este a saptea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria si Cehia.

Autorizatia este acordata de catre Financial and Capital Market Commission in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Letoniei.

Financial and Capital Market Commission este autoritatea din Letonia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Letonia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean leton sau companie inregistrata pe teritoriul Letoniei.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Letonia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Letonia accesand acest link http://www.fktk.lv/en/market/insurance-intermediaries/service-providers-from-the-eea/freedom-to-provide-services/ritter-broker-de-asigurare-si-reasigurare-s-r-l.html


RITTER Broker de Asigurare autorizat sa intermedieze polite si pe teritoriul Cehiei

Incepand cu 17 octombrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Republicii Cehe.

Autorizatia este acordata de catre Czech National Bank in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Cehiei.

Czech National Bank este autoritatea din Cehia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Cehia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean ceh sau companie inregistrata pe teritoriul Cehiei.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Cehia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Cehia accesand acest link www.cnb.cz


RITTER Broker de Asigurare autorizat sa intermedieze polite si in Franta

Incepand cu 30 septembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Frantei. Autorizatia este acordata de catre ORIAS Registre unique des intermédiaires en assurance, banque et finance in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Frantei. ORIAS Registre unique des intermédiaires en assurance, banque et finance este autoritatea din Franta care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Franta. RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Franta care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere. Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Franta accesand acest link www.orias.fr In curand RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL va putea oferi toate produsele de asigurare pe care le ofera pe teritoriul Romaniei si pe teritoriul Franta. Printre acestea mentionam: asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, proprietati, sanatate, medicale si multe altele.


RITTER Broker de Asigurare autorizat sa intermedieze polite si in Grecia.

Incepand cu 12 septembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Greciei. Autorizatia este acordata de catre Bank of Greece in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Greciei. Bank of Greece este autoritatea din Grecia care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Austria. RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Grecia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere. In curand RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL va putea oferi toate produsele de asigurare pe care le ofera pe teritoriul Romaniei si pe teritoriul Grecia. Printre acestea mentionam: asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, proprietati, sanatate, medicale si multe altele.


RITTER Broker de Asigurare continua expansiunea autorizandu-se si pe teritoriul Estoniei

Incepand cu 30 iulie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari pe teritoriul Estoniei.

Autorizatia este acordata de catre FINANTSINSPEKTSIOON Estonia in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul estoniei.

FINANTSINSPEKTSIOON este autoritatea din Estonia care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Estonia.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Estonia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Estonia accesand acest link www.fi.ee

In curand RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL va putea oferi toate produsele de asigurare pe care le ofera pe teritoriul Romaniei si pe teritoriul Estoniei. Printre acestea mentionam: asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, proprietati, sanatate, medicale si multe altele.


Ce se intampla cAnd iti iesi din zona de confort? – Franciza Ritter Broker

Nu am ales intamplator acest titlu si in ultimul timp folosesc tot mai des aceste cuvinte, ”zona de confort”. Povestim despre un modul de business si o solutie rapida prin care poti intermedia asigurari. Hai sa fim sinceri, cat de simplu este sa ai un loc de munca safe, caldut sau un business care merge cat de cat ok, care iti aduce un venit acceptabil si iti formeaza o bula numai buna de mentinut. Aici este locul unde se face diferentierea dintre acei oameni despre care citesti articole si aceia care au ales sa stea la ‘’caldurica’’. Stiu, sunt destul de transant aici, dar pe bune acum, asta este adevarul. Acest articol este despre modelul de business pe care l-a implementat Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare. In anul 2010, Catalin Vasile, fondatorul si directorul general al companiei Ritter, a intrat in piata asigurarilor cu o societate de brokeraj. Nu stiu care erau planurile lui atunci, probabil dorinta de a intermedia un numar mare de polite de asigurare, dar prezentul ii poarta mult respect. Alaturi de Alexandra Bratescu, partener in cadrul companiei, au avut capacitatea de a schita o strategie care nu implica doar intermediere si consultanta in asigurari, ci si noi linii de business. Continuarea articolului o gasesti pe https://alexgrecu.ro/ce-se-intampla-cand-iti-iesi-din-zona-de-confort-franciza-ritter-broker/


RITTER - Broker intermediaza si pensia facultativa Pilonul III

RITTER - Broker de Pensii Private este avizat si inscris in Registrul Intermediarilor de Pensii Private cu codul AMI-RO-26794791 pentru intermedierea Pensiilor Private Pilon III in baza avizului Autoritatii de Supraveghere Financiara cu nr 87 din data de 09.03.2016.

Pensia facultativă este o modalitate de a economisi pentru perioada de după retragerea dinactivitate. Pilonul III a fost introdus tot în 2007, ca o modalitate de a acumula sume mai mari pentru perioada pensionării. Este administrat privat, însă contribuția la acest sistem este voluntară.

• Pensia facultativă – avantaje fiscale

Conform Codului Fiscal în vigoare, deductibilitatea acordată persoanelor care aleg să economisească pentru perioada pensiei este de max 800 euro/an ( 400 euro/ an pentru contribuția proprie a angajatului + 400 euro/an pentru contribuția angajatorului în numele angajatului – acordată ca beneficiu )

• Cum beneficiază angajatul de banii acumulați?

Există tei situații în care clientul isi poate retrage banii acumulați în fondul de pensii facultative la care ati contribuit:

Situația 1: A împlinit saizeci de ani. De îndată ce acesta a împlinit saizeci de ani, poate solicita administratorului fondului de pensii facultative să ii plătească suma acumulată.

Situația 2: Invaliditate nerevizuibilă, înscrisă într-o decizie medicală privind capacitatea de muncă. În cazul în care are o invaliditate nerevizuibilă de gradul I sau II, poate cere administratorului fondului de pensii să ii plătească suma acumulată.

Situația 3: Deces. În eventualitatea puțin probabilă a unui deces înainte de momentul pensionării, moștenitorii legali pot solicita retragerea sumelor acumulate.

Dacă sunteți interesați de o prezentare mai amplă, nu ezitați să ne contactați!

office@ritter.ro / 0374–600.700


RITTER BROKER DE ASIGURARE este autorizat sa intermedieze asigurari in bulgaria

Incepand cu 18 iulie 2018 RITTER BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE este autorizat sa presteze servicii de intermediere pe teritoriul bulgariei in baza directivei 2002/92/EC

Autorizatia pe teritoriul bulgariei este data de catre Financial Supervision Commission of Bulgaria.


Doi brokeri antreprenori te invata cum sa-ti faci un business profitabil

O nouă oportunitate de business în domeniul financiar de asigurări a luat naștere la inițiativa unei tinere și active companii de brokeraj de asigurări și pensii private.

Doi tinerei antreprenoi, foști lucrători în corporații, Cătălin Vasile și Alexandra Brătescu, au fondat în urmă cu mai bine de 8 ani o societate ce urma să devină una dintre cele mai apreciate companii emergente din domeniu, Ritter Broker.

În timp, compania ce se ocupă de brokerajul asigurărilor și a pensilor private a ajuns să vândă, în 2017, datorită încrederii acordate de către clienți, peste 45 000 de polite de asigurare și să lucreze cu 27 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 10 companii de leasing financiar și operațional, putând să ofere peste 1000 de produse financiare potențialilor clienți.

Acum, începând cu 2018, cei doi fondatori doresc să extindă aria de business, și oferă posibilitatea celor interesați să achiziționeze franciza Ritter Broker, pentru a putea oferii la rândul lor servicii de calitate în diverse orașe ale țării. Sistemul de franciză este dezvoltat cu experți în domeniu, prin aceasta, oferind francizaților nu doar posibilitatea de a vinde produse construite special pentru compania Ritter Broker ci și întreg know – how-ul, bază de cunoștințe și experiența acumulată în timp în acest domeniu.

În afară de un vast portofoliu de produse financiare, gata create în urma unor analize și discuții ample cu societățile colaboratoare, Ritter Broker pune la dispoziția francizatului nu doar un brand și un birou sau stand frumos amenajat ci și un know how vast, îmbinat cu posibilitate de a comercializa niște produse premium special concepute împreună cu companiile de asigurări și leasing pentru a putea satisface necesități diverse și a venii în întâmpinarea clientului.

Noi oferim un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenți în același timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experiența celuilalt și nu se vor face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional. Francizatii vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor prin colaborarea cu Ritter Broker, vor primi plata la timp a comisioanelor și li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile.' Cătălin Vasile – Director General Ritter Broker

Totodată, completează Alexandra Brătescu – Directorul de Vânzări (…)francizatul Ritter Broker va beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurări alături de francizor, care are o vastă experiență în domeniu, gestionând paleta largă de produse menționate anterior și transformând această activitate într-un business de sine stătător, cu o recurență anuală ce va ține doar de capacitatea francizatului de a interacționa într-un mod profesionist cu clienții din portofoliu. După cum probabil cei interesați știu deja, pentru a devenii broker de asigurări trebuie să îndeplinești niște condiții destul de dificile atât din punct de vedere financiar, pentru că trebuie să depui un depozit destul de mare pentru a înființa o companiei de brokeraj, cât și din punct de vedere legal pentru ca este o procedură anevoioasă pentru a putea fi autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiara.'

Continuarea articolului o puteti gasi pe https://www.libertatea.ro/sfatul-specialistului/ritter-broker-2339779


Investiția financiară în pachetul de franciză Ritter Broker

Investiția financiară în pachetul de franciză Ritter Broker

Resursele financiare necesare dezvoltării unei francize Ritter vor fi în relație directă cu potențialul de dezvoltare zonală. Astfel că francizatul va primi recomandările aferente fiecărui tip de canal de vânzare ce merită a fi dezvoltat.

Investiția francizatului va consta în acoperirea taxei de franciză și a costurilor necesare deschiderii a cel puțin unui punct de lucru.

Francizatul va suporta astfel costul amenajării locației, în baza coordonatelor de branding primite de la Ritter, cost care poate varia în funcție de fiecare locație în parte și de spațiul pus la dispoziție.
Este foarte important de mentionat faptul că nu se vor achita nici un fel de taxe până nu se agreează, de ambele părți, planul de afacere, care include și situația veniturilor și a cheltuielilor, pentru că Ritter Broker se ghidează după un principiu foarte bine stabilit, de transparență completă.

Alăturaţi-vă francizei Ritter Broker!

Ritter Broker asteaptă în prezent cereri motivate de antreprenori cu viziune deschisă spre afaceri noi în piețe cu tendințe de creștere.
Faptul ca aveți experiență anterioară în industria asigurărilor, deși reprezintă un avantaj, nu este un factor absolut necesar pentru un potențial francizat Ritter Broker.

Contactați Ritter Broker pentru a afla locațiile disponibile sau pentru mai multe informații legate de franciza Ritter Broker:

Sector 1, Bld. Lascăr Catargiu, nr. 11, etaj 1
Tel: 0374.600.700 / email: office@ritter.ro / www.ritter.ro

-------------------------------------------------------
Aceste informații nu reprezintă o ofertă de vânzare a unei francize. Orice ofertă de franciză se face numai după semnarea contractului de confidențialitate și o analiză a potențialului de franciză cu un consultant de franciză Ritter Broker.


Brandul RITTER Broker

Brandul Ritter Broker

Ritter Broker are o istorie de succes în piața de intermediere din România, succes înrădăcinat în abordarea noastră unică a vânzării produselor de asigurări ce include o creștere consecventă în fiecare an.

Cu un angajament puternic față de clienții noștri, dar și cu o cultură de excelență, Ritter Broker analizează cu profesionalism potențialul și riscurile fiecarui client în vederea achiziției celei mai bune polițe de asigurare raport calitate-preț.

Toate locațiile noastre de asigurări sunt o parte integrantă a unui un brand respectat, construit printr-o combinație de campanii atât din mediul online, cât și din mediul offline.

Campaniile și aparițiile din presa au fost gândite pentru a consolida gradul de conștientizare al clientilor, dar și pentru a întări marca locală și a contribui la dezvoltarea afacerilor francizaților.

Standardul punctului Ritter Broker

Ritter Broker are dezvoltat un concept standard pentru toate categoriile de puncte Ritter Broker, cuprinzând estetica vizuală de la exterior, până la interior.

Standardul este proiectat pentru a promova un mediu confortabil și profesional, cu un aspect contemporan axat pe capacitatea noastră de a furniza servicii rapide și accesibile.

Ca parte a procesului nostru de franciză, vă oferim detalii estetice clare și o listă de furnizori care să vă ajute în realizarea lucrărilor. Francizații trebuie să isi plătească toate îmbunătățirile de închiriere a magazinelor lor, inclusiv toate lucrările de renovare, mobilarea spatiului conform contractului de franciză, sisteme de merchandising, calculatoare si alte echipamente.


Am gândit franciza Ritter Broker ca pe o formă de dezvoltare

Franciza Ritter Broker

Am gândit franciza Ritter Broker ca pe o formă de dezvoltare, adunând în familia Ritter Broker și agenți economici care doresc să își mărească veniturile, dar nu dispun de un capital financiar destul de mare, cât și de experiența necesară pentru a porni singuri la drum.

Astfel că franciza este ca o “stradă cu sens dublu”: pe de o parte, prin partenerii francizați, ne mărim rețeaua de distribuție la nivel național, pe de altă parte, francizații care ni se alătură la drum beneficiază de tot know-how-ul nostru, de un ghid bine pus la punct în care fiecare știe ce are de făcut.

Oricine își dorește poate deveni francizat Ritter. Noi ne-am orientat atenția, pentru început, către zona de retail, service auto, servicii imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse care se adresează consumatorilor finali.

Avantajele de care vor beneficia toți viitorii francizați sunt multiple și pornesc de la faptul că vor avea acces la baza de date a clienților Ritter Broker, vor avea aceleași standarde impuse de către Ritter Broker și nu se vor face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional, vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor, prin colaborarea cu Ritter Broker, vor primi plata la timp a comisioanelor și li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile.

Modelul de franciza Ritter Broker a fost construit avandu-se in vedere posibilitatea de a creea sinergii cu afaceri deja existente și care activează în zona de Business to Consumer.

Ce inseamnă acest lucru?

Dacă viitorul francizat are afaceri în retail, service auto, imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse adresate consumatorilor finali, acesta poate face un business în asigurări asigurand în acelasi timp servicii adiționale pentru clienții existenți crescând în acest fel nivelul de incredere al acestora și nu in ultimul rând venituri suplimentare pentru afacerea existentă.

Modelul de business al francizorului este pregatit să preia astfel de parteneri având deja pregătit un model financiar & business adecvat fiecarui tip de afacere. Costurile de implementare vor fi mai mici pentru francizat acesta având deja o parte a infrastructurii necesare unei afaceri în asigurări. Pentru aceia ce doresc deschiderea unei afaceri noi, franciza Ritter Broker este de asemenea o oportunitate, modelul de franciza Ritter Broker asigurându-le acestora toate parghiile încă de la inceput.


Devino membru in echipa RITTER pe partea brokerajului de leasing

Companii de Leasing partenere:
RAIFFEISEN LEASING / UNICREDIT LEASING / BCR LEASING / IDEA LEASING / TRANSILVANIA LEASING / OTP LEASING / GARANTI LEASING ( MOTORACTIVE) / IMPULS LEASING / ZENITH LEASING / TIRIAC LEASING / GRENKE

In plus, aveti posibilitatea sa intrati in echipa de BROKERI DE LEASING (part-time sau full-time)

Avantajele colaborarii :

- Venituri direct proportionale cu activitatea prestata
- Iti stabilesti singur programul de lucru si obiectivele
- Nu ai sefi
- Coordonatorul te ajuta si are interes ca tu sa reusesti
- Prieteni si cunostinte noi
- Socializare si integrare intr-un grup
- Dezvoltare personala
- Recunoasterea meritelor. Distinctii. Bonusuri
- Poti sa ii ajuti pe cei din jurul tau

relatii la telefon 0374.600.700
sau pe email office@ritter.ro


Ce face un broker de leasing de la RITTER ?

Leasing auto
In momentul de fata, leasingul auto reprezinta una dintre cele mai avantajoase metode de finantare.Brokerul ofera Leasing Auto pentru orice tip de autovehicule noi sau second hand: Autoturisme, Autocare, Autoutilitare, de productie interna sau externa, iar clientul alege autovehiculul dorit de la orice importator sau dealer si optati pentru o varianta de finantare.

Variante:

Durata contractului: intre 12 si 60 luni;
Avansul: intre 10% si 50%;
valoarea reziduala: 0% (inclusa in rate) sau 20% (achitata la sfarsitul contractului de leasing);
Se acorda leasing auto pentru persoane fizice indiferent de salariu si gradul de indatorare (alte credite in derulare)
Brokerul de leasing este specialistul care are contracte de colaborare cu societati de leasing, in baza carora asigura consultanta pentru stabilirea celei mai avantajoase variante de leasing si intermediaza dosarul de leasing.

Accesul la un leasing prin intermediul unui broker nu presupune costuri suplimentare din partea clientului, firma de leasing fiind cea care sustine serviciile oferite de brokeri. Avantajul de a lucra cu un broker de leasing:

Economie de timp
Posibilitatea alegerii celei mai bune oferte de leasing existenta pe piata.
Evitarea birocratiei
Solutionarea rapida a dosarelor de finantare
Scopul brokerului de leasing este ca rezultatul obtinut sa serveasca cel mai bine intereselor dumneavoastra.


ASIGURARI - RCA, casco, sanatate, locuinta, calatorie, malpraxis

ASIGURARI - RCA, CASCO, locuinta, calatorie, sanatate, agricole
orice tip de asigurare AUTO
RCA
CASCO
CMR
ROTR
asistenta rutiera
tractari auto
Asigurarea de accidente a conducatorului auto
Asigurarea calatorilor in regim e TAXI
raspunderi civile
asigurarea obligatorie si/sau facultativa a locuinței
asigurare de călătorie + STORNO
malpraxis
pensii private


parteneri ASIGURARI:
ALLIANZ TIRIAC / ASIROM / CITY INSURANCE / EUROINS / GENERALI / GRAWE / GROUPAMA / OMNIASIG / UNIQA / MONDIAL / ABC ASIGURARI / CERTASIG / ERGO / ASITO KAPITAL / ONIX ASIGURARI / COFACE ROMANIA / AIG / AEGON / BCR ASIGURARI DE VIATA / GARANTA ASIGURARI / BUPA UK / ASIMED ASIGURARI / AGRA ASIGURARI / SIGNAL IDUNA / EXIM ASIGURARI

parteneri LEASING:
RAIFFEISEN LEASING / UNICREDIT LEASING / BCR LEASING / IDEA LEASING / TRANSILVANIA LEASING / OTP LEASING / GARANTI LEASING ( MOTORACTIVE) / IMPULS LEASING / ZENITH LEASING / TIRIAC LEASING /

*** *** ***
In plus, aveti posibilitatea sa intrati in echipa de colaboratori (part-time sau full-time)
Avantajele colaborarii :
*Venituri direct proportionale cu activitatea prestata
*Iti stabilesti singur programul de lucru si obiectivele
*Nu ai sefi
*Coordonatorul te ajuta si are interes ca tu sa reusesti
*Prieteni si cunostinte noi
*Socializare si integrare intr-un grup
*Dezvoltare personala
*Recunoasterea meritelor. Distinctii. Bonusuri
*Poti sa ii ajuti pe cei din jurul tau

relatii la telefon 0374.600.700
sau pe email office@ritter.ro


Ritter Insurance Broker expanding as a franchise

Ritter Broker, an insurance brokerage company founded in 2010 with 100 percent Romanian capital, has announced that starting this year it will implement a franchise system in order to offer quality services nationally, by offering clients in cities where the insurance brokerage system is less developed the opportunity to benefit from insurance policies, pillar III private pensions and leasing offers that are carefully selected for their needs.

Ritter Broker works with 27 insurance companies, 3 pillar III administrating societies and 10 financial and operational leasing companies, and it can offer over 1,000 financial products to potential clients. These products will be available for the future partners of Ritter Broker in the franchise system.

Besides a large portfolio of financial products, readily available following discussions and analyses with collaborators, Ritter Broker also provides vast know-how, combined with the possibility of selling some customised premium products conceived together with leasing and insurance companies to satisfy the diverse needs of clients.

“Ritter Broker franchise holders will benefit from the advantage of working as an insurance broker together with the franchisor, who holds vast experience in the sector, managing its large range of products and transforming this activity in a standalone business, with an annual recurrence that will depend only on the franchise holder’s to professionally interact with clients in its portfolio. As you probably already know, to become an insurance broker, you need to comply with some complicated financial and legal conditions, and you have to go through a serious procedure to be authorised by the Financial Supervision Authority,” said Alexandra Bratescu, Sales Director at Ritter Broker.

“We are offering a business system, a model that is appropriate for those who want to develop and remain independent at the same time. The franchise is build on modules that can be developed depending on the area and the chosen partner. We see the partnership with Ritter franchise holders on the long and very long term, where we can both benefit from each other’s experience and develop a strong team,” said Catalin Vasile, CEO of Ritter Broker.


De ce sa achizitionezi o franciza in asigurari ?

Specialiștii spun că industria asigurărilor din România se află la un nivel modest, comparativ cu cea a altor state din Europa. Ca orice piață în tranziție, România prezintă multe provocări, dar și potențialul este diferit în comparație cu țările dezvoltate, fiind departe de a atinge un nivel de saturație pe toate segmentele de asigurări.

Activitatea companiilor de asigurări este o afacere pe termen lung, care se bazează foarte mult pe prognoze și ipoteze care ar putea sau nu să se materializeze în viitor. Pe această piață, este esențială stabilitatea mediului politic. Cele mai multe companii de asigurări au un portofoliu larg de produse, fapt care le oferă flexibilitatea de a se adapta tuturor cerințelor pieței, astfel încât să contribuie la îmbunătățirea nivelului de trai pentru o mare parte a populației.

Există însă o nevoie evidentă de informare a populației cu privire la riscurile care pot fi acoperite de asigurări, riscuri precum catastrofele naturale. Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că pot preveni cu ușurință pierderile financiare cauzate de deteriorarea proprietății lor, prin cumpărarea de asigurări împotriva inundațiilor sau a altor efecte ale calamităților naturale. Oamenii cei mai afectați sunt, de regulă, cei care trăiesc în zonele rurale, la care se ajunge însă mai greu.

Același lucru se poate spune și în ceea ce privește planurile de asigurare de viață și de planificare pentru pensionare. Cu cât mai mulți oameni învață despre sistemele de pensii, cu atât mai clar vor înțelege nevoia de asigurări private de pensionare. Sistemul de pensii de stat a ajuns într-o etapă în care nu se mai poate baza doar pe banii plătiți de stat. Acest proces de cunoaștere și învățare ar trebui să fie susținut de guverne și, în aceeași măsură, de companiile private, deopotrivă.


Alatura-te profesionistilor in asigurari

RITTER Broker este o companie de intermediere românească, care oferă consultanță și asistență în asigurări, realizând analiza financiară a clienților în funcție de necesitățile acestora.
Compania asigură succesul parteneriatelor clienților săi prin reprezentarea intereselor acestora în ceea ce privește controlul, administrarea și transferul riscurilor, precum și negocierea și soluționarea daunelor. Serviciile de consultanță oferite au un rol foarte important în reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului și monitorizarea unui program de asigurare.

Așa cum menționam și în articolul din 28 martie a.c., echipa RITTER este la dispoziția clienților și oferă o gamă largă de servicii personalizate de consultanță pentru diverse produse, cum ar fi asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, cum este binecunoscută, asigurarea pentru avarii și furt a autovehiculelor sau CASCO, inclusiv a utilajelor neînmatriculabile, asigurarea obligatorie și facultativă a locuințelor și bunurilor, asigurarea clădirilor și a bunurilor aparținând persoanelor juridice, inclusiv asigurarea lucrărilor de construcții, a mașinilor, utilajelor, instalațiilor și echipamentelor, asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate și pentru rezidenții străini în România, asigurări complexe adresate transportatorilor interni și internaționali de marfă și călători, asigurarea animalelor și a culturilor agricole, asigurări de accidente și boală în regim individual și de grup, asigurări de răspundere civilă și profesională, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian și feroviar, asigurări de pierderi financiare și garanții. Printre societățile de asigurare partenere se numără ABC Asigurări, Aegon, AIG, Agra Asigurări, Allianz , ASIMED, Asirom, Asito Kapital, BCR Asigurări de Viață, BUPA, Certasig, City Insurance, Coface Asigurări, ERGO, Euroins, Exim Romania, Garanta Asigurari, Generali, Gothaer, Grawe, Groupama, Mondial Assistance, Omniasig, Onix Asigurari, Signal Iduna, Uniqa.

Am discutat cu Cătălin Vasile, Director General Ritter – Broker de Asigurare și Reasigurare, precum și cu Alexandra Brătescu, Director Vânzări Ritter – Broker de Asigurare și Reasigurare, pentru a afla care sunt beneficiile francizaților Ritter Broker din această activitate:


Stiai ca poti programa o intalnire cu un reprezentant RITTER Broker ?

Tu ai un consultant in domeniul asigurarilor ?

Stim ca timpul este cea mai importanta resursa pe care o avem. Intelegem ca traim intr-o lume in continua schimbare in care totul se intampla la viteza maxima si fiecare zi vine cu noi provocari in ceea ce priveste managementul timpului. Dorim sa venim in sprijinul tau si sa te ajutam sa iti realizezi sarcinile prompt si eficient.

Dorim sa ajutam clientii oferindu-le solutii rapide si consideram ca suntem capabili sa ne adaptam la orice noi provocari. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca activitatea noastra este intr-o continua imbunatatire si perfectionare. Iti oferim posibilitatea solicitarii unei programari, oricand doresti.

Programeaza-ti o intalnire cu un consultant Ritter Broker si alaturi de noi vei gasi solutia profesionista si rapida pentru toate nevoile tale.

office@ritter.ro
0374-600.700


Asigurari de malpraxis prin ritter broker

Din multitudinea de tipuri de asigurari de malpraxis medical existente pe piata, RITTER va poate ajuta sa alegeti asigurarea ce acopera in cel mai inalt grad riscurile, la cele mai bune preturi. Puteti opta pentru asigurarea obligatorie cu protectie minimala, sau pentru una care sa va protejeze cu adevarat si sa acopere intr-o masura satisfacatoare si celelalte riscuri la care va expuneti prin natura meseriei (prejudicii de natura materiala aduse tertilor, vatamari corporale, deces).

Cati dintre dumneavoastra stiu (de exemplu) ca asigurarea minima ceruta de lege nu acopera riscul de a fi obligati de instanta sa platiti despagubiri morale?

RITTER colaboreaza cu majoritatea societatilor de asigurari de pe piata romaneasca. De asemenea detine propriul centru de daune specializat in asigurari medicale, ce deserveste si importante alte societati de asigurari. Putem spune cu adevarat ca avem o viziune de ansamblu completa si corecta asupra pietei asigurarilor de malpraxis medical, si ca va putem oferi polita de asigurare optima pentru conditiile dumneavoastra.


Cautam colaboratori asigurari in toata tara

Ritter broker de Asigurare recruteaza colaboratori in asigurari in toata tara.

Oferim comisioane atractive.

Colaboram cu toate societatile de asigurari din tara.

Incheiem toate tipurile de asigurari: RCA,CASCO, locuinte,calatorii,garantii,viata,sanatate etc

Acces gratuit la o platforma performanta de emitere online a asigurarilor si verificarea comisioanelor.

Program flexibil.

Informatii suplimentare la 0374 600 700

Oferim si cerem seriozitate !


Broker de Asigurare - RITTER broker de Asigurare si Reasigurare

Vrei sa castigi bani activand intr-un domeniu atractiv, care ramane in permanenta de viitor, intr-o companie de top pe piata de asigurari din Romania? Te asteptam sa te alaturi echipei Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare !

Responsabilitati:

- Experienta in vanzari constituie un avantaj;
- Abilitati de comunicare si negociere, aptitudini de vanzare, atitudine proactiva si orientare spre client, seriozitate.
- Promovarea serviciilor companiei;
- Realizarea unui portofoliu de clienti diversificat de persoane fizice si juridice;
- Administrarea permanenta a portofoliului de clienti.

Cerinte:

- Persoana care doreste obtinerea unor venituri suplimentare sau sa puna bazele unei afaceri proprii si de viitor;
- Studii medii / superioare;
- Cunostinte operare PC;

Beneficii Oferite:

- Comisioane atractive pentru toate tipurile de polite de asigurare, de la toti asiguratorii;
- Acces gratuit la cea mai performanta platforma de emitere online a politelor de asigurare de pe piata romaneasca;

- Posibilitatea de a-ti crea propria echipa;
- Suport din partea managementului companiei pentru solutionarea rapida si corecta a dosarelor de dauna ;
- Sprijin permanent in dezvoltarea afacerii;
- Program de lucru flexibil.


Colaborator asigurari

Colaborator asigurari:
Ce ai de castigat:
1. Devii colaborator intr-o companie serioasa si de renume - Ritter Broker de Asigurare
2. Iti conduci propria afacere
3. Obtii comisioane in functie de realizari
4. Mediu de lucru intr-o echipa tanara si specializata
5. Spirit de echipa
6. Atitudine pozitiva

Ce ai de pierdut :
1. Suport permanent in dezvoltarea personala si a afacerii
2. Posibilitatea de a-ti crea propriul program de lucru
3. Posibilitatea de a fi propriul tau sef
4. Posibilitatea de a lua contact cu oameni de succes din domeniul asigurarilor
5. Accesul la o platforma performanta de emitere on-line a asigurarilor
6. Suport din partea managementului companiei pentru solutionarea rapida si corecta a dosarelor de dauna ale clientilor

Dacă punctele de mai sus se potrivesc cu valorile, aptitudinile și personalitatea ta și iți dorești să faci parte din echipa Ritter Broker te asteptam :)


Cautam colaboratori in asigurari la nivel national

Companie de brokeraj in asigurari Ritter broker de Asigurare , cautam in vederea colaborarii persoane dinamice dispuse la castiguri suplimentare.

Se ofera!
-Bani: Comisioane, Bonusuri
-Afacere proprie cu organizare proprie a timpului alocat,
-Traning de specialitate;
-Trepte de cariera, in cadrul unei companii de renume din piata.

Cerinte:
-Studii superioare / medii (diploma BAC)
-Cunostinte medii in operare calculator (Word, Excel, E-mail, Internet);
-Abilitati: atitudine, dinamism, comunicare eficienta, buna organizare, orientare catre rezultate, perseverenta, flexibilitate, etc.
-Activitati: prospectare / gasire potentiali clienti, contactari telefonice, planificare intalniri cu potentialii clienti, intocmirea de oferte certe, finalizare actiune vanzare, obtinere de recomandari, etc.


asigurari de la grawe in agentiile ritter broker

Veste mare si foarte buna dragii mei!

Incepand cu saptamana trecuta in toate agentiile RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare veti putea achizitiona polite de asigurare RCA si CASCO de la GRAWE Romania.

Dezvoltarea retelei de distributie in zona brokerilor de asigurari s-a facut etapizat, astfel ca Ritter Broker este printre primii brokeri cu contract de intermediere pentru aceste doua tipuri de asigurari.

GRAWE Romania detine o paleta diversificata de produse – de la asigurari de viata, asigurari de proprietati si bunuri, asigurari de sanatate si de accident si acum inclusiv prin canalul de distributie brokeri si asigurari auto. Incepand cu anul 2010, GRAWE ofera si posibilitatea incheierii asigurarii obligatorii pentru locuinte, in calitate de actionari ai PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale.

Produsele GRAWE sunt moderne, bine structurate tehnic si perfect adaptate nevoilor specifice locale pentru ca au la baza experienta acumulata in cadrul grupului Grawe. In acelasi timp compania ofera preturi competitive la nivel de profit, pentru ca numai o companie profitabila si care controleaza cu atentie cheltuielile poate sa garanteze siguranta investitiilor si beneficii financiare reale.

Grawe Romania este subsidiara companiei Grawe Wechselseitige Versicherung care activeaza in domeniul asigurarilor de viata. Compania si-a inceput activitatea in anul 1828, devenind de-a lungul timpului una dintre cele mai importante firme de asigurari din Europa Centrala. Cu sediul in Austria, grupul Grawe si-a extins afacerea si pe plan international fiind prezenta in tari precum Croatia, Ucraina, Ungaria si Slovenia. Grawe Romania a intrat pe piata din Romania in 2000, avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii de asigurare de viata. Incepand cu anul 2008, Grawe Romania ofera si servicii de asigurare de proprietati. In 2010, Grawe a devenit membru al Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale.


Un nou jucator pe piata francizelor

În urmă cu puțin timp, într-un articol în care făceam o analiză a pieței asigurărilor din România, am anunțat că firma noastră de consultanță, PROFIT system, pregătea pachetul de franciză pentru o firmă broker de asigurări.
Astăzi a sosit momentul să vă spunem că brokerul de asigurări care tocmai a lansat pachetul de franciză este Ritter - Broker de Asigurare și Reasigurare. Și pentru că lansarea francizei este un moment special în dezvoltarea unei afaceri, am solicitat un interviu lui Cătălin Vasile, Director General Ritter – Broker de Asigurare și Reasigurare, care ne-a împărtășit momentele cheie ale acestui business care “împlinește” deja 8 ani anul acesta.

Cătălin Vasile, Director General Ritter Broker - Asigurare și Reasigurare Fot. Cătălin Vasile, Director General Ritter Broker - Asigurare și Reasigurare

"Anul 2018 îl numim anul expansiunii Ritter Broker pentru că anul acesta a început în forță, am mai deschis 2 puncte de lucru pe lângă cele pe care le aveam, ajungând la un total de 6 puncte proprii în București, planificăm lansarea francizei Ritter și extinderea în afara capitalei, cu puncte de lucru în toată țara" - declară Cătălin Vasile, Director General Ritter Broker - Asigurare și Reasigurare.

articolul intreg il gasiti la aceasta adresa http://franchising.info.ro/articol/1203/un-nou-jucator-piata-francizelor/


UNSICAR a lansat Centrul de Informare si Suport destinat pietei de brokeraj

UNSICAR a lansat luni, 26 martie a.c., Centrul de Informare si Suport destinat transmiterii de informatii catre toata piata de intermediere si consultanta in asigurari, membri si nemembri ai Uniunii.

Noul instrument de informare (suport@unsicar.ro) va centraliza si problemele cu care se confrunta companiile din piata de brokeraj de asigurare in activitatea zilnica, astfel incat sa ofere suport in rezolvarea acestora.
UNSICAR a luat fiinta in Septembrie 2000, la initiativa unui grup de 12 societati de intermediere si consultanta in asigurari, ca organizatie non profit, neguvernamentala si apolitica, avand personalitate juridica in conformitate cu O.G.26/2000.Scopul Uniunii consta in sprijinirea membrilor sai in cresterea recunoasterii publice a rolului activitatii intermediarilor si consultantilor in asigurari;

Obiectivele Uniunii sunt:
a) Colaborarea cu societatile de asigurari si cu autoritatea de supraveghere a activitatii de asigurari in pregatirea bazelor legislative si tehnice in domeniul asigurarilor;
b) Crearea standardului de lucru, a normelor deontologice si urmarirea cresterii nivelului calitativ al serviciilor membrilor sai;
c) Sustinerea membrilor in educarea si instruirea personalului propriu;
d) Sustinerea intereselor legitime ale membrilor sai in relatiile cu tertii, inclusiv institutiile de stat si mass-media;
e) Dezvoltarea relatiilor la nivel national si international cu alte asociatii si organisme de profil.


BCR Asigurari de Viata rascumpara actiunile celor care n-au aprobat fuziunea cu AXA Romania

BCR Asigurări de Viață este o companie care oferă produse de asigurări de viață destinate populației și firmelor. A fost înființată în 2005, de către Banca Comercială Română, împreună cu alte patru entități afiliate
In acelasi an, Erste Group devine actionarul majoritar al BCR iar BCR Asigurari de Viata intra direct in top 10, ocupand locul 8 in industria asigurarilor de viata din Romania.

In anul 2007 compania a fost autorizata si ca administrator de fonduri de pensii facultative si a lansat primul sau fond devenind lider pe piata fondurilor de pensii facultative. In paralel cu administrarea fondului de pensii facultative continua ascensiunea in topul asiguratorilor de viata.

Compania este lider bancassurance oferind produse si servicii la cele mai competitive tarife si beneficiind de un parteneriat excelent cu BCR.

In septembrie 2008, Vienna Insurance Group (VIG), devine actionar majoritar al companiei iar compania beneficiaza de un nou logo.


rca casco dallbogg

Dallbogg, asigurătorul din Bulgaria care se pregăteşte să intre pe piaţa locală a asigurărilor auto obligatorii (RCA), nu intenţionează să fie un jucător agresiv, de aceea şi-a stabilit obiectiv o cotă de piaţă de maximum 2% pentru primul an de operare.

„Dallbogg este în top cinci asigurători RCA din Bulgaria, în România nu şi-a pro­pus să fie agresiv în subscriere, vrea o cotă de cel mult 2% în primul an. Din informaţiile noas­tre, în martie va avea toate avizele de la ASF

Societatea de asigurari bulgara DallBogg poate sa vanda polite RCA pe piata locala, incepand cu 22 februarie, in baza libertatii de prestare a serviciilor (FOS - Freedom of Services), a anuntat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). DallBogg a fost infiintata in anul 2008 ca societate specializata pe domeniul asigurarilor de sanatate. Din anul 2013 firma activeaza si pe piata asigurarilor generale, precizeaza ASF.


CASCO ieftin

CASCO ieftin
Cumpara un CASCO ieftin
CASCO ieftin pentru masina ta in doar cateva minute. Cele mai bune tarife pentru orice asigurare auto.

Cumpara un CASCO ieftin si bun.

Compara politele la asigurarea CASCO si alege-o pe cea care ti se potriveste.

Incheie Casco cu emitere rapida pe ritter.ro si asigura-ti masina oricand si de oriunde. Foloseste calculator casco si verifica costul unei asigurari casco oferit de RITTER BROKER.

Asigurarea CASCO auto este o asigurare facultativa a autovehiculelor care acopera in principal urmatoarele riscuri produse autovehiculului asigurat:

Accidente, ciocniri, loviri, izbiri, zgarieri, caderi (in prapastie, in apa, etc.), derapari sau rasturnari
Incendiu din cauze tehnice sau trasnet, explozie, etc.
Calamităţi naturale: trasnet sau explozie(neurmate de incendiu), ploaie torentiala, grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, avalanse de zapada, caderi de corpuri pe autovehicule sau pe constructia in care se gaseau acestea
Furtul autovehiculului, al unor parti componente, pagube produse autovehiculului sau incaperii proprietatea asiguratului ca urmare a furtului prin efractie sau a tentativei de furt
A nu se confunda aceasta asigurare CASCO auto cu asigurarea de raspundere civila auto ( RCA ) care este obligatorie. Asigurarea CASCO auto nu include asigurarea de raspundere civila auto – RCA.

CONTACT CASCO ieftin


Asigurari ieftine

Asigurari ieftine
Afla cele mai ieftine preturi la asigurarile RCA, CASCO si de calatorie
Cele mai ieftine asigurari RCA 2014 – Comanda asigurari RCA ieftine 2014 – Compara preturile, cumpara si primesti gratuit RCA-ul acasa.

CASCO ieftin
CASCO ieftin – https://ritter.ro/

CASCO ieftin pentru masina ta in doar cateva minute. Cele mai bune tarife pentru orice asigurare auto.

Avem cele mai ieftine asigurari de pe piata – cumpara acum:

Asigurari ieftine RCA – click aici pentru detalii
Asigurari ieftine CASCO – click aici pentru detalii
Asigurari ieftine de calatorie – click aici pentru detalii
CONTACT Asigurari ieftine
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


Preturi RCA

Informatii despre preturile la RCA
Compara preturile la asigurarile RCA
Afla cel mai bun pret la asigurarile RCA din Romania. Folosind calculatorul nostru poti gasi cea mai buna oferta RCA pentru masina ta. Nu uita sa compari si pretul asigurarii pe 12 luni, care este mult mai avantajos decat asigurarea doar pe 6 luni.

Calculator RCA
Calculator preturi RCA – https://ritter.ro/
Alege o asigurare Obligatorie RCA de la Groupama, direct online! Calculeaza si cumpara RCA online!

CONTACT Preturi RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


calculator RCA

Compara asigurarile RCA
Ia-ti asigurare de calatorie
Fa-ti asigurare CASCO
Contacteaza echipa de asigurari
Centre daune auto - asigurare RCA
Marci auto - asigurare RCA
Asigurare RCA / calatorie / CASCO
Dictionar de asigurari


Asigurare RCA

Cele mai bune oferte de asigurari RCA de pe piata - afla acum cat te costa o asigurare RCA


bonus malus


Ce este Bonus Malus?
Pentru toate asigurările obligatorii RCA încheiate cu începere de la 1 ianuarie 2010, societățile de asigurare au obligația legală de a aplica sistemul bonus-malus, care conduce la reducerea sau majorarea primei de asigurare RCA în funcție de istoricul de daunalitate realizat de asiguratul/utilizatorul persoană fizică într-o perioadă de referință.

In anul 2012 sistemul a fost extins si persoanelor juridice cuprinzand istoricul daunelor din anul 2011 pana in prezent al acestora.

Pana in data de 23.12.2016 sistemul era format din 14 clase de Bonus (reduceri) si 8 clase de Malus (penalizari). Incepand cu 23.12.2016 sistemul este format din 8 clase de Bonus (reduceri) si 8 clase de Malus (penalizari).

Coeficientii din sistemul Bonus-Malus au fost actualizati prin Norma ASF 20/2017 publicata in Monitorul Oficial pe data de 01.08.2017 . Conform noii norme, clasele de Bonus/Malus raman neschimbate in schimb pentru clasa B/M B8 coeficientul de reducere este de 50% fata de 32% cat era anterior iar pentru clasa B/M M8 coeficientul de majorare este de 80% fata de 32% cat era anterior.


garanta asigurari

Iar pe noi se bazeaza inca din 1997 multi clienti care au vazut ca GARANTA ASIGURARI este alaturi de ei, de fiecare data! Iti oferim o gama variata de asigurari de viata si generale, in functie de nevoile si disponibilitatile tale financiare. Asigurarea este pentru oameni intelepti, care inteleg ce inseamna riscul .
garanta asigurari pareri

garanta asigurari forum

garanta asigurari daune

garanta asigurari timisoara

garanta asigurari craiova

garanta asigurari constanta

garanta asigurari cluj

garanta asigurari brasov


abc asigurari

ABC Asigurari Reasigurari este o societate cu capital privat integral romanesc avand actionariat compus din firme de constructii si angajati ai acestora. Infiintata in anul 1997, ABC Asigurari Reasigurari S.A. si-a inceput activitatea in octombrie 2000 prin lansarea produselor de asigurare.
abc asigurari pareri

abc asigurari forum

abc asigurari timisoara

cui abc asigurari

abc asigurari actionariat

abc asigurari daune


ASIGURARI DE VIATA

Principalul motiv pentru care ai nevoie de asigurare este grija pentru familia ta.
asigurari de viata referat

asigurari de viata nn

asigurari de viata forum

asigurare de viata pret

calculator asigurare de viata

cea mai buna asigurare de viata

asigurarea de viata eseu

asigurari de viata bcr


gothaer asigurari

Gothaer Versicherungsbank VVaG este una din cele mai importante companii de asigurӑri mutuale din Germania, care oferă produse de asigurări generale, de viață și sănătate. Fondat în 1820, Gothaer Insurance Group are în prezent peste 4 milioane de clienți și prime brute subscrise de peste 4 miliarde de euro.
gothaer asigurari pareri

gothaer asigurari calatorie pareri

gothaer asigurare calatorie

gothaer asigurari timisoara

gothaer cariere

gothaer forum

gothaer casco

gothaer contact


ergo asigurari

ergo asigurari daune

ergo asigurari forum

ergo asigurari pareri

ergo asigurari germania

ergo asigurari cariere

ergo asigurari cui

ergo asigurari iasi

cerere despagubire ergo asigurari


rca asigurari asirom

Asirom este o societate de asigurări din România, înființată în anul 1991. În anul 2007, compania a fost preluată de Vienna Insurance Group, de la fostul proprietar, Interagro.
asirom faliment

asirom daune

asirom contact

asirom rca

asirom pareri 2017

asirom online

asirom daune forum

rca asirom 2017


asigurari generali

Assicurazioni Generali este cea mai mare companie de asigurări din Italia și a treia din lume, conform cifrei de afaceri. Compania a fost înființată pe 26 decembrie 1831, la Trieste, sub numele Assicurazioni Generali Austro-Italiche.
generali daune

generali asigurari de viata

generali contact

generali plata online

generali asigurari contact

generali bucurești

generali romania

generali asigurari forum


groupama asigurari

groupama bucuresti

groupama contact

groupama daune

groupama asigurari

groupama cluj

groupama casco

groupama asigurari locuinte

groupama timisoara


Asigurari - Totul despre asigurari

firme de asigurari auto

asigurari locuinte

asigurari referat

asigurari wikipedia

asigurari calatorie

firme de asigurari cu probleme

asigurari de viata

firme de asigurari auto serioase


rca la tine acasa

rca pe o luna

rca la tine acasa pareri

calculator rca ieftin

rca emag

preturi rca

rca auto

rca euroins

calculator rca simplu


cuvinte online din asigurari

referitoare la rca
rca calculator

rca emag

rca verificare

asigurare rca pe o luna

rca la tine acasa

calculator rca simplu

rca auto

calculator rca 2017rca online


RCA Calculator RCA Asigurari auto Asigurare RCA Asigurari ieftine CASCO ieftin Preturi RCA Asigurare auto Asigurari RCA RCA auto ieftin RCA online


Asigurare CASCO

Cele mai bune oferte de asigurari CASCO de pe piata - afla acum cat te costa o asigurare CASCO


calculator RCA

Compara asigurarile RCA
Ia-ti asigurare de calatorie
Fa-ti asigurare CASCO
Contacteaza echipa de asigurari
Centre daune auto - asigurare RCA
Marci auto - asigurare RCA
Asigurare RCA / calatorie / CASCO
Dictionar de asigurari


RITTER te ajuta si cu oferte de leasing

Oferim consultanta in obtinerea finantarilor in leasing pentru autoturisme, autovehicule utilitare, imobile comerciale, echipamente si utilaje.

RITTER Broker de Leasing este specialistul care are contracte de colaborare cu societati de leasing, in baza carora asigura consultanta pentru stabilirea celei mai avantajoase variante de leasing si intermediaza dosarul de leasing.

Accesul la un leasing prin intermediul RITTER Broker nu presupune costuri suplimentare din partea clientului, firma de leasing fiind cea care sustine serviciile oferite de brokeri.

Avantajul de a lucra cu RITTER Broker de Leasing:

* Economisesti timp

* Posibilitatea sa alegi cele mai bune oferte de leasing existente in piata din Romania

* Eviti birocratia

* Ai avantajul solutionarii rapide a dosarelor de finantare

Scopul nostru este ca rezultatul obtinut sa serveasca cel mai bine interesului dumneavoastra.

Pentru oferte va rugam sa ne contactati la adresa de mail office@ritter.ro sau la numarul de call center 0374.600.700


Asigurari in Piata Obor la etajul 1

Ritter Broker continua extinderea in capitala prin deschiderea agentiei Obor.
Aceasta se afla in incinta pietei Obor ( hala noua ) la etajul 1.
Punct de reper: bancomatul Alpha Bank

Adresa agentiei Obor este: Sector 2, str. Ziduri Mosi, Nr. 4, etaj 1
Datele de contact sunt: Tel: 0770.623.664 / email: obor@ritter.ro

Program:
Luni - Vineri 08:00 - 19:00
Sambata 08:00 - 18:00
Duminica 08:00 - 16:00

Ritter Broker de Asigurare intermediaza la aceasta data toate tipurile de asigurari generale si de viata. Intre acestea, amintim asigurarile auto (RCA si CASCO), asigurarile de locuinte (obligatorii si facultative) si asigurari medicale de calatorie in strainatate si CMR.


Asigurari de sanatate privata cu decontarea cheltuielilor la nivel international – BUPA

Ati auzit cumva de asigurarile private de sanatate de la BUPA din Anglia ?

Ei bine, noi echipa de la Ritter Broker putem sa ne mandrim cu faptul ca incepand de astazi suntem distribuitorul pe Romania al produselor lor de asigurari.Compania BUPA GLOBAL ofera servicii de asigurare de sanatate privata cu acoperire internationala si asistenta medicala.

Bupa este unul dintre cei mai mari asiguratori de sanatate din intreaga lume.

Asigurarea BUPA este o asigurare internationala de sanatate, prin intermediul careia persoanele care o detin pot accesa servicii medicale in orice spital privat, clinica privata sau centru medical din lume.

BUPA ( prescurtare de la British United Provident Association ) a fost infiintata in 1947 cand 17 societati britanice de asigurari s-au unit pentru a oferi asistenta medicala pentru publicul larg. Serviciile oferite la inceput de Bupa includeau o asigurare privata de sanatate si ulterior s-au extins pentru a include spitale conduse in regim privat de catre Bupa. Bupa a inceput prin a avea 38.000 persoane inregistrate cand s-a fondat, in prezent numarand peste 14 milioane de clienti in intreaga lume, fiind liderul britanic in furnizarea serviciilor de asigurare privata de santate internationala.

Bupa se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice.

Beneficiile Bupa includ, pe langa linistea pe care o ofera asigurarea de sanatatea potrivita, si urmatoarele beneficii:

o retea de peste 7.500 de spitale si clinici independente pentru care se poate face debitare directa
acces la peste 200.000 de furnizori medicali in intreaga lume
consilieri din cadrul call center-ului care pot comunica in limba pe care o alegeti
experti medicali care va pot sfatui in orice moment
acces online la planul, optiunile si serviciile dumneavoastra prin intermediul site-ului MembersWorld
a doua opinie medicala gratuita, in cazul in care aveti intrebari in legatura cu diagnosticul sau tratamentul dumneavoastra


asigurari private de sanatate bupa romania

Pentru a solicita o oferta de asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala si decontarea cheltuielilor la nivel international va rog sa contactati echipa Ritter Broker la telefon 0374.600.700 sau trimitand o solicitare pe adresa de mail office@ritter.ro .


Franciza RITTER Broker versus propria firma de brokeraj

RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare este o companie cu capital 100% românesc, care prestează servicii de intermediere, consultanță și asistență în domeniul asigurărilor, realizând analiza financiară a fiecărui potențial client în funcție de necesitățile acestuia. În vederea obținerii autorizației de funcționare ca broker de asigurare și/sau de reasigurare, solicitantul trebuie să îndeplinească cumulativ o serie de condiții riguroase și, mai ales, trebuie să dispună de un capital social subscris și vărsat în formă bănească, a cărui valoare nu poate fi mai mică de 150.000 de lei. Modelul de franciză RITTER Broker a fost construit avându-se în vedere posibilitatea de a crea sinergii cu afaceri deja existente și care activează în zona de Business to Consumer. Dacă viitorul francizat are afaceri în domeniile retail, service auto, imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse adresate consumatorilor finali, acesta poate face un business în asigurări, oferind în același timp servicii adiționale clienților existenți, crescând în acest fel nivelul de încredere al acestora și, nu în ultimul rând, generând venituri suplimentare pentru afacerea existentă. “Oricine își dorește poate deveni francizat RITTER. Noi ne-am orientat atenția, pentru început, către antreprenorii care activează în zona de retail, service-uri auto, servicii imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse care se adresează consumatorilor finali“ - declară Alexandra Brătescu, Director de Vânzări, RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare. Modelul de business al francizorului este pregătit să preia astfel de parteneri, având deja pus la punct un model financiar și de business, adecvat fiecărui tip de afacere. Costurile de implementare vor fi mai mici pentru francizat, acesta având deja o parte a infrastructurii necesare unei afaceri în asigurări. Pentru aceia ce doresc deschiderea unei afaceri noi, franciza Ritter Broker este de asemenea o oportunitate, modelul de franciză Ritter Broker asigurându-le acestora toate pârghiile încă de la început. În calitate de francizați RITTER Broker, aceștia vor beneficia de avantajul de a lucra ca brokeri de asigurări alături de un francizor cu o vastă experiență în domeniu, gestionând un portofoliu care acoperă o plajă largă de tipuri de asigurări și își vor transforma activitatea într-un business de sine stătător, cu o recurență anuală ce va ține doar de capacitatea francizaților de a interacționa într-un mod profesionist cu clienții lor din portofoliu. “RITTER – Broker a cunoscut o creștere economică liniară de-a lungul celor 8 ani de activitate în industria asigurărilor. Argumentul principal pentru care RITTER – Broker s-a dezvoltat puternic și a ajuns în momentul acesta la o cifră de afaceri de 13.500.000 de lei și la 45.000 de polițe vândute în 2017 este faptul că a pus mereu accentul pe client și pe nevoile pe care acesta le are, nevoi pe care RITTER – Broker reușește să i le împlinească tocmai pentru că acesta este focusul companiei” – mai declară Alexandra Brătescu. După cei 8 ani de experiență, RITTER Broker va lucra alături de viitorul francizat, asigurându-i: oportunitatea de a conduce și dezvolta o afacere sub marca RITTER Broker, cu tot ceea ce reprezintă acest lucru: imagine, comunicare, infrastructura; oferta variată de la toate societățile de asigurări prezente pe piața românească (și nu numai); o largă paletă de tipuri de asigurări: de viață, de sănătate, de accidente, etc. consiliere în găsirea celor mai bune soluții de extindere a afacerii; plan de afaceri, inclusiv estimări financiare; pregătirea personalului înainte și după începerea colaborării, formarea continuă, sprijin și îndrumare din partea francizorului; manualul operațional și structura de lucru testată în peste 8 ani de activitate; acces instant și gratuit la platforma RITTER – Broker, care susține întreaga activitate a francizei (platformă cu funcționalități personalizate); suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate; transparență în privința comisioanelor și a contractelor; reducerea cheltuielilor administrative cu anumite taxe, raportări periodice, comisioane campanii publicitare locale; aceleași standarde de lucru pentru toți francizații; la finalul contractului, francizatul beneficiază de baza de date a clienților lui. “Am gândit franciza ca pe o formă de dezvoltare, adunând în familia RITTER Broker și agenți economici care doresc să își mărească veniturile, dar nu dispun de un capital financiar destul de mare, cât și de experiența necesară pentru a porni singuri la drum. Franciza pare astfel ca o stradă cu sens dublu: pe de o parte, prin partenerii francizați, ne mărim rețeaua de distribuție la nivel național, iar pe de altă parte, francizații care ni se alătură la drum beneficiază de tot know-how-ul nostru, de un ghid bine pus la punct, conform căruia fiecare știe ce are de făcut“- declară Cătălin Vasile, Director General RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare. RITTER Broker pune la dispoziția clienților servicii personalizate de asigurare, de la toate societățile de asigurări prezente pe piața locală și nu numai, care vor acoperi multiple tipuri de asigurări, cum ar fi asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, asigurarea CASCO pentru avarii și furt a autovehiculelor, inclusiv a utilajelor neînmatriculabile, asigurarea obligatorie și facultativă a locuințelor, asigurarea clădirilor și a bunurilor aparținând persoanelor juridice, inclusiv asigurarea lucrărilor de construcții, a mașinilor, utilajelor, instalațiilor și a echipamentelor, asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate și pentru rezidenții străini în România, asigurări complexe adresate transportatorilor interni și internaționali de marfă și călătorii, asigurarea animalelor și a culturilor agricole, asigurări individuale și de grup, de accidente și de boală, asigurări de răspundere civilă și profesională, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian și feroviar, asigurări de pierderi financiare și garanții. Beneficiile pe care le vor avea toți viitorii francizați sunt multiple, însă cele mai importante pe care dorim să le subliniem sunt accesul la baza de date a clienților RITTER Broker și la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor, dezvoltate de RITTER Broker, precum și faptul că vor primi plata la timp a comisioanelor și li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile. “Când am conceput design-ul standard al locațiilor RITTER Broker, am avut în primul rând în vedere necesitatea clienților noștri pentru confort și siguranță, astfel că toate locațiile RITTER – Broker se identifică după câteva aspecte clare, program de consultanță și vânzare bine stabilit și date de contact pentru fiecare punct de lucru, disponibile și pe site-ul de prezentare RITTER Broker” – mai declară Catalin Vasile. RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare este acum autorizată pentru a presta servicii de intermediere a asigurărilor și pe teritoriul următoarelor țări membre ale Spațiului Economic European: Bulgaria: autorizată de Financial Supervision Commission începând cu data de 18.07.2018 Estonia: autorizată de FINANTSINSPEKTSIOON începând cu data de 30.07.2018 Austria: autorizată de Bundesministerium für Digitalisierung und Wirtschaftsstandort începând cu data de 23.08.2018 Grecia: autorizată de Bank of Greece începând cu data de 12.09.2018 Franta: autorizată de ORIAS Registre unique des intermédiaires en assurance, banque et finance începând cu data de 30.09.2018 Cehia: autorizată de Czech National Bank începând cu data de 17.10.2018 Letonia: autorizată de Financial and Capital Market Commission începând cu data de 17.10.2018 Portugalia: autorizată de Autoridade de Supervisao de Seguros e Fundos de Pensoes începând cu data de 09.11.2018 Norvegia: autorizată de FINANSTILSSYNET începând cu data de 14.11.2018 În concluzie, cu siguranță că ați putea să vă deschideți propria firmă de brokeraj, însă această decizie va prelungi cu mult demararea activității propriu-zise, precum și momentul în care veți atinge pragul de rentabilitate, iar resursele de timp și financiare implicate pot fi mult mai mari comparativ cu situația în care ați achiziționa o franciză și ați obține instant tot pachetul de beneficii menționat anterior. În schimb, dezvoltarea afacerii alături de o echipă de profesioniști de top din industria asigurărilor vă poate ajuta să parcurgeți pașii de început mult mai ușor, iar cu franciza RITTER Broker aveți oportunitatea de a dezvolta o afacere cu un istoric de succes și un trend crescător liniar.


Ritter Broker, compania infiintata de doi corporatisti, se extinde in sistem de franciza

Din acest an, Ritter Broker vrea să implementeze un sistem de franciză, pentru a le oferi posibilitatea clienților din orașe mai puțin dezvoltate din punct de vedere al sistemului financiar de asigurări și brokeraj, să beneficieze de polițe și oferte de leasing concepute pentru nevoile sale.
În opt ani, Ritter Broker – o companie de asigurări fondată în 2010, din dorința a doi tineri, foști corporatiști, de a crea și ridica o afacere cu capital 100 la sută românesc – a ajuns la o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei și 45.000 de polițe vândute în 2017. Lucrează cu 27 de societăți de asigurări, trei societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și zece companii de leasing financiar și operațional, și poate să ofere peste 1.000 de produse financiare potențialilor clienți. Acestea pot fi comercializate, prin sistem de franciză, și de viitorii parteneri Ritter Broker.

În afara unui vast portofoliu de produse financiare, construit după analize și discuții cu societățile cu care colaborează, Ritter Broker pune la dispoziția francizatului know-how-ul său, alături de posibilitatea de a comercializa produse premium special concepute împreună cu companiile de asigurări și leasing. „Pentru a deveni broker de asigurări, trebuie să îndeplinești condiții destul de dificile, atât din punct de vedere financiar, pentru că trebuie să depui un depozit destul de mare pentru a înființa o astfel de companie, cât și din punct de vedere legal, fiindcă e o procedură anevoioasă pentru a putea fi autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară”, explică Alexandra Brătescu, directorul de vânzări al companiei.

Avantajele de care vor beneficia viitorii francizați pornesc de la faptul că vor avea acces la baza de date a clienților Ritter Broker, vor avea aceleași standarde impuse de Ritter Broker și nu se vor face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional, vor avea acces la diverse proiecte de pe piața de asigurări, comisioanele vor fi plătite la timp și li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care-i vor ajuta să-și crească veniturile.

„Noi oferim un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să rămână independenți, în același timp. Franciza este construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget, în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experiența celuilalt și să dezvoltăm o echipă consolidată, ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor lor. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter, care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparență în privința comisioanelor și a contractelor”, promite Cătălin Vasile, director general Ritter Broker.

Echipa Ritter Broker
În 2010, Cătălin Vasile, fondator și director general Ritter, a ales calea antreprenoriatului. A lăsat în urmă poziția ocupată într-o multinațională, pentru a-și îndeplini visul de a crea și de a ridica propria sa afacere, prin care să aducă servicii profesionale de intermediere și consultanță în asigurări, pentru clienții din zona financiară de asigurări. „Am plecat la drum știind că pot să creez o afacere pe termen lung, din care clienții Ritter să poată primi cea mai bună consiliere raportată la riscurile asigurate versus preț și oferte de asigurări de la mai multe societăți, astfel încât asigurarea pe care ei aleg să o cumpere să fie lucrul pe care și l-au dorit”, arată Cătălin Vasile. Patru ani mai târziu, în 2014, Alexandra Brătescu, directorul de vânzări Ritter Broker, s-a alăturat echipei. Ea a plecat din sistemul bancar spre o zonă cu totul nouă, dar provocatoare: cea a intermedierii și consultanței în domeniul asigurărilor.

Poti citi articolul complet accesand acest link http://angajatorulmeu.ro/ritter-broker-compania-infiintata-de-doi-corporatisti-se-extinde-in-sistem-de-franciza/?fbclid=IwAR3JJ4lhnKOo6piTWmSqd2YDWxZGqCnuE-Mji8SZIHeWN1tV3UkvXP66PaY


Ritter Broker licentiat si in Marea Britanie

Incepand cu 23 noiembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Marii Britanii.

Marea Britanie este a doisprezecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia, Norvegia, Suedia si Croatia.

Autorizatia este acordata de catre FCA - Financial Conduct Authority in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Marii Britanii.

FCA - Financial Conduct Authority este autoritatea din Marea Britanie care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Marea Britanie.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean englez sau companie inregistrata pe teritoriul Marii Britanii.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Marea Britanie care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Marea Britanie accesand acest link https://register.fca.org.uk/ShPo_FirmDetailsPage?id=0010X00004INFtnQAH


RITTER Broker ajunge si in Regatul Suediei

Incepand cu 21 noiembrie 2018 RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Suediei.

Suedia este a zecea tara in care ritter broker de asigurare se autorizeaza, celelalte state in care ritter broker detine autorizatie fiind: Bulgaria, Estonia, Franta, Grecia, Austria, Cehia, Letonia, Portugalia si Norvegia.

Autorizatia este acordata de catre Finansinspektionen – The Swedish Financial Supervisory Authority in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Suediei.

Finansinspektionen – The Swedish Financial Supervisory Authority este autoritatea din Suedia care reglementeaza si supervizeaza piata de asigurari din Suedia.

In baza licentei putem prezenta oferta de asigurari oricarui cetatean suedez sau companie inregistrata pe teritoriul Suediei.

RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Suedia care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata asigurarilor din Suedia accesand acest link https://www.fi.se/en/our-registers/company-register/details?id=170707


RITTER Broker este acum si pe linkedin

Incepand de astazi ne gasiti si pe reteaua profesionala linkedin.com

https://www.linkedin.com/company/ritterbroker/


Echipa ritter broker se mareste . Cautam director de dezvoltare!

Daca crezi ca job-ul de mai jos este pentru tine, atunci te rog nu ezita sa ne trimiti un CV pe email office@ritter.ro

Candidatul ideal
Experienta minim 3-5 ani pe o pozitie de management in domeniul asigurarilor sau pe functii similare;
Experienta minim 5 ani in sectorul asigurari cu experienta de coordonare retea de vanzari si puncte de lucru;
Studii superioare;
Cunostinte de limba engleza avansat;
Cunostinte Microsoft Office;
Permis categoria B;
Disponibilitate la deplasari;
Reputatie impecabila fara cazier judiciar / fiscal;
Comunicare buna si abilitati dezvoltate de negociere;
Persoana de incredere, sincera, flexibila si dedicata;
Aptitudini foarte bune de analiza aprofundata.

Descrierea jobului
Coordoneaza si implementeaza strategia de vanzare si dezvoltare
Planifica, monitorizeaza si coordoneaza indeplinirea obiectivelor stabilite pentru vanzari;
Stabileste obiectivele si planul de actiune pentru dezvoltarea portofoliului de asigurari si pentru echilibrarea structurii acestuia in functie de strategia companiei;
Elaboreaza analize, studii comparative de piata, în vederea propunerii de masuri si planuri de actiune pentru identificarea clientilor potentiali;
Mentine si dezvolta relatia cu clientii existenti si dezvolta portofoliul de clienti;
Analizeaza lunar gradul de indeplinire a planului de vanzari atat pentru intreaga echipa, cat si pentru fiecare membru al echipei si ia masuri pentru inlaturarea cauzelor oricaror nerealizari;
Raspunde de indeplinirea indicatorilor financiari luati in calculul centrului de profit, reprezentand bugetul de venituri si cheltuieli;
Identifica nevoile de recrutare si participa la selectia, integrarea si dezvoltarea echipei de vanzari
Asigura un climat de comunicare si incurajare a initiativei care sa contribuie la atingerea obiectivelor si dezvolta mijloace de motivare a personalului din subordine;
Recruteaza si pregateste colaborari cu asistentii in brokeraj.

Descrierea companiei
RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL

Asiguram succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clientilor nostrii in ceea ce priveste:

Controlul, administrarea si transferul riscurilor Reprezentare si asistenta in negocierea si solutionarea daunelor

Serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizrea unui program de asigurare. Promovand o gama larga de tipuri de asigurari acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica. Ritter Broker urmareaste sa promoveze, dupa mijloacele sale, cultura publica in domeniul asigurarilor, prin oferirea de informatii corecte si complete tuturor celor interesati. Misiunea noastra este sa respectam intotdeauna principiile de transparenta, promtitudine si profesionalism angajandu-ne sa reprezentam interesele clientului in relatia cu colaboratorii societatilor de asigurari.

MANAGEMENTUL RISCULUI

Echipa Ritter prin serviciile de consultanta oferita poate conduce la limitarea expunerii la risc avand ca efect reducerea primei de asigurare. Suntem alaturi de dumneavoastra in cazul unei daune si negociem cu companiile de sigurare cea mai buna solutie de acoperire prin asigurare si de despagubire, prin:

Identificarea riscurilor potentiale si evaluarea acestora; Analiza istoricului daunelor; Analiza eventualelor polite de asigurare existente; Propunerea de solutii si implementarea lor; Selectarea companiilor de asigurare in functie de soliditatea financiara a acestora; Identificarea necesitatii incheierii unui anumit tip de asigurare.

ANALIZA PIETEI

Echipa Ritter monitorizeaza permanent piata romaneasca de asigurari pentru plasarea asigurarilor la compania de asigurare cu cea mai buna acoperire si cea mai buna rata de plata a daunelor la cel mai bun pret cu cea mai buna reasigurare, prin:

Studiul produselor de asigurare; Analiza solvabilitatatii companiilor de asigurari; Calculatie cotatii de prima; Analiza profil client; Servicii de reducere a expunerii la risc; Monitorizarea mediului legislativ al pietei de asigurari; Monitorizare in format individual al asiguratorilor prezenti pe piata romaneasca.

ADMINISTRAREA ASIGURARILOR

Contractele de asigurari existente in portofoliul nostru sunt monitorizate in mod regulat si ajustate in functie de necesitatile clientilor.

Monitorizare termene de plata a primelor; Anuntare expirare/reinnoire/reintregire polita; Reanalizarea riscurilor asigurate in vederea actualizarii acestora; Analiza clauze contractuale; Controlul platilor, al contractelor de asigurari si al actelor aditionale; Negocierea cu companiile de asigurare prinvind imbunatatirea conditiilor de asigurare sau a primelor platite; Consultanta in vederea asigurarii unor noi riscuri; Managementul politelor.


AIDA – noua baza de date privind politele RCA

Fosta baza de date RCA, denumita CEDAM si aflata pana anul trecut in administrarea ASF si-a schimbat denumirea in AIDA si este administrata de Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania. In legatura cu acest eveniment important pe piata asigurarilor, presedintele BAAR, dl. Madalin Rosu a tinut sa explice faptul ca AIDA este o aplicatie informatica noua, construita de la zero, care poseda o serie de functionalitati extinse ce fac posibila conectarea in viitor cu alte sisteme importante, cum ar fi sistemul de vignete sau sistemul DRPCIV.

Interconectivitatea asigura astfel fluidizarea informatiilor si faciliteaza accesul la datele necesare efectuarii, in viitorul apropiat, a unor studii si analize privind dinamica asigurarii RCA. Calcularea sistemului bonus-malus, una dintre functionalitatile principale ale fostei baze de date CEDAM a fost preluata de noua aplicatie AIDA, iar intentia BAAR este de a adauga in viitor o optiune si pentru polite facultative CASCO. Transferul efectiv, migrarea datelor si punerea in functiune a noii aplicatii au avut loc in ultimul weekend al lunii septembrie 2018 fara incidente. Asiguratorii au participat cu propuneri si solutii de imbunatatire, a declarat Presedintele BAAR, dl. Madalin Rosu.

Numele noii baze de date – AIDA – inseamna administrare istoric date asigurati, fiind ales in urma unui concurs la care a participat intreg personalul BAAR. Dupa ce aplicatia a fost pusa in functiune urmeaza o perioada de intalniri cu ASF in care se vor discuta diferite propuneri de revizuire a unor parti din aplicatie, precum si punerea la punct a unor protocoale de Securitate a datelor. CEDAM nu va mai exista ca denumire, iar BAAR spera ca noul nume al aplicatiei sa fie asimilat usor de catre public, cu atat mai mult cu cat se poate face usor asocierea cu titlul unei celebre opere muzicale.

Este cunoscut faptul ca, in prezent, la nivelul ASF a fost constituit un grup de lucru extins din care fac parte si reprezentanti BAAR, al carui rol este de a face propuneri de modificare a legii RCA, ca urmare a semnalarilor venite din partea Comisiei Europeane. Pozitia BAAR fata de principalele articole supuse modificarii a fost explicata de Presedintele Madalin Rosu, dupa cum urmeaza:

1. Eliminarea plafonarii cheltuielilor administrative aflate in prezent la 25 %

In legatura cu posibilitatea abrogarii acestui articol din legea RCA, dl. Madalin Rosu considera ca nu marimea procentului este importanta, ci ingradirea anumitor drepturi, lucru semnalat si de Comisia Europeana. Presedintele BAAR considera ca, in mod natural, una dintre obligatiile de baza ale unei companii este de a-si tine costurile sub control, daca vrea sa ramana competitiva pe piata, iar pentru acest lucru nu este necesara o prevedere in lege prin care firmele din domeniu sa fie obligate sa-si limiteze cheltuielile administrative. Din punctul nostru de vedere nu credem ca introducerea in lege ajuta intr-un fel sau altul. E vorba de ingradirea anumitor drepturi astfel ca cei de la CE au semnalat acest lucru.

2. Revizuirea reglementarii privind asiguratii cu risc ridicat

O alta problema aflata in dezbatere este cea a articolului de lege care reglementeaza situatia asiguratilor cu risc ridicat, aflati in prezent in administrarea BAAR. Dl. Madalin Rosu crede ca, in sine, existenta unei posibilitati ca un client care are o daunalitate ridicata sa poata sa primeasca o solutie de acoperire a riscului respectiv nu este un principiu rau. Dumnealui opineaza insa ca legea ar trebui revizuita si completata cu prevederi mai clare, dupa modelul tarilor cu traditie in asigurari .

3. Asigurarea pe perioade mai mici de un an sau sase luni

Un subiect la fel de important de dezbatere il reprezinta asigurarea pe perioade mai mici de un an sau sase luni (o luna), impactul acestei prevederi asupra pietei RCA si raspunsul la intrebarea daca masura ar trebui pastrata in lege sau ar trebui abrogata. Presedintele BAAR s-a declarat total impotriva pastrarii politelor pe o luna, subliniind ca argumentele in sprijinul afirmatiei sale tin de faptul ca unul dintre principiile RCA prevede ca acest tip de asigurare trebuie sa aiba o forma continua. Cand vorbim de polite de o luna deja vorbim de un risc de neacoperire, de scadere a gradului de cuprindere in asigurare, afirma dl. Madalin Rosu.Chiar de curand Curtea Europeana de Justitie a emis o hotarare definitiva prin care un automobil trebuie sa detina o acoperire de tip RCA atata timp cat este inmatriculat. Presedintele BAAR atrage atentia ca, de la aplicarea acestei prevederi, s-a observat o frecventa mult mai mare a daunelor pe segmentul asiguratilor pe o luna in comparatie cu politele incheiate pe 6 luni sau un an, concluzia fiind aceea ca e posibil ca masura sa incurajeze frauda mascata. Noi nu am sustinut varianta asigurarii pe o luna nici inainte si nu o sustinem nici acum pentru ca exista varianta de plata in rate, atat pentru flote, cat si pentru persoane fizice, a mentionat dl. Madalin Rosu.

Presedintele BAAR a mai semnalat fenomenul cresterii costului despagubirilor in acest an fata de anul trecut. Conform cifrelor oficiale ale ASF, la jumatatea anului 2018 rata daunei a fost in jur de 107-108 %, iar ceea ce este demn de semnalat este faptul ca o crestere semnificativa s-a inregistrat numai in zona de reparatii interne, nu si in segmentul de vatamari corporale sau in cel de daune externe. Pentru ca legea le permite, unele unitati service auto nu fac decat sa exploateze unele prevederi care sunt un pic lacunare. Asta se cheama abuz de drept si se pedepseste conform legii. Dl. Madalin Rosu atrage atentia ca nu trebuie sa punem semnul egal intre reparatie si despagubire. Aceasta pentru ca despagubirea trebuie sa se raporteze la un sistem de evaluare, iar pe de alta parte persoana pagubita poate sa aleaga ce vrea sa faca cu despagubirea, daca vrea sa-si repare masina sau are alte prioritati.

Interviul integral este disponibil accesand acest link http://www.xprimm.tv/14230_xprimm-time-madalin-rosu-presedinte-baar-.html

Baza de data AIDA poate fi accesata aici https://www.rcam.ro/


Niro intra pe piata asigurarilor si cumpara 50% din Ritter Broker

”Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizţia actuală situată între locurile 70-80.”

Grupul de investiţii cu capital românesc Niro Investment Group a decis să intre pe piaţa asigurărilor achiziţionând 50% din Ritter Broker, companie fondată în urma cu opt ani de către finanţistul Cătălin Vasile si directorul de vânzări Alexandra Brătescu.

“Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizţia actuală situată între locurile 70-80”, spune Cătălin Vasile, Partener şi director general Ritter Broker.

Ritter Broker a pus bazele unui sistem de franciză în domeniul asigurărilor şi al leasingului financiar, sistem ce vine în sprijinul francizatului, oferind atât un pachet extins de servicii, produse şi colaboratori cât si know-how-ul în materie de adaptarea nevoilor indivizilor, persoane fizice sau juridice, la sistemele şi produsele de asigurări şi leasing financiar.

“Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung şi foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experienta celuilalt şi astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaţilor şi nevoilor acestora. Vom acorda acces instant şi gratuit la platforma Ritter care susţine întreaga activitate a francizei, support tehnic pentru produsele de asigurare comercializate şi transparentă în privinta comisioanelor şi a contractelor.”, adaugă Cătălin Vasile.

Ritter Broker este compania care a consiliat Niro Investment Group de-a lungul anilor în privinţa poliţelor de asigurare.

Articolul complet il gasesti aici : https://www.zfcorporate.ro/banci-asigurari/niro-intra-pe-piata-asigurarilor-si-cumpara-50-din-ritter-broker-17580081


Locuri de munca in asigurari

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare urmareste extinderea retelei la nivel national prin parteneri din domeniul asigurarilor.

Suntem convinsi si respectam urmatoarele principii :

stabilitatea si puterea unui broker de asigurare are la baza calitatea si volumul portofoliului de clienti,prin calitatea si competentele membrilor echipei care administreaza acest portofoliu
profesionalismul in asigurari, prin consultanti profesionisti , in care clientii lor au deplina incredere
un broker de asigurare are ca principala preocupare CLIENTUL : orientarea si relationarea cu el,identificarea nevoilor si asteptarilor lui, service-ul in pastrarea portofoliului , cresterea si dezvoltarea acestuia
prestatia si rezultatele celor care lucreaza in industria asigurarilor trebuie sa fie stimulate permanent si corect recompensate
RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare pune la dispozitia tuturor colaboratorilor:

Intregul know-how necesar desfasurarii activitatii
Licenta noastra si acoperirea data de raspunderea noastra profesionala
Contractele noastre de colaborare cu asiguratorii parteneri
Puterea actionariatului, experienta si succesul echipei de management
Avantaje/Servicii

Pentru toti colaboratorii , Ritter broker va ofera urmatorul pachet de avantaje si servicii:

* Va suporta cheltuielile indirecte date de:

Taxa functionare catre ASF, inclusiv calcularea si virarea acestei taxe;
Comisioane bancare ( primele incasate in contul RITTER se vireaza catre asiguratori, apoi comisionul incasat de la acestia se vireaza catre colaboratori)
Cheltuieli legate de raportarile lunare, trimestriale, semestriale si anuale catre ASF
Cheltuieli legate de monitorizarea si verificarea activitatii colaboratorilor si a asistentilor in brokeraj persoane fizice coordonati de catre acestia
Cheltuieli legate de facturarea comisioanelor cuvenite catre asiguratorii respectivi si monitorizarea incasarii acestora
Cheltuieli legate de implementarea la colaboratori a unui soft specializat de brokeraj in asigurari (cel mai bun si complex soft din piata)
Cheltuieli legate de instruirea colaboratorilor pentru utilizarea acestui soft, inclusiv cele legate de asistenta permanenta on-line, precum si cheltuieli generate de orice update
Cheltuieli legate de inregistrea/avizarea noilor parteneri la ASF
Cheltuieli legate de extinderea si actualizarea site-ului companiei prin introducerea unei noi echipe si a unei noi locatii
Cheltuieli legate de relationarea cu colaboratorii (telefon, fax, curierat, deplasari, etc)
Cheltuieli legate de extinderea asigurarii de raspundere profesionala a brokerului de asigurare
Cheltuieli contabile suplimentare date de cresterea volumului de activitate
Cheltuieli generate de consultanta contabila si juridica, inclusiv cea legata de modificarea si completarea legislatiei specifice asigurarilor
Cum sa devii partener ?

Daca vrei sa faci parte din Reteaua RITTER si vrei sa te alaturi unei echipe de success, trimite pe adresa office@ritter.ro un CV al tau insotit de o Scrisoare de Intentie in care sa prezinti viziunea ta in colaborarea cu RITTER si aspecte relevante legate de structura de vanzari, daca exista, portofoliu existent de clienti.
Bulevardul Lascăr Catargiu 11


Brokerul RITTER autorizat sa intermedieze polite si pe teritoriul Frantei

Incepand cu 30 septembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari si pe teritoriul Frantei.

Autorizatia este acordata de catre ORIAS Registre unique des intermédiaires en assurance, banque et finance in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Frantei.

ORIAS Registre unique des intermédiaires en assurance, banque et finance este autoritatea din Franta care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Franta.

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Franta care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere.

Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Franta accesand acest link www.orias.fr

In curand RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL va putea oferi toate produsele de asigurare pe care le ofera pe teritoriul Romaniei si pe teritoriul Franta. Printre acestea mentionam: asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, proprietati, sanatate, medicale si multe altele.


Niro Investment cumpara un broker de asigurare, care pregateste o extindere puternica

Niro Investment, companie controlată de omul de afaceri Nicolae Dumitru, a cumpărat 50% din acțiunile Ritter Broker de Asigurare, intermediar cu o cotă de 0,19% din piața de profil la finele anului trecut. Ritter Broker va aplica acum un plan de dezvoltare care urmărește extinderea rețelei de agenți și o prezență la nivel național, intrând și pe zona intermedierii de servicii de creditare și de leasing și pregătindu-se să facă un salt important în clasamentul brokerilor de profil.

Anterior transferului, Ritter Broker era controlată de Cătălin Vasile, directorul general al intermediarului – 50%, alături de Romulus Vasile – 25% și Tatiana Alexandra Brătescu, directorul de vânzări al firmei – 25%. În urma tranzacției, Romulus Vasile a cesionat toate acțiunile, ieșind din acționariat, iar Cătălin Vasile și-a redus cota la 25%. “Decizia de intra în acționariatul Ritter Broker a venit pe fondul dorinței Niro Investment de a se transforma dintr-o companie de investiții imobiliare, unde avem active cu o valoare situată între 400 și 500 milioane de euro, într-o companie de investiții”, a declarat pentru Profit.ro directorul general al Niro Investment, Florin Suicescu.

Continuarea articolului o gasiti pe https://www.profit.ro/stiri/exclusiv-niro-investment-cumpara-un-broker-de-asigurare-care-pregateste-o-extindere-puternica-18557908


RITTER Broker de Asigurare a primit licenta de operare si pe teritoriul Austriei.

Incepand cu 20 septembrie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari pe teritoriul Austriei. Autorizatia este acordata de catre Bundesministerium fur Digitalisierung und Wirtschaftsstandort Austria in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul Austriei. Bundesministerium fur Digitalisierung und Wirtschaftsstandort este autoritatea din Austria care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Austria. RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este inregistrat in registrul brokerilor de asigurare din Austria care ofera servicii de intermediere in asigurari transfrontaliere. Registrul, in care RITTER este inscris, poate fi consultat pe site-ul autoritatii care reglementeaza si supervizeaza piata brokerilor de asigurari din Austria accesand acest link www.bmdw.gv.at In curand RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL va putea oferi toate produsele de asigurare pe care le ofera pe teritoriul Romaniei si pe teritoriul Austriei. Printre acestea mentionam: asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, proprietati, sanatate, medicale si multe altele.


RITTER Broker este autorizat si in Bulgaria pentru intermedierea politelor

Incepand cu 18 iulie 2018 RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL a primit autorizatia de intermedierea politelor de asigurari pe teritoriul bulgariei. Autorizatia este acordata de catre Financial Supervision Commission Bulgaria in baza libertatii de a presta servicii pe teritoriul bulgariei. In curand Ritter Broker va putea oferi toate produsele de asigurare pe care le ofera pe teritoriul Romaniei si pe teritoriul Bulgariei. Printre acestea mentionam: asigurari RCA, asigurari CASCO, asigurari de locuinte, proprietati, sanatate, medicale si multe altele. Revenim cu detalii.


Doi fosti angajati in multinationala fac afaceri de 3 milioane de euro din brokerajul de asigurari


Ritter Broker, o afacere înfiinţată de doi tineri antreprenori cu experienţă în multinaţionale, axată pe brokerajul de asigurări, a ajuns în opt ani de activitate la afaceri de 13,5 milioane de lei.

Compania, înfiinţată în 2010, a vândut 45.000 de poliţe, deopotrivă pentru clienţi persoane fizice, cât şi pentru clienţi companii.

Cătălin Vasile, fondatorul şi directorul general al Ritter, a absolvit Facultatea de Studii Economice Europene. În timpul facultăţii, a lucrat în industria auto, iar ulterior în piaţa de brokeraj de asigurări. În 2014 s-a alăturat echipei de conducere a afacerii Alexandra Brătescu, directorul de vânzări. Ea a absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori în 2008, iar la scurt timp a început să lucreze în divizia de trezorerie şi arbitraj a unei bănci din România.

Afacerea Ritter Broker a pornit de la intermedierea şi consultanţa în asigurări, iar pe parcursul anilor, compania şi-a extins serviciile financiare acoperind şi intermedierea contractelor de leasing financiar şi operaţional, cât şi intermedierea pensiilor private pilon III.

continuarea articolului o gasiti pe http://www.businessmagazin.ro/actualitate/doi-fosti-angajati-in-multinationala-fac-afaceri-de-3-milioane-de-euro-din-brokerajul-de-asigurari-17415020


Asigurari RCA de la WATFORD INSURANCE

Dragi clienti,

Incepand cu 16.08.2018 puteti cumpara polita RCA, contactand birourile ritter, de la o noua societate de asigurari prezenta in Romania - WATFORD INSURANCE.

WATFORD Insurance, cu sediul in Gibraltar, are un rating "A-" acordat de catre A.M. BEST si functioneaza in Uniunea Europeana si in Marea Britanie din anul 2015.

Compania este o subsidiara detinuta in totalitate de WATFORD Re Ltd., reasigurator cu sediul in Bermuda, avand un capital de 1,2 miliarde dolari la data de 30 septembrie 2017.

Activitatea WATFORD Insurance in Romania se va desfasura in baza stipulatiei Freedom of Establishment, care are la baza dreptul unei companii de a comercializa polite de asigurari- reasigurari intr-un alt stat, membru al UE, printr-o sucursala proprie.

Watford Insurance Company Europe – Sucursala Bucuresti este o sucursala a companiei Watford Insurance Company Europe(WICE), o companie de asigurari din Gibraltar cu acoperire in intreaga Europa.Compania intentioneaza sa devina o prezenta importanta in piata de asigurari din Romania, pentru inceput cu subscrieri de polite de Raspundere Civila Auto si continuand ulterior cu alte clase de asigurari.

Forma de organizare: Sucursala a Watford Insurance Company Europe

Activitatea principala: 6512 – Alte activitati de asigurari (exceptand asigurarile de viata)

Numar inmatriculare la Registrul Comertului: 38642415

Adresa: Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 1A, Etaj II, cod 013811

Societatea mama: Watford Insurance Company Europe Limited

Sediul social: PO Box 1338 First Floor Grand Ocean Plaza, Ocean Village, Gibraltar

Autorizata si inregistrata sub numarul 112869 la Gibraltar Financial Services Commission http://www.fsc.gi/

Tel: 0374 016 016

Email: office@watford.ro


Experienta in asigurari isi spune cuvantul

De aproape 10 ani, Ritter Broker promovează principii de transparență, promptitudine și profesionalism, reprezentând interesele clienților în relația cu societățile de asigurări.
Ritter Broker și-a început expansiunea prin deschiderea unor locații de retail în centre comerciale din capitală, deținând momentan 7 locații deja deschise si încă 2 locații în curs de deschidere. Toate locațiile au un flux ridicat de trafic și se adresează atât clienților de retail, cât și persoanelor juridice.

Avantajele de care vor beneficia toți viitorii francizați sunt multiple și pornesc de la faptul că vor avea acces la baza de date a clienților Ritter Broker, vor avea aceleași standarde impuse de către Ritter Broker și nu se vor face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional, vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor, prin colaborarea cu Ritter Broker, vor primi plata la timp a comisioanelor și li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile.

“Modelul de franciză Ritter Broker a fost construit avându-se în vedere posibilitatea de a crea sinergii cu afaceri deja existente și care activează în zona de Business to Consumer. Ce înseamnă acest lucru? Dacă viitorul francizat are afaceri în retail, service auto, imobiliare, agenții de turism sau servicii diverse adresate consumatorilor finali, acesta poate face un business în asigurări, furnizând în același timp servicii adiționale pentru clienții existenți și crescând în acest fel nivelul de încredere al acestora și nu în ultimul rând veniturile suplimentare pentru afacerea existentă” – declară Cătălin Vasile.

Modelul de business al francizorului este adaptat pentru a prelua astfel de parteneri, având deja pregătit un model financiar și de business adecvat fiecărui tip de afacere. Costurile de implementare vor fi mai mici pentru francizat, acesta având deja o parte a infrastructurii necesare unei afaceri în asigurări. Pentru aceia care doresc deschiderea unei afaceri noi, franciza Ritter Broker este de asemenea o oportunitate, modelul de franciză Ritter Broker asigurându-le acestora toate pârghiile încă de la început.

Ritter Broker pune la dispoziția clienților servicii personalizate de asigurare de la toate societățile de asigurări prezente pe piața locală și nu numai, care vor acoperi multiple tipuri de asigurări, cum ar fi asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, asigurarea pentru avarii și furt a autovehiculelor CASCO, inclusiv a utilajelor neînmatriculabile, asigurarea obligatorie și facultativă a locuințelor, asigurarea clădirilor și a bunurilor aparținând persoanelor juridice, inclusiv asigurarea lucrărilor de construcții, a mașinilor, utilajelor, instalațiilor și a echipamentelor, asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate și pentru rezidenții străini în România, asigurări complexe adresate transportatorilor interni și internaționali de marfă și călătorii, asigurarea animalelor și culturilor agricole, asigurări individuale și de grup, de accidente și de boală, asigurări de răspundere civilă și profesională, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian și feroviar, asigurări de pierderi financiare și garanții.

Continuarea articolului o gasiti online pe http://franchising.info.ro/articol/1249/experienta-isi-spune-cuvantul/


Agentia noua RITTER pe calea Grivitei

In data de 10.07.2018 vom deschide cea de-a saptea agentie RITTER Broker situata in incinta service-ului auto DANLUC pe calea grivitei nr. 371.

Agentia se afla imediat cum treci de Registrul Auto Roman ( RAR ) pe dreapta cum te duci spre Gara de Nord venind dinspre podul constanta.

Programul si datele de contact ale agentiei sunt urmatoarele:

Sector 1, Calea Grivitei, nr. 371,

in incinta service-ului DANLUC AUTO la etajul 1

Tel: 0758.320.581 / email: grivitei@ritter.ro

Program: Luni - Vineri 08:30 - 17:30

Sambata inchis

Duminica inchis


Beneficiile Francizatului Ritter Broker

Beneficiile Francizatului Ritter Broker

Beneficiile de care vor beneficia toți viitorii francizați sunt multiple și pornesc de la faptul că vor avea acces la baza de date a clienților Ritter Broker, vor avea aceleași standarde impuse de către Ritter Broker și nu se vor face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional, vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor, prin colaborarea cu Ritter Broker, vor primi plata la timp a comisioanelor și li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile.

În calitate de francizat Ritter, aceștia vor beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurări alături de un francizor cu o vastă experiență în domeniu, gestionând un portofoliu care acoperă o plajă largă de tipuri de asigurări și își vor transforma activitatea într-un business de sine stătător, cu o recurență anuală ce va ține doar de capacitatea francizaților de a interacționa într-un mod profesionist cu clienții lor din portofoliu.

Dupa cei 8 ani de experiență, Ritter Broker va lucra alături de viitorul francizat, asigurându-i:

• oportunitatea de a conduce și dezvolta o afacere sub marca Ritter Broker, cu tot ceea ce reprezintă acest lucru: imagine, comunicare, infrastructură;

• oferta variată de la toate societătile de asigurări prezente pe piața romanească ( și nu numai );

• o largă paletă de produse ( tipuri de asigurare ): asigurări de viată, asigurări de sănătate, asigurări de accidente, etc

• consiliere în găsirea celor mai bune solutii de extindere a afacerii;

• plan de afaceri, inclusiv estimări financiare;

• pregătirea personalului înainte și dupa începerea colaborării și formarea continuă, sprijin și îndrumare de la francizor;

• manualul operațional și structura de lucru testată în peste 8 ani de activitate;

• acces instant și gratuit la platforma Ritter Broker, care sustine întreaga activitate afrancizei ( platformă cu functionalități personalizate );

• suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate;

• transparenta în privința comisioanelor și a contractelor;

• reducerea cheltuielilor administrative cu anumite taxe, raportări periodice, comisioane bancare;

• campanii publicitare locale;

• aceleași standarde de lucru pentru toți francizații;

• la finalul contractului, francizatul beneficiază de baza de date a clienților lui.


Locatia francizei RITTER

Locația francizei

Ritter Broker și-a început expansiunea prin deschiderea unor locații de retail în centrele comerciale din capitală. Toate locațiile noastre au un flux ridicat de trafic și se adresează atât clienților de retail, cât și persoanelor juridice.

Cercetăm demografia zonei pentru a sprijini cu succes operațiunea de vânzarea a produselor de asigurări intermediate de francizatul Ritter Broker. Ne confruntăm cu unele dintre cele mai mici cheltuieli de funcționare și, prin urmare, suntem una din cele mai profitabile agenții pe care un francizat le poate deține. Acest lucru minimizează riscul și vă dă șansa reală de a reuși și de a vă îndeplini toate obiectivele stabilite.

Setarea standardului

Ritter Broker a cunoscut o creștere economică liniară de-a lungul celor 8 ani de experiență în industria asigurărilor .

Când am conceput standardul estetic al locațiilor Ritter Broker am pus în primul rând necesitatea clientilor noștri pentru confort și sigurantă, astfel că toate locatiile Ritter Broker se identifică după câteva aspecte clare, program de consultanță și vânzare bine stabilit și informații despre contactul fiecărui punct pe site-ul de prezentare Ritter Broker.

Dacă doriți să vă alăturați unei echipe de profesioniștii de top din industria asigurărilor, franciza de asigurare de la Ritter Broker iți da oportunitatea de a face o afacere cu trend crescator liniar.

Produse

Ritter Broker pune la dispoziția clienților servicii personalizate de asigurare de la toate societățile de asigurări prezente pe piața locală și nu numai, care vor acoperi multiple tipuri de asigurări, cum ar fi asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, asigurarea pentru avarii și furt a autovehiculelor CASCO, inclusiv a utilajelor neînmatriculabile, asigurarea obligatorie și facultativă a locuințelor, asigurarea clădirilor și a bunurilor aparținând persoanelor juridice, inclusiv asigurarea lucrărilor de construcții, a mașinilor, utilajelor, instalațiilor și a echipamentelor, asigurare medicală pentru călătorii în străinătate și pentru rezidenții străini în România, asigurări complexe adresate transportatorilor interni și internaționali de marfă și călătorii, asigurarea animalelor și culturilor agricole, asigurări individuale și de grup, de accidente și de boală, asigurări de răspundere civilă și profesională, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian și feroviar, asigurări de pierderi financiare și garanții.

Altfel spus, francizatul Ritter va putea să ofere clienților săi toate tipurile de produse de asigurare existente în piața din România, dar și posibilitatea dezvoltării unor produse noi în parteneriat cu societățile de asigurări. Alături de Ritter Broker, aveți posibilitatea unei dezvoltări solide și de durată, aducând în centrul atenției respectul față de client.


franciza brokerului de asigurari RITTER

Ritter Broker este o companie de intermediere asigurări fondată în 2010 din dorința a doi tineri, foști corporatiști de a crea și a ridica în spatele lor o afacere cu capital 100% românesc care să aducă servicii profesionale și premium de intermediere și consultanță în asigurări.

“ Motivul principal pentru care Ritter Broker s-a dezvoltat puternic în doar 8 ani de zile și a ajuns în momentul acesta la o cifră de afaceri de 13 500 000 lei și 45 000 de polițe vândute în 2017, este clientul și nevoile pe care acesta le are, nevoi pe care Ritter Broker reușește să i le implinească tocmai pentru că el este focusul acestei companii “declară Alexandra Brătescu.

“ Am plecat la drum știind că pot să creez o afacere pe termen lung din care clienții Ritter să poată primi cea mai bună consiliere raportată la riscurile asigurate versus preț, să poată primi oferte de asigurări de la mai multe societăți de asigurări, astfel încât asigurarea pe care ei aleg să o cumpere să fie lucrul pe care și l-au dorit “ declară Cătălin Vasile.


Companii de leasing partenere RITTER

Companiile de leasing cu care colaboram pe partea brokerajului de leasing sunt:

RAIFFEISEN LEASING / UNICREDIT LEASING / BCR LEASING / IDEA LEASING / TRANSILVANIA LEASING / OTP LEASING / GARANTI LEASING ( MOTORACTIVE) / IMPULS LEASING / ZENITH LEASING / TIRIAC LEASING / GRENKE


Cautam brokeri asigurari pentru colaborare

Cautam broker de asigurari cu sau fără experiență, cu dorință de colaborare pe termen lung.

Nu esti multumit de comisioanele primite ?

La noi se ofera cursuri de calificare si comisioane motivante. Societatea noastra intermediaza toate tipurile de asigurari, avand colaborari cu toate societatile existente pe piata.

Cerințe minime:
Bacalaureat absolvit,
Cunostinte minime de operare PC.
Reprezintă un avantaj:
Cod RAF,
Portofoliu clienți,
Cat mai multe cunoștințe,
Fire sinceră, comunicativă si optimistă.
Nu există target, program sau șef.
trimite-ne CV-ul tau pe mailul office@ritter.ro sau suna-ne la 0374.600.700


Colaborare ASIGURARI

OFERIM:

-suport pt. calificare in asigurari
-program de lucru flexibil
-comisioane atractive
-suport pe durata colaborarii
-mediu de lucru profesionist

Cerinte :
-persoane dornice de a lucra
-persoane dornice de a face o cariera
- studii medii
-bacalaureat

Beneficii:
-fara target
-fara program
-comisioane atractive
-asigurari de orice fel, brokeraj de leasing si suport in caz de dauna.

Nu se acorda salariu fix doar comision .

Relatii la telefon 0374.600.700 sau pe email office@ritter.ro


Date fiind aceste circumstante, oare merita sa achizitionezi o franciza broker de asigurari ?

Asigurarea nu este doar o vânzare – cumpărare a polițelor de asigurare. Contractarea și consumul serviciilor de asigurare necesită profesionalism și anumite cunoștințe din partea consumatorilor. Practica ne demonstrează că este eronată opinia conform căreia poți soluționa problemele ce țin de managementul riscului și de asigurări, fără cunoașterea anumitor aspecte legislative și principii specifice activității de asigurare și managementului de risc. E nevoie de calificare, experiență și abordare profesionistă. Cum să alegi cea mai bună companie dintre cele peste 30 de companii ce activează pe piață? Cum să negociezi o acoperire bună la un preț adecvat ? Cum să închei un contract ce ți-ar garanta obținerea despăgubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum și răspunsurile la alte întrebări intră în competența unui broker de asigurare. Broker-ului de asigurări îi revine rolul esențial de a ajuta clientul să-și exercite dreptul la libera alegere, acționând ca intermediar între vânzătorul și consumatorul serviciilor de asigurare” – declară Cătălin Vasile, Director General Ritter – Broker de Asigurare și Reasigurare.

Ritter Broker pune la dispoziția clienților servicii personalizate de asigurare de la toate societățile de asigurări prezente pe piața locală și nu numai, care vor acoperi multiple tipuri de asigurări, cum ar fi asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, asigurarea pentru avarii și furt a autovehiculelor CASCO, inclusiv a utilajelor neînmatriculabile, asigurarea obligatorie și facultativă a locuințelor, asigurarea clădirilor și a bunurilor aparținând persoanelor juridice, inclusiv asigurarea lucrărilor de construcții, a mașinilor, utilajelor, instalațiilor și a echipamentelor, asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate și pentru rezidenții străini în România, asigurări complexe adresate transportatorilor interni și internaționali de marfă și călătorii, asigurarea animalelor și culturilor agricole, asigurări individuale și de grup, de accidente și de boală, asigurări de răspundere civilă și profesională, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian și feroviar, asigurări de pierderi financiare și garanții. Altfel spus, francizatul Ritter va putea să ofere clienților săi toate tipurile de produse de asigurare existente în piața din România, dar și posibilitatea dezvoltării unor produse noi în parteneriat cu societățile de asigurări.

Francizatul Ritter Broker va beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurări alături de francizor, care are o vastă experiență în domeniu, gestionând paleta largă de produse menționate anterior și transformând această activitate într-un business de sine stătător, cu o recurență anuală ce va ține doar de capacitatea francizatului de a interacționa într-un mod profesionist cu clienții din portofoliu.

Investiția necesară dezvoltării unei francize Ritter Broker va fi în relație directă cu potențialul de dezvoltare zonală și va consta în acoperirea taxei de franciză și a costurilor necesare deschiderii a cel puțin unui punct de lucru. Francizatul va suporta astfel costul amenajării locației, în baza coordonatelor de branding primite de la Ritter, cost care poate varia în funcție de fiecare locație în parte și de spațiul pus la dispoziție. Nu se vor plăti însă niciun fel de taxe până nu se agreează, de ambele părți, planul de afacere, care include și situația veniturilor și a cheltuielilor, pentru a identifica potențialul de profitabilitate al francizatului.


Ce ne puteti spune despre tipurile de asigurari pe care Ritter Broker le intermediaza?

“Promovăm o gamă largă de tipuri de asigurări, care acoperă întreg spectrul de risc ce gravitează în jurul unei persoane fizice sau juridice. RITTER Broker urmărește să promoveze cultura publică în domeniul asigurărilor, prin oferirea de informații corecte și complete tuturor celor interesați. Misiunea noastră de peste 8 ani este să respectăm întotdeauna principiile de transparență, promptitudine și profesionalism, angajându-ne să reprezentăm interesele clientului în relația cu colaboratorii societăților de asigurări. Echipa RITTER, prin serviciile de consultanță oferite, poate facilita limitarea expunerii la risc prin negocierea cu companiile de asigurare, având ca efect îmbunătățirea condițiilor de asigurare sau reducerea primelor plătite.”

PROFIT system: Referindu-ne la management-ul riscului, ce paletă de servicii acoperă Ritter Broker?

Cătălin Vasile: “Din punct de vedere al gestionării riscului, suntem alături de toți clienții în cazul unei daune și le oferim tot suportul în negocierea cu companiile de asigurare, astfel încât aceștia să beneficieze de cea mai bună soluție de acoperire prin asigurare și de despăgubire. Există câteva etape pe care le vom parcurge împreună cu clientul, cum ar fi identificarea riscurilor potențiale și evaluarea acestora, analiza istoricului daunelor, precum și analiza eventualelor polițe de asigurare existente. Vom face propuneri de diverse soluții și vom selecta companiile de asigurare în funcție de soliditatea financiară a acestora, identificând cel mai potrivit tip de asigurare pentru fiecare client în parte.”

PROFIT system: Întrucât piața asigurărilor este destul de dinamică, cum reușiți să țineți pasul cu ritmul alert de dezvoltare? Faceți în mod regulat o analiză a pieței?

Alexandra Brătescu: “Echipa Ritter monitorizează permanent piața românească de asigurări pentru plasarea asigurărilor la compania de asigurare cu cea mai bună acoperire și cu cea mai bună rată de plată a daunelor, la cel mai bun preț și cu cea mai bună reasigurare. În acest sens, facem un studiu aprofundat al tuturor produselor de asigurare, analizăm solvabilitatea companiilor de asigurări, calculăm cotațiile de primă și facem analiza profilului fiecărui client, astfel încât să reducem expunerea la risc. De asemenea, monitorizăm mediul legislativ al pieței de asigurări și evoluția asiguratorilor prezenți pe piața românească.”

PROFIT system: În primul interviu pe care ni l-ați acordat, ne-ați spus despre platforma online RITTER, care are funcționalități unice și susține întreaga activitate a francizei. Ne puteți da mai multe detalii?

Cătălin Vasile: “Cu ajutorul aplicației dezvoltate special pentru Ritter Broker, contractele de asigurări existente în portofoliul companiei sunt monitorizate permanent și ajustate în funcție de necesitățile clienților. Cu ajutorul aplicației, monitorizăm termenele de plată ale primelor, avem controlul la zi al plăților, al contractelor de asigurări și al actelor adiționale, reușind astfel să anunțăm clienții în ceea ce privește termenele de expirare, reînnoire sau reîntregire a polițelor. Este mult mai simplu să gestionăm polițele de asigurare, având la îndemână platforma online și aceasta reprezintă un instrument esențial în activitatea noastră, de care vor beneficia francizații Ritter Broker.”

PROFIT system: Ritter Broker nu înseamna practic doar asigurări. Ce paletă de servicii oferă Grupul Ritter Broker? Cum beneficiază francizatul de sinergia grupului?

Alexandra Brătescu: “Într-adevăr, Grupul Ritter Broker include divizii care acoperă și alte tipuri de servicii, cum ar fi programul de pensii private pilonul III și servicii de leasing. Pensia facultativă este o modalitate de a face economii pentru o perioadă de timp după retragerea din activitate. În ceea ce privește serviciile de leasing, scopul este de a oferi clienților, persoane juridice, persoane fizice autorizate și persoane fizice, soluții optime de finanțare pentru leasing-ul financiar sau operațional. Colaborarea cu noi le va oferi clienților flexibilitate, reduceri de costuri și servicii de consultanță la cele mai înalte standarde, întrucât echipa noastră negociază pentru clienți atât condițiile contractuale, cât și prețul autovehiculului sau utilajului dorit, fără niciun cost din partea clienților. Acestea sunt două servicii suplimentare asigurărilor, pe care francizații le vor oferi, de asemenea, clienților lor. Astfel că francizatul o să beneficieze de venituri suplimentare prin acordarea acestor două servicii clienților săi.”

PROFIT system: Care sunt beneficiile din punct de vedere al francizatului Ritter Broker? Practic, de ce s-ar alătura un francizat potențial rețelei de franciză Ritter Broker?

Cătălin Vasile: “Francizorul Ritter Broker va lucra alături de viitorul francizat oferindu-i sprijin permanent. Francizatul va avea oportunitatea de a conduce și dezvolta o afacere sub marca RITTER BROKER cu tot ceea ce reprezintă acest lucru: imagine, comunicare, infrastructură, va avea acces la oferte variate de la toate societățile de asigurare prezente în piața românească și nu numai, va primi consiliere în găsirea celor mai bune soluții de extindere a afacerii, vom pregăti împreună planul de afaceri, inclusiv estimările financiare. De asemenea, ne ocupăm de pregătirea personalului înainte și după începerea colaborării și le punem la dispoziție manualul operațional, care conține structura de lucru testată în cei 8 ani de activitate. Francizatul va avea acces instant și gratuit la platforma RITTER, care susține întreaga activitate a francizei și va beneficia de suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate. Va exista o totală transparență în privința comisioanelor și a contractelor și nu va exista target de vânzări impus de francizor. În plus, francizatul va beneficia de reducerea cheltuielilor administrative cu anumite taxe, comisioane bancare și raportări periodice.”


GDPR - Datele personale sunt protejate la Ritter Broker!

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.
Atasat regasiti principalele modificari si drepturi ale persoanelor vizate.

Prezentul e-mail a fost transmis de catre Ritter – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce ne revin ca urmare a raportului angajat-angajator in baza contractului individual de munca incheiat intre parti.

Acest e-mail este confidential si poate contine informatii protejate prin lege. Daca nu sunteti destinatarul de drept al mesajului, nu sunteti autorizat sa cititi, imprimati, salvati, procesati sau sa divulgati acest mesaj. Daca ati primit mesajul dintr-o eroare, va rugam sa informati expeditorul cat mai curand posibil si respectiv sa stergeti e-mailul, toate documentele anexate acestuia precum si orice copii ale mesajului.


Program mini vacanta 1 mai 2018

In perioada mini vacantei de 1 mai programul agentiilor RITTER Broker este urmatorul:

Agentia Baneasa Feeria:
Luni 30.04.2018 - 10:00-22:00
Marti 01.05.2018 - 10:00-22:00
Miercuri 02.05.2018 - 10:00-22:00

Agentia Obor:
Luni 30.04.2018 - inchis
Marti 01.05.2018 - 08:30-16:00
Miercuri 02.05.2018 - 08:30-18:00

Agentia Big Berceni:
Luni 30.04.2018 - 09:30-18:30
Marti 01.05.2018 - 09:30-18:30
Miercuri 02.05.2018 - 09:30-18:30

Agentia Crangasi:
Luni 30.04.2018 - inchis
Marti 01.05.2018 - inchis
Miercuri 02.05.2018 - 10:00-19:00

Agentia Dragonul Rosu:
Luni 30.04.2018 - 09:00-14:00
Marti 01.05.2018 - inchis
Miercuri 02.05.2018 - 09:00-14:00

Sediul Central:
Luni 30.04.2018 - 09:00-18:00
Marti 01.05.2018 - inchis
Miercuri 02.05.2018 - 09:00-18:00


Ritter Broker de Asigurare cauta Colaboratori / Parteneri

Ritter broker de asigurare s-a infiintat in anul 2010, are o echipa tanara si profesionista, impartita in peste cinci puncte de lucru in Bucuresti, cu o vasta experienta in asigurari generale si de viata, al carei scop este de a oferi clientilor sai servicii de consultanta si intermediere in asigurari la cele mai inalte standarde. Alaturi de noi vei reusi, impreuna suntem mai puternici!

Obiectivul principal:
- Cautam specialisti in asigurari care doresc sa devina antreprenori si sa dezvolte o afacere pe cont propriu sau sa se alature echipei noastre.

Avantajele noastre sunt:
- Echipa de tineri profesionisti gata sa va ofere consultanta si suport;
- Accesul la platformele IT specializate ce sustin intreaga activitate (incluzand softuri personalizate);
- Acces gratuit I-frame, introducere si administrare calculator asigurari in orice site;
- Gama foarte variata de produse de asigurare de la asiguratori nationali si internationali
- Suportul tehnic pentru produsele de asigurare comercializate;
- Transparenta in privinta comisioanelor si a contractelor, inclusiv a bonusarilor;
- Reducerea cheltuielilor administrative (taxe, raportari periodice, comisioane bancare);
- Nu exista taxa de francize sau alte tipuri de taxe;
- Nu impunem target (aveti flexibilitatea performantelor si independenta in activitate);
- Servicii complementare vanzarii de asigurari, care va ajuta sa maximizati cifra de afaceri;
- Suport permanent in instrumentarea dosarelor de dauna, constatari, parteneriat service in centrul capitalei;
- Adrese de e-mail personalizate;
- Plata la timp a comisioanelor.

Abilitati si competente:
- Seriozitate si corectitudine;
- Orientare catre rezultate;
- Negociere, comunicare si profesionalism.

Mereu alaturi de Partenerii nostri !

Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa de e-mail office@ritter.ro


Colaboratori ( brokeri de asigurare ) in domeniul asigurarilor

Ritter Broker de Asigurari isi extinde echipa de colaboratori! Daca ti se potriveste descrierea de mai jos trimite-ne CV-ul tau.
Candidatul ideal: Comunicativ, relationeaza usor si ii face placere sa intalneasca persoane noi; Disciplinat si perseverant; Persoana cu spirit antreprenorial; Dorinta de pregatire si dezvoltare continuua.
Responsabilitati: Intermedierea produselor de asigurare life si/sau non-life Initierea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii; Fara targeturi impuse.
Beneficii: Oferirea sustinerii si suportului necesar pentru desfasurarea activitatii; Posibilitate de lucru la birou, intr-un mediu tanar, activ si pozitiv; Recompensarea colaboratorilor se realizeaza prin: comision, extracomision, bonusuri.


Ploaie de joburi in asigurari

Atentieee! COD GALBEN:ploaie de joburi disponibile in Echipa Ritter Broker de Asigurare.

Grabeste-te sa-ti ocupi locul !

Fii propriul tau sef!

Fara target.Part-time sau full-time.

TU hotarasti cat castigi.Te pot ajuta sa-ti transformi timpul in BANI!
Persoanele cu cod RAF,au prioritate!

Iti doresti sa faci parte din compania Ritter Broker de asigurari cu un sistem de cariera exact, riguros dar transparent, in care fiecare colaborator este rasplatit corect pentru munca depusa si prin care sunt stimulate valorile reale.


Agenti de asigurari in sistem de brokeraj

Incheiem contracte de colaborare pe baza de comision cu persoane fizice sau persoane juridice care au experienta in domeniul asigurarilor.

Activitate:
-Promoveaza si vinde produse de asigurare
-evalueaza nevoile clientilor si prezinta ofertele societatilor de asigurari
-dezvolta portofoliul si reteaua de subcolaboratori

Beneficii:
- fara program fix, fara target
- comisioane atractive
- suplimentarea veniturilor cu efort minim


abecedarul asigurarilor

Asigurătorul este persoana juridică, societate de asigurări, care în schimbul primei de asigurare de la asigurat îsi asumă răspunderea de a acoperi pagubele produse bunurilor sau serviciilor asigurate;

2. Asiguratul este persoana fizică sau juridică ce se asigură împotriva unor evenimente ce pot apărea în viața sa, care își asigură bunurile împotriva unor calamități naturale sau care se asigură pentru prejudiciul pe care îl poate produce unor terțe persoane;

3. Beneficiarul asigurării este persoana care are dreptul să încaseze despăgubirea sau suma asigurată, fără ca aceasta să fie parte la contractul de asigurare;

4. Contractantul asigurării este element specific asigurărilor facultative și reprezintă persoana fizică sau juridică care poate încheia o asigurare, fără însă ca aceasta să obțină calitatea de asigurat;

5. Contractul de asigurare este actul juridic prin care se reglementează raporturile juridice dintre părțile contractante. Este format dintr-un ansamblu de documente cuprinzând:

cererea de asigurare;
polița de asigurare;
condițiile contractuale pentru asigurarea de bază și pentru clauzele suplimentare atașate.
6. Riscul asigurat este evenimentul care odată produs, datorită efectelor sale, obligă pe asigurător să plătească asiguratului sau beneficiarului asigurării, despăgubirea sau suma asigurată;

7. Evaluarea în vederea asigurării este element specific asigurărilor de bunuri;

8. Suma asigurată este parte din valoarea de asigurare pentru care asigurătorul își asumă răspunderea în cazul producerii evenimentului pentru care s-a încheiat asigurarea;

9. Norma de asigurare reprezintă suma asigurată, stabilită prin lege, pe unitatea de obiect asigurat, ea fiind întâlnită numai în cazul asigurărilor de bunuri obligatorii;

10. Prima de asigurare reprezintă suma de bani dinainte stabilită pe care asiguratul o plătește asigurătorului, pentru ca acesa să-și poată constitui fondul de asigurare necesar achitării despagubirilor;

11. Durata asigurării reprezintă perioada de timp în care rămân valabile raporturile de asigurare între asigurător și asigurat așa cum au fost ele stabilite prin contractul de asigurare;

12. Paguba (sau dauna) reprezintă pierderea valorică la un bun asigurat ca urmare a producerii fenomenului împotriva căruia s-a încheiat asigurarea;


Program Sarbatori Pascale 2018

In perioada Sarbatorilor Pascale din anul 2018 programul agentiilor RITTER Broker este urmatorul:

Agentia Baneasa Feeria:
Vineri 06.04.2018 - 10:00-22:00
Sambata 07.04.2018 - 10:00-19:00
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - 10:00-22:00

Agentia Obor:
Vineri 06.04.2018 - 08:00-19:00
Sambata 07.04.2018 - 08:00-16:00
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Agentia Big Berceni:
Vineri 06.04.2018 - 09:30-18:30
Sambata 07.04.2018 - Inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Agentia Crangasi:
Vineri 06.04.2018 - Inchis
Sambata 07.04.2018 - Inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Agentia Dragonul Rosu:
Vineri 06.04.2018 - 09:00-14:00
Sambata 07.04.2018 - inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Sediul Central:
Vineri 06.04.2018 - Inchis
Sambata 07.04.2018 - Inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - InchisTop masini hibride si electrice disponibile in Romania cu preturi accesibile


Chiar daca are doua motoare, nu este deloc complicat sa conduci un vehicul hibrid. Descopera cum au fost proiectate vehiculele hibride, pentru a fi la fel de usor de condus ca orice vehicul conventional.

Renault Twizy
Deși nu este chiar o mașină în adevăratul sens al cuvântului, Renault Twizy poate fi achiziționat pentru suma de 7.000 de euro în varianta de 45 CP sau 7.700 de euro pentru versiunea cu 80 CP. Twizy poate transporta două persoane, și deși are patru roți, seamănă mai degrabă cu un scuter cu acoperiș.

Toyota Yaris Hybrid
Toyota este unul din cei mai bun producatori când vine vorba de hibride, în special datorită celebrului Prius. Cu toate acestea, în România, cel mai ieftin hibrid la Japonezilor este Yaris Hybrid, care poate fi achiziționat pentru un preț de pornire de 14.330 de euro. Ansamblul motor electric – motor termic produce 100 CP, ceea ce pe hârtie, profilează un consum mediu de doar 3,3/100 km.

Honda Jazz Hybrid
Nici cei de la Honda nu sunt străini sistemelor hibride de propulsie, iar în România clienții pot opta pentru Jazz Hybrid, pentru un preț de 17.596 de euro. Jazz Hybrid îmbină un motor cu ardere internă de 1,3 litri și un motor electric pentru o putere maximă de 88 CP și un consum mediu de 4.6 l/100 km.

Toyota Auris Hybrid
Auris Hybrid este vărul mai mare al lui Yaris Hybrid și propune un motor cu combustie internă de 1,8 litri și un motor electric pentru o putere totală de 136 CP. Consumul mediu teoretic este evaluat în jurul valorii de 3,8l/100 km, dar cea mai ieftină versiune pleacă de la 20.094 de euro.

Renault ZOE
Spre deosebire de Twizy, ZOE chiar arată ca o mașină, plus că vorbim de un model 100% electric, care vine cu un preț de pornire în România de 20.900 de euro. De acești bani beneficiați de o autonomie maximă de 240 de kilometri cu o singură încărcare a bateriei. Un ciclul complet de încărcare durează 240 de minute la o priză normală însă trebuie menționat că ZOE se simte cel mai bine în mediul urban sau cel mult în împrejurimile orașului.


Parteneriat RITTER.ro - Broker de Asigurare si Reasigurare ?Reteaua teritoriala Ritter Broker cuprinde 7 de birouri de vanzare, astfel incat sa-ti fie usor sa ajungi la noi. Totodata, specialistii nostri iti ofera consultanta cu privire la oricare dintre tipurile de asigurari, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00. Ne dorim sa-ti oferim informatii complete si amanuntite si sa te ghidam spre cele mai avantajoase solutii pentru tine.
Ne poti contacta usor, fie in birourile de vanzare Ritter Broker din tara, fie prin intermediul adresei de email office@ritter.ro sau la numarul de call center 0374.600.700. Poti sa fii sigur ca vei primi un raspuns in timp util, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.
Suntem deschisi catre colaborari si parteneriate care privesc vanzarea politelor de asigurare pentru si in numele RITTER Broker.

Trimite-ne solicitarea ta la adresa de email: office@ritter.ro


profit groupama

Groupama Asigurări a obținut, în 2017, un profit de 46 de milioane de lei, o creștere de 53%, dar, pentru 2018, țintește o majorare a volumului de prime brute subscrise cu 10%
Groupama Asigurări a anunțat că a obținut un profit IFRS de 46 de milioane de lei, o creștere de 53%, față de anul anterior, în condițiile în care valoarea primelor brute subscrise s-a redus față de anul anterior, iar numărul de clienți a crescut.

Groupama este o companie de asigurări din Franța. Groupama are o istorie îndelungată, care datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea, când a fost creată de comunitatea fermierilor.


rca dallbogg

Dallbogg are deja clienți români și își promovează produsele la noi în țară, prin diverse canale. Deocamdată, însă, asigurătorul vinde RCA doar românilor care își înmatriculează mașina în Bulgaria. Dallbogg este a doua societate bulgară care vine în România pentru RCA.
rca dallbogg
dallbogg bucuresti

dallbogg romania contact

insurance company dallbogg in romania

ins dallbogg

dallbogg insurance company

dallbogg life & health insurance
casco dallbogg


polita rca

informatii despre polita RCA
Afla totul despre polita RCA
Polita de asigurare RCA acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau a utilizatorului unui autovehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti.

Compara ofertele de asigurari RCA 2018 2019 2020 online si alege-o pe cea mai buna! Iti livram asigurarea RCA gratuit, oriunde in tara! Politele RCA sunt emise automat.

Calculatorul nostru RCA va permite sa obtineti cea mai ieftina polita RCA in functie de caracteristicile masinii si datele dumneavoastra.

Compara preturile asiguratorilor si alege polita de asigurari RCA cea mai buna. Afla cat costa asigurarea RCA a masinii dumneavoastre.

CONTACT Polita RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


Asigurari CASCO preturi

Asigurari CASCO preturi
Afla preturile la asigurarile CASCO
CASCO ieftin pentru masina ta in doar cateva minute. Cele mai bune tarife pentru orice asigurare auto. Calculator de asigurari CASCO. In numai cateva minute inchei cea mai ieftina polita de asigurare CASCO.

Asigurarea CASCO reprezinta o asigurare auto facultativa, spre deosebire de asigurarea de tip RCA, care este obligatorie.

Ce este asigurarea CASCO; La ce Valoare se asigura masina; Ce Riscuri acopera CASCO; Ce este Fransiza; Cine Vinde asigurari CASCO; Din ce se compune Costul unei asigurari CASCO; Ce sa faci in caz de Dauna; Cum platesc asiguratorii Reparatiile auto;

In timp ce polita RCA se incheie pentru a fi despagubite terte persoane care sunt afectate in cadrul unui accident auto, asigurarea CASCO va despagubi daunele produse la propria masina a soferului care incheie respectiva asigurare, indiferent daca el este sau nu soferul vinovat. Mai trebuie stiut faptul ca polita RCA este obligatorie prin lege, in timp ce asigurarea CASCO va fi incheiata de sofer doar daca doreste.

Daca un sofer este descoperit de politie fara o asigurare RCA valabila, el va plati o amenda, la care se adauga retinerea certificatului de inmatriculare, precum si a placutelor cu numerele de la masina. Ulterior, soferul primeste inapoi certificatul in momentul in care face dovada incheierii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto.

In schimb, daca nu incheie o asigurare CASCO, nu este prevazuta nici un fel de sanctiune pentru sofer. O astfel de polita este insa importanta, deoarece aduce o multime de beneficii. Soferii interesati pot incheia un CASCO online, dupa ce afla care sunt preturile prin intermediul unui calculator CASCO, iar cei care locuiesc in Bucuresti vor avea livrarea gratuita a politei la ei acasa.

Calculator RCA
Calculator RCA – http://www.onerca.ro/

CONTACT Asigurari CASCO preturi
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


calculator rca ieftin

Informatii despre calculatorul RCA
Compara cu calculatorul RCA preturile la asigurarea RCA
Calculator RCA
Calculator RCA ieftin – https://ritter.ro/

Compara tarife – Cel mai ieftin rca din Romania! Compara acum tarifele RCA de la toti asiguratorii.

Calculator de tarife pentru asigurare auto rca ieftin de la Groupama, Euroins, UNIQA, Carpatica, Asirom, City Insurance, Generali, Omniasig si Astra Asigurari.

CONTACT Calculator RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700

Societatea comerciala RITTER - BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.


Asigurare rca ieftina

nformatii despre asigurarea RCA
Cumpara-ti o asigurare RCA buna
Economiseste timp si bani!

Doresti sa economisesti bani si timp la incheierea asigurarii auto obligatorii?

Facem din incheierea politei de asigurare obligatorie o experienta cat mai relaxanta pentru tine: esti gata doar in cateva minute si ai garantia celor mai ieftine tarife la asigurarile RCA.

In acest scop, iti punem la dispozitie calculatorul RCA foarte simplu si usor de utilizat.

Economisesti timp si bani atunci cand inchei o asigurare RCA cu noi
Asigurare RCA
Asigurare RCA – https://ritter.ro

Compara acum tarifele RCA cu ajutorul calculatorului RCA pentru a descoperi oferta potrivita pentru nevoile tale! Calculatorul nostru iti ofera lista tuturor companiilor de asigurari, astfel incat tu sa poti face o comparatie in timp real pentru a descoperi cel mai ieftin RCA pentru masina ta.

Uita cozile si drumurile interminabile pentru a incheia asigurarea RCA. Noi iti oferim ocazia sa inchei polita de asigurare online, din confortul canapelei sau al scaunului de birou, in doar cateva minute.

Stam la dispozitia ta pentru orice fel de nelamuriri cu un numar de contact rapid, suport online sau daca preferi, ne poti lasa numarul si te sunam noi!

Daca esti inca nehotarat, oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi asigurarea RCA ieftina cea mai potrivita pentru tine.

Oferim livrare GRATUITA la asigurarea RCA, in maxim 24 de ore, oriunde in tara pentru ca tu sa te ocupi de lucrurile mai importante pentru tine.

OBIECTUL ASIGURARII RCA
Polita de asigurare RCA acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau a utilizatorului unui autovehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti, prin intermediul autovehiculului inmatriculat sau inregistrat in Romania.

RISCURILE ACOPERITE DE ASIGURAREA RCA
Pagubele materiale directe si indirecte, vatamarile corporale sau decesul, inclusiv prejudiciile fara caracter patrimonial.

ACOPERIREA RISCURILOR PRIN ASIGURAREA RCA
Asigurarea RCA este valabila pe teritoriul UNIUNII EUROPENE (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Polonia, Spania, Suedia, Slovacia, Slovenia, Ungaria), precum si in Elvetia, Islanda, Norvegia, Liechtenstain, Andorra si Croatia.

PERIOADA DE VALABILITATE A ASIGURARII RCA
Polita RCA se incheie pe o perioada de o luna, doua luni, trei luni .... 6 luni , 7 luni , 8 luni ... 12 luni.

CONTACT Asigurare RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


Produsele si serviciile noastre

Incheiem orice tip de asigurare insa in mediul online va putem ajuta cu incheierea urmatoarelor produse de asigurare:
Asigurarea RCA
RCA sau asigurarea de raspundere civila auto este o asigurare obligatorie pentru toti soferii. Mai exact, polita RCA reprezinta un contract incheiat intre o persoana fizica sau juridica, posesoare a unui automobil si o societate de asigurari autorizata de ASF.
Asigurarea de calatorie
Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, cetatenii romani care calatoresc in strainatate pe perioade scurte de timp pot beneficia de asistenta medicala in cazul unor evenimente neprevazute, prin intermediul Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate . Cardul permite accesul la tratamentele medicale de urgenta, efectuate conform standardelor din sistemul public de sanatate al fiecarei tari membre a Uniunii la care se adauga Elvetia. In acelasi timp insa, pentru o acoperire completa, care cuprinde si accesul la serviciile clinicilor si spitalelor private din aceste tari (majoritare in comparatie cu sistemul public) se recomanda incheierea unei asigurari medicale de calatorii in strainatate.

Va asteptam cu cele mai bune oferte de asigurari!


bupa romania

Asigurarea BUPA international in Romania garanteaza accesul la servicii medicale in spitalele private din Europa, Israel, Austria, Germania, Marea Britanie si acoperirea integrala a costurilor legate de exercitarea actului medical. O asigurare de sanatate BUPA Internatinoal Health Insurance acopera costurile interventiilor.
asigurare bupa forum

bupa romania pareri

asigurare bupa pret

cea mai buna asigurare de sanatate

priorimed

medihelp pareri

asigurari de sanatate private cu acoperire internationala

cele mai bune asigurari medicale

bupa romania

bupa insurance

bupa log in

bupa intl

bupa members

bupa international health insurance

bupa hospitals

bupa facilities finder


asito kapital

Contractele de asigurare de garanții reprezintă soluții pentru dezvoltarea afacerilor, fiind o formă de finanțare a companiilor, fără mărirea gradului de îndatorare a acestora. MAI MULTE. 19 ani in România. Experiența a peste 19 ani în domeniul asigurărilor ne impune mentinerea standardului de calitate consacrat.
asito kapital actionari

asito kapital contact

asito asigurari


Asigurari de viata NN

Principalul motiv pentru care ai nevoie de asigurare este grija pentru familia ta. Asigurarile NN sunt flexibile: poti alege un plan pe termen mediu sau lung, la care sa-ti atasezi o asigurare temporara, care sa te protejeze exact atunci cand doresti.
nn asigurari de sanatate

nn asigurari pareri

nn asigurari de sanatate pareri

my nn

reclamatii nn asigurari

nn consultant

asigurare de viata pret

reziliere contract nn asigurari


bcr asigurari de viata

BCR Asigurări de Viață este o companie care oferă produse de asigurări de viață destinate populației și firmelor. A fost înființată în 2005, de către Banca Comercială Română, împreună cu alte patru entități afiliate.
bcr asigurari locuinte

bcr asigurari de sanatate

bcr asigurari de viata forum

bcr asigurari de viata cerere rascumparare

bcr asigurari de viata 2016

bcr asigurari viata scandal

bcr asigurari rca

bcr asigurari medlife


rca casco grawe asigurari

Asigurări de viaţă. Necesitatea asigurării de viaţă creşte pe măsură ce perspectiva individuală şi a familiei în cadrul societăţii este tot mai mult lăsată în grija fiecăruia dintre noi. Asigurarea ne oferă un nivel suplimentar şi necesar de securitate financiară şi este garanţia unui viitor independent. Suntem diferiţi.
grawe asigurari rca

grawe asigurari pareri

reclamatii grawe

grawe rca

grawe asigurari satu mare

calculator rca grawe

rascumparare asigurare de viata grawe

grawe romania salarii


rca asigurari omniasig

Omniasig este o societate de asigurare-reasigurare din România, înființată în 1995. Compania are 200 de sucursale și puncte de vânzare în toată țara
omniasig daune

omniasig casco

omniasig online

omniasig rca

omniasig pareri

omniasig constanta

omniasig cui


asigurari rca uniqa

UNIQA iti ofera posibilitatea sa fii protejat impotriva neprevazutului.
Ofera confortul necesar celor dragi, protejeaza-ti masina sau casa si simte-te linistit atunci cand pleci intr-o vacanta, consultand gama noastra de produse.

uniqa contact

uniqa asigurari daune

uniqa asigurări - centrala bucurești

uniqa asigurari rca

uniqa asigurari de viata

uniqa asigurari forum

uniqa asigurari faliment

uniqa asigurari pareri


euroins asigurari

EUROINS vizeaza expansiunea pe piata din Polonia
euroins contact

euroins bucuresti

euroins daune

euroins 2017

euroins asigurari probleme

euroins daune forum

euroins timisoara

euroins cluj


allianz tiriac asigurari

allianz asigurari

allianz tiriac daune

allianz direct

allianz tiriac plati online

allianz pensii

allianz sanaplan

allianz tiriac asigurari sanatate


rca bucuresti

pintilie broker bucurești

pintilie broker telefon

pint.ro rca

pint.ro contact

rca ieftin

pint.ro contul meu

asigura ro

rca bucuresti non stop


rca emag

rca emag
rca online

rca emag pareri

emag asigurari calatorie

rca auto

rca 2017

rca 1 luna

rca euroins

rca ieftin forum


Ce cuvinte cheie se cauta in asigurari

asigurare raspundere civila auto
asigurare rca
asigurare rca ieftin
asigurare rca preturi
asigurari rca ieftine
broker asigurari
calcul rca ieftin
calculator asigurare rca
calculator rca ieftin
cel mai ieftin rca
cele mai ieftine rca
oferta asigurare rca
omniasig
polite rca ieftine
raspundere civila auto moto
rca
rca asigurare
rca asirom
rca auto ieftin
rca carpatica
rca astra
rca city insurance
rca euroins
rca foarte ieftin
rca generali
rca groupama
rca ieftin
rca ieftin compara
rca ieftin online
rca la tine acasa
rca moto
rca motociclete
rca omniasig
rca online
rca timisoara
Politia de Frontiera

Politia de Frontiera a lansat o aplicatie unde puteti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania

Cei care vor să tranziteze una dintre vămile din ţară pot afla din timp cât urmează să aştepte la respectivul punct de trecere a frontierei, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire.

Pe site-ul Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată acum media timpilor de aşteptare, iar informaţiile sunt actualizate în timp real.

Aplicaţia oferă date despre timpii de aşteptare pentru două tipuri de vehicule – autoturisme şi camioane. Este precizat, de asemenea, pentru fiecare punct de trecere a frontierei, numărul arterelor de control, pe fiecare sens.

Valorile afișate in aplicaţie pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.


Asigurare de calatorie

Cele mai bune oferte de asigurari de calatorie de pe piata - afla acum cat te costa o asigurare de calatorie


RCA IEFTIN

la ritter broker gasesti
asigurare rca ieftina
asigurare de calatorie ieftina
asigurare casco ieftina

Compara tarife RCA


RITTER te ajuta sa iti maresti veniturile lunare

Doresti sa iti maresti veniturile ?

Daca vrei sa faci parte din Reteaua RITTER si vrei sa te alaturi unei echipe de success, trimite pe adresa office@ritter.ro un CV al tau insotit de o Scrisoare de Intentie in care sa prezinti viziunea ta in colaborarea cu RITTER si aspecte relevante legate de structura de vanzari, daca exista, portofoliu existent de clienti.


Asigurari in Carrefour Feeria din Baneasa

Veste mare dragii mei !
Am ales sa venim mai aproape de voi si am inaugurat un nou magazin, un concept nou de insula pentru vanzarea produselor de asigurari Ritter-Broker de Asigurare in Baneasa Shopping City, in incinta galeriei Feeria, in linia caselor de marcat Carrefour.

Am auzit ca ar mai fi si altii in galerie care vand asigurari dar serviciile pe care noi le oferim sunt greu de gasit.

Ne gasiti chiar langa Garanti Bank si market-ul DM.

Agentia noastra din Feeria este deschisa in fiecare zi de luni pana duminica in intervalul orar 10:00-22:00 pentru consultanta in asigurari si vanzarea politelor de asigurare.

Daca aveti nelamuriri sau nu ne gasiti, telefonul agentiei este 0747.748.837
Ne puteti scrie si un email pe baneasa@ritter.ro

Nu ezita, vino la noi si iti garantam cele mai bune oferte si mai mult decat atat, ai sa alegi sa mai revii !


Unde poti verifica online ce clasa de bonus malus ai la polita RCA ?

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pune la dispozitia asiguratilor, incepand cu 22 ianuarie 2018, o aplicatie online prin care se pot obtine informatii despre incadrarea in clasa bonus-malus (B/M) a autovehiculului asigurat prin RCA.

Cautarea se poate face simultan pentru maximum cinci vehicule, iar criteriile de cautare sunt numarul de inmatriculare sau numarul de identificare al autovehiculului (seria de sasiu). Rezultatele furnizate reprezinta incadrarea in clasa B/M pentru fiecare autoturism in parte, pentru data de referinta aleasa, precum si alte detalii privind polita RCA (compania de asigurare, durata contractului).

Aplicatia poate fi accesata pe site-ul Autoritatii www.asfromania.ro.

Conform noii legislatii din domeniul asigurarilor (art. 32 din Norma ASF nr. 20/2017), in situatia in care un asigurat persoana fizica detine mai multe vehicule, acesta beneficiaza de aceeasi clasa a sistemului B/M pentru toate vehiculele, respectiv cea mai favorabila asiguratului. In cazul persoanelor juridice, sistemul B/M se aplica pentru fiecare vehicul in parte.

Prin interogari succesive – pentru date de referinta diferite – acest instrument online permite utilizatorilor sa genereze si un istoric al incadrarii in clasele de B/M ale autovehiculelor detinute.

Acordarea celei mai favorabile clase de B/M pentru toate autoturismele detinute de o persoana fizica se face in contextul mai larg creat de noua legislatie aplicabila contractelor RCA (Legea nr. 132/2017, Norma nr. 20/2017) care, prin introducerea unor noi mecanisme – printre care tariful de referinta, noul sistem bonus-malus, decontarea directa, notiunea de asigurat cu risc ridicat etc. – a creat premisele necesare echilibrarii si bunei functionari a pietei asigurarilor auto obligatorii.
Icon securitate LibraPay

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL

Telefon: 0374-600.700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 1, Blvd. Lascar Catargiu, Nr. 11, Etaj 1
CUI: 26782334
Reg.Com: j40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI


Autorizatie 441/2010

numarul RBK-632 din registrul brokerilor

UNICREDIT BANK

RO23 BACX 0000 0007 6484 5000

Tel: +40374-600.700 / email: office@ritter.ro

Broker certificat ISO 9001:2008

Se incarca ... asteptati