Angajam consultanti asigurari si parteneri in franciza

Te asteptam in echipa RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare

Vrei un program flexibil sau iti doresti sa iti cresti veniturile ?

Vrei o afacere noua sau complementara a ceea ce faci in acest moment ?

Aplica acum si trimite-ne o solicitare pe email office@ritter.ro sau apasa aici pentru franciza RITTER .

Stiai ca poti programa o intalnire cu un reprezentant RITTER Broker ?

Tu ai un consultant in domeniul asigurarilor ?

Stim ca timpul este cea mai importanta resursa pe care o avem. Intelegem ca traim intr-o lume in continua schimbare in care totul se intampla la viteza maxima si fiecare zi vine cu noi provocari in ceea ce priveste managementul timpului. Dorim sa venim in sprijinul tau si sa te ajutam sa iti realizezi sarcinile prompt si eficient.

Dorim sa ajutam clientii oferindu-le solutii rapide si consideram ca suntem capabili sa ne adaptam la orice noi provocari. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca activitatea noastra este intr-o continua imbunatatire si perfectionare. Iti oferim posibilitatea solicitarii unei programari, oricand doresti.

Programeaza-ti o intalnire cu un consultant Ritter Broker si alaturi de noi vei gasi solutia profesionista si rapida pentru toate nevoile tale.

office@ritter.ro
0374-600.700


Asigurari de malpraxis prin ritter broker

Din multitudinea de tipuri de asigurari de malpraxis medical existente pe piata, RITTER va poate ajuta sa alegeti asigurarea ce acopera in cel mai inalt grad riscurile, la cele mai bune preturi. Puteti opta pentru asigurarea obligatorie cu protectie minimala, sau pentru una care sa va protejeze cu adevarat si sa acopere intr-o masura satisfacatoare si celelalte riscuri la care va expuneti prin natura meseriei (prejudicii de natura materiala aduse tertilor, vatamari corporale, deces).

Cati dintre dumneavoastra stiu (de exemplu) ca asigurarea minima ceruta de lege nu acopera riscul de a fi obligati de instanta sa platiti despagubiri morale?

RITTER colaboreaza cu majoritatea societatilor de asigurari de pe piata romaneasca. De asemenea detine propriul centru de daune specializat in asigurari medicale, ce deserveste si importante alte societati de asigurari. Putem spune cu adevarat ca avem o viziune de ansamblu completa si corecta asupra pietei asigurarilor de malpraxis medical, si ca va putem oferi polita de asigurare optima pentru conditiile dumneavoastra.


Cautam colaboratori asigurari in toata tara

Ritter broker de Asigurare recruteaza colaboratori in asigurari in toata tara.

Oferim comisioane atractive.

Colaboram cu toate societatile de asigurari din tara.

Incheiem toate tipurile de asigurari: RCA,CASCO, locuinte,calatorii,garantii,viata,sanatate etc

Acces gratuit la o platforma performanta de emitere online a asigurarilor si verificarea comisioanelor.

Program flexibil.

Informatii suplimentare la 0374 600 700

Oferim si cerem seriozitate !


Broker de Asigurare - RITTER broker de Asigurare si Reasigurare

Vrei sa castigi bani activand intr-un domeniu atractiv, care ramane in permanenta de viitor, intr-o companie de top pe piata de asigurari din Romania? Te asteptam sa te alaturi echipei Ritter Broker de Asigurare si Reasigurare !

Responsabilitati:

- Experienta in vanzari constituie un avantaj;
- Abilitati de comunicare si negociere, aptitudini de vanzare, atitudine proactiva si orientare spre client, seriozitate.
- Promovarea serviciilor companiei;
- Realizarea unui portofoliu de clienti diversificat de persoane fizice si juridice;
- Administrarea permanenta a portofoliului de clienti.

Cerinte:

- Persoana care doreste obtinerea unor venituri suplimentare sau sa puna bazele unei afaceri proprii si de viitor;
- Studii medii / superioare;
- Cunostinte operare PC;

Beneficii Oferite:

- Comisioane atractive pentru toate tipurile de polite de asigurare, de la toti asiguratorii;
- Acces gratuit la cea mai performanta platforma de emitere online a politelor de asigurare de pe piata romaneasca;

- Posibilitatea de a-ti crea propria echipa;
- Suport din partea managementului companiei pentru solutionarea rapida si corecta a dosarelor de dauna ;
- Sprijin permanent in dezvoltarea afacerii;
- Program de lucru flexibil.


Colaborator asigurari

Colaborator asigurari:
Ce ai de castigat:
1. Devii colaborator intr-o companie serioasa si de renume - Ritter Broker de Asigurare
2. Iti conduci propria afacere
3. Obtii comisioane in functie de realizari
4. Mediu de lucru intr-o echipa tanara si specializata
5. Spirit de echipa
6. Atitudine pozitiva

Ce ai de pierdut :
1. Suport permanent in dezvoltarea personala si a afacerii
2. Posibilitatea de a-ti crea propriul program de lucru
3. Posibilitatea de a fi propriul tau sef
4. Posibilitatea de a lua contact cu oameni de succes din domeniul asigurarilor
5. Accesul la o platforma performanta de emitere on-line a asigurarilor
6. Suport din partea managementului companiei pentru solutionarea rapida si corecta a dosarelor de dauna ale clientilor

Dacă punctele de mai sus se potrivesc cu valorile, aptitudinile și personalitatea ta și iți dorești să faci parte din echipa Ritter Broker te asteptam :)


Cautam colaboratori in asigurari la nivel national

Companie de brokeraj in asigurari Ritter broker de Asigurare , cautam in vederea colaborarii persoane dinamice dispuse la castiguri suplimentare.

Se ofera!
-Bani: Comisioane, Bonusuri
-Afacere proprie cu organizare proprie a timpului alocat,
-Traning de specialitate;
-Trepte de cariera, in cadrul unei companii de renume din piata.

Cerinte:
-Studii superioare / medii (diploma BAC)
-Cunostinte medii in operare calculator (Word, Excel, E-mail, Internet);
-Abilitati: atitudine, dinamism, comunicare eficienta, buna organizare, orientare catre rezultate, perseverenta, flexibilitate, etc.
-Activitati: prospectare / gasire potentiali clienti, contactari telefonice, planificare intalniri cu potentialii clienti, intocmirea de oferte certe, finalizare actiune vanzare, obtinere de recomandari, etc.


asigurari de la grawe in agentiile ritter broker

Veste mare si foarte buna dragii mei!

Incepand cu saptamana trecuta in toate agentiile RITTER – Broker de Asigurare si Reasigurare veti putea achizitiona polite de asigurare RCA si CASCO de la GRAWE Romania.

Dezvoltarea retelei de distributie in zona brokerilor de asigurari s-a facut etapizat, astfel ca Ritter Broker este printre primii brokeri cu contract de intermediere pentru aceste doua tipuri de asigurari.

GRAWE Romania detine o paleta diversificata de produse – de la asigurari de viata, asigurari de proprietati si bunuri, asigurari de sanatate si de accident si acum inclusiv prin canalul de distributie brokeri si asigurari auto. Incepand cu anul 2010, GRAWE ofera si posibilitatea incheierii asigurarii obligatorii pentru locuinte, in calitate de actionari ai PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale.

Produsele GRAWE sunt moderne, bine structurate tehnic si perfect adaptate nevoilor specifice locale pentru ca au la baza experienta acumulata in cadrul grupului Grawe. In acelasi timp compania ofera preturi competitive la nivel de profit, pentru ca numai o companie profitabila si care controleaza cu atentie cheltuielile poate sa garanteze siguranta investitiilor si beneficii financiare reale.

Grawe Romania este subsidiara companiei Grawe Wechselseitige Versicherung care activeaza in domeniul asigurarilor de viata. Compania si-a inceput activitatea in anul 1828, devenind de-a lungul timpului una dintre cele mai importante firme de asigurari din Europa Centrala. Cu sediul in Austria, grupul Grawe si-a extins afacerea si pe plan international fiind prezenta in tari precum Croatia, Ucraina, Ungaria si Slovenia. Grawe Romania a intrat pe piata din Romania in 2000, avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii de asigurare de viata. Incepand cu anul 2008, Grawe Romania ofera si servicii de asigurare de proprietati. In 2010, Grawe a devenit membru al Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale.


Un nou jucator pe piata francizelor

În urmă cu puțin timp, într-un articol în care făceam o analiză a pieței asigurărilor din România, am anunțat că firma noastră de consultanță, PROFIT system, pregătea pachetul de franciză pentru o firmă broker de asigurări.
Astăzi a sosit momentul să vă spunem că brokerul de asigurări care tocmai a lansat pachetul de franciză este Ritter - Broker de Asigurare și Reasigurare. Și pentru că lansarea francizei este un moment special în dezvoltarea unei afaceri, am solicitat un interviu lui Cătălin Vasile, Director General Ritter – Broker de Asigurare și Reasigurare, care ne-a împărtășit momentele cheie ale acestui business care “împlinește” deja 8 ani anul acesta.

Cătălin Vasile, Director General Ritter Broker - Asigurare și Reasigurare Fot. Cătălin Vasile, Director General Ritter Broker - Asigurare și Reasigurare

"Anul 2018 îl numim anul expansiunii Ritter Broker pentru că anul acesta a început în forță, am mai deschis 2 puncte de lucru pe lângă cele pe care le aveam, ajungând la un total de 6 puncte proprii în București, planificăm lansarea francizei Ritter și extinderea în afara capitalei, cu puncte de lucru în toată țara" - declară Cătălin Vasile, Director General Ritter Broker - Asigurare și Reasigurare.

articolul intreg il gasiti la aceasta adresa http://franchising.info.ro/articol/1203/un-nou-jucator-piata-francizelor/


UNSICAR a lansat Centrul de Informare si Suport destinat pietei de brokeraj

UNSICAR a lansat luni, 26 martie a.c., Centrul de Informare si Suport destinat transmiterii de informatii catre toata piata de intermediere si consultanta in asigurari, membri si nemembri ai Uniunii.

Noul instrument de informare (suport@unsicar.ro) va centraliza si problemele cu care se confrunta companiile din piata de brokeraj de asigurare in activitatea zilnica, astfel incat sa ofere suport in rezolvarea acestora.
UNSICAR a luat fiinta in Septembrie 2000, la initiativa unui grup de 12 societati de intermediere si consultanta in asigurari, ca organizatie non profit, neguvernamentala si apolitica, avand personalitate juridica in conformitate cu O.G.26/2000.Scopul Uniunii consta in sprijinirea membrilor sai in cresterea recunoasterii publice a rolului activitatii intermediarilor si consultantilor in asigurari;

Obiectivele Uniunii sunt:
a) Colaborarea cu societatile de asigurari si cu autoritatea de supraveghere a activitatii de asigurari in pregatirea bazelor legislative si tehnice in domeniul asigurarilor;
b) Crearea standardului de lucru, a normelor deontologice si urmarirea cresterii nivelului calitativ al serviciilor membrilor sai;
c) Sustinerea membrilor in educarea si instruirea personalului propriu;
d) Sustinerea intereselor legitime ale membrilor sai in relatiile cu tertii, inclusiv institutiile de stat si mass-media;
e) Dezvoltarea relatiilor la nivel national si international cu alte asociatii si organisme de profil.


BCR Asigurari de Viata rascumpara actiunile celor care n-au aprobat fuziunea cu AXA Romania

BCR Asigurări de Viață este o companie care oferă produse de asigurări de viață destinate populației și firmelor. A fost înființată în 2005, de către Banca Comercială Română, împreună cu alte patru entități afiliate
In acelasi an, Erste Group devine actionarul majoritar al BCR iar BCR Asigurari de Viata intra direct in top 10, ocupand locul 8 in industria asigurarilor de viata din Romania.

In anul 2007 compania a fost autorizata si ca administrator de fonduri de pensii facultative si a lansat primul sau fond devenind lider pe piata fondurilor de pensii facultative. In paralel cu administrarea fondului de pensii facultative continua ascensiunea in topul asiguratorilor de viata.

Compania este lider bancassurance oferind produse si servicii la cele mai competitive tarife si beneficiind de un parteneriat excelent cu BCR.

In septembrie 2008, Vienna Insurance Group (VIG), devine actionar majoritar al companiei iar compania beneficiaza de un nou logo.


rca casco dallbogg

Dallbogg, asigurătorul din Bulgaria care se pregăteşte să intre pe piaţa locală a asigurărilor auto obligatorii (RCA), nu intenţionează să fie un jucător agresiv, de aceea şi-a stabilit obiectiv o cotă de piaţă de maximum 2% pentru primul an de operare.

„Dallbogg este în top cinci asigurători RCA din Bulgaria, în România nu şi-a pro­pus să fie agresiv în subscriere, vrea o cotă de cel mult 2% în primul an. Din informaţiile noas­tre, în martie va avea toate avizele de la ASF

Societatea de asigurari bulgara DallBogg poate sa vanda polite RCA pe piata locala, incepand cu 22 februarie, in baza libertatii de prestare a serviciilor (FOS - Freedom of Services), a anuntat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). DallBogg a fost infiintata in anul 2008 ca societate specializata pe domeniul asigurarilor de sanatate. Din anul 2013 firma activeaza si pe piata asigurarilor generale, precizeaza ASF.


CASCO ieftin

CASCO ieftin
Cumpara un CASCO ieftin
CASCO ieftin pentru masina ta in doar cateva minute. Cele mai bune tarife pentru orice asigurare auto.

Cumpara un CASCO ieftin si bun.

Compara politele la asigurarea CASCO si alege-o pe cea care ti se potriveste.

Incheie Casco cu emitere rapida pe ritter.ro si asigura-ti masina oricand si de oriunde. Foloseste calculator casco si verifica costul unei asigurari casco oferit de RITTER BROKER.

Asigurarea CASCO auto este o asigurare facultativa a autovehiculelor care acopera in principal urmatoarele riscuri produse autovehiculului asigurat:

Accidente, ciocniri, loviri, izbiri, zgarieri, caderi (in prapastie, in apa, etc.), derapari sau rasturnari
Incendiu din cauze tehnice sau trasnet, explozie, etc.
Calamităţi naturale: trasnet sau explozie(neurmate de incendiu), ploaie torentiala, grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, avalanse de zapada, caderi de corpuri pe autovehicule sau pe constructia in care se gaseau acestea
Furtul autovehiculului, al unor parti componente, pagube produse autovehiculului sau incaperii proprietatea asiguratului ca urmare a furtului prin efractie sau a tentativei de furt
A nu se confunda aceasta asigurare CASCO auto cu asigurarea de raspundere civila auto ( RCA ) care este obligatorie. Asigurarea CASCO auto nu include asigurarea de raspundere civila auto – RCA.

CONTACT CASCO ieftin


Asigurari ieftine

Asigurari ieftine
Afla cele mai ieftine preturi la asigurarile RCA, CASCO si de calatorie
Cele mai ieftine asigurari RCA 2014 – Comanda asigurari RCA ieftine 2014 – Compara preturile, cumpara si primesti gratuit RCA-ul acasa.

CASCO ieftin
CASCO ieftin – https://ritter.ro/

CASCO ieftin pentru masina ta in doar cateva minute. Cele mai bune tarife pentru orice asigurare auto.

Avem cele mai ieftine asigurari de pe piata – cumpara acum:

Asigurari ieftine RCA – click aici pentru detalii
Asigurari ieftine CASCO – click aici pentru detalii
Asigurari ieftine de calatorie – click aici pentru detalii
CONTACT Asigurari ieftine
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


Preturi RCA

Informatii despre preturile la RCA
Compara preturile la asigurarile RCA
Afla cel mai bun pret la asigurarile RCA din Romania. Folosind calculatorul nostru poti gasi cea mai buna oferta RCA pentru masina ta. Nu uita sa compari si pretul asigurarii pe 12 luni, care este mult mai avantajos decat asigurarea doar pe 6 luni.

Calculator RCA
Calculator preturi RCA – https://ritter.ro/
Alege o asigurare Obligatorie RCA de la Groupama, direct online! Calculeaza si cumpara RCA online!

CONTACT Preturi RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


calculator RCA

Compara asigurarile RCA
Ia-ti asigurare de calatorie
Fa-ti asigurare CASCO
Contacteaza echipa de asigurari
Centre daune auto - asigurare RCA
Marci auto - asigurare RCA
Asigurare RCA / calatorie / CASCO
Dictionar de asigurari


Asigurare RCA

Cele mai bune oferte de asigurari RCA de pe piata - afla acum cat te costa o asigurare RCA


bonus malus


Ce este Bonus Malus?
Pentru toate asigurările obligatorii RCA încheiate cu începere de la 1 ianuarie 2010, societățile de asigurare au obligația legală de a aplica sistemul bonus-malus, care conduce la reducerea sau majorarea primei de asigurare RCA în funcție de istoricul de daunalitate realizat de asiguratul/utilizatorul persoană fizică într-o perioadă de referință.

In anul 2012 sistemul a fost extins si persoanelor juridice cuprinzand istoricul daunelor din anul 2011 pana in prezent al acestora.

Pana in data de 23.12.2016 sistemul era format din 14 clase de Bonus (reduceri) si 8 clase de Malus (penalizari). Incepand cu 23.12.2016 sistemul este format din 8 clase de Bonus (reduceri) si 8 clase de Malus (penalizari).

Coeficientii din sistemul Bonus-Malus au fost actualizati prin Norma ASF 20/2017 publicata in Monitorul Oficial pe data de 01.08.2017 . Conform noii norme, clasele de Bonus/Malus raman neschimbate in schimb pentru clasa B/M B8 coeficientul de reducere este de 50% fata de 32% cat era anterior iar pentru clasa B/M M8 coeficientul de majorare este de 80% fata de 32% cat era anterior.


garanta asigurari

Iar pe noi se bazeaza inca din 1997 multi clienti care au vazut ca GARANTA ASIGURARI este alaturi de ei, de fiecare data! Iti oferim o gama variata de asigurari de viata si generale, in functie de nevoile si disponibilitatile tale financiare. Asigurarea este pentru oameni intelepti, care inteleg ce inseamna riscul .
garanta asigurari pareri

garanta asigurari forum

garanta asigurari daune

garanta asigurari timisoara

garanta asigurari craiova

garanta asigurari constanta

garanta asigurari cluj

garanta asigurari brasov


abc asigurari

ABC Asigurari Reasigurari este o societate cu capital privat integral romanesc avand actionariat compus din firme de constructii si angajati ai acestora. Infiintata in anul 1997, ABC Asigurari Reasigurari S.A. si-a inceput activitatea in octombrie 2000 prin lansarea produselor de asigurare.
abc asigurari pareri

abc asigurari forum

abc asigurari timisoara

cui abc asigurari

abc asigurari actionariat

abc asigurari daune


ASIGURARI DE VIATA

Principalul motiv pentru care ai nevoie de asigurare este grija pentru familia ta.
asigurari de viata referat

asigurari de viata nn

asigurari de viata forum

asigurare de viata pret

calculator asigurare de viata

cea mai buna asigurare de viata

asigurarea de viata eseu

asigurari de viata bcr


gothaer asigurari

Gothaer Versicherungsbank VVaG este una din cele mai importante companii de asigurӑri mutuale din Germania, care oferă produse de asigurări generale, de viață și sănătate. Fondat în 1820, Gothaer Insurance Group are în prezent peste 4 milioane de clienți și prime brute subscrise de peste 4 miliarde de euro.
gothaer asigurari pareri

gothaer asigurari calatorie pareri

gothaer asigurare calatorie

gothaer asigurari timisoara

gothaer cariere

gothaer forum

gothaer casco

gothaer contact


ergo asigurari

ergo asigurari daune

ergo asigurari forum

ergo asigurari pareri

ergo asigurari germania

ergo asigurari cariere

ergo asigurari cui

ergo asigurari iasi

cerere despagubire ergo asigurari


rca asigurari asirom

Asirom este o societate de asigurări din România, înființată în anul 1991. În anul 2007, compania a fost preluată de Vienna Insurance Group, de la fostul proprietar, Interagro.
asirom faliment

asirom daune

asirom contact

asirom rca

asirom pareri 2017

asirom online

asirom daune forum

rca asirom 2017


asigurari generali

Assicurazioni Generali este cea mai mare companie de asigurări din Italia și a treia din lume, conform cifrei de afaceri. Compania a fost înființată pe 26 decembrie 1831, la Trieste, sub numele Assicurazioni Generali Austro-Italiche.
generali daune

generali asigurari de viata

generali contact

generali plata online

generali asigurari contact

generali bucurești

generali romania

generali asigurari forum


groupama asigurari

groupama bucuresti

groupama contact

groupama daune

groupama asigurari

groupama cluj

groupama casco

groupama asigurari locuinte

groupama timisoara


Asigurari - Totul despre asigurari

firme de asigurari auto

asigurari locuinte

asigurari referat

asigurari wikipedia

asigurari calatorie

firme de asigurari cu probleme

asigurari de viata

firme de asigurari auto serioase


rca la tine acasa

rca pe o luna

rca la tine acasa pareri

calculator rca ieftin

rca emag

preturi rca

rca auto

rca euroins

calculator rca simplu


cuvinte online din asigurari

referitoare la rca
rca calculator

rca emag

rca verificare

asigurare rca pe o luna

rca la tine acasa

calculator rca simplu

rca auto

calculator rca 2017rca online


RCA Calculator RCA Asigurari auto Asigurare RCA Asigurari ieftine CASCO ieftin Preturi RCA Asigurare auto Asigurari RCA RCA auto ieftin RCA online


Asigurare CASCO

Cele mai bune oferte de asigurari CASCO de pe piata - afla acum cat te costa o asigurare CASCO


calculator RCA

Compara asigurarile RCA
Ia-ti asigurare de calatorie
Fa-ti asigurare CASCO
Contacteaza echipa de asigurari
Centre daune auto - asigurare RCA
Marci auto - asigurare RCA
Asigurare RCA / calatorie / CASCO
Dictionar de asigurari


RITTER te ajuta si cu oferte de leasing

Oferim consultanta in obtinerea finantarilor in leasing pentru autoturisme, autovehicule utilitare, imobile comerciale, echipamente si utilaje.

RITTER Broker de Leasing este specialistul care are contracte de colaborare cu societati de leasing, in baza carora asigura consultanta pentru stabilirea celei mai avantajoase variante de leasing si intermediaza dosarul de leasing.

Accesul la un leasing prin intermediul RITTER Broker nu presupune costuri suplimentare din partea clientului, firma de leasing fiind cea care sustine serviciile oferite de brokeri.

Avantajul de a lucra cu RITTER Broker de Leasing:

* Economisesti timp

* Posibilitatea sa alegi cele mai bune oferte de leasing existente in piata din Romania

* Eviti birocratia

* Ai avantajul solutionarii rapide a dosarelor de finantare

Scopul nostru este ca rezultatul obtinut sa serveasca cel mai bine interesului dumneavoastra.

Pentru oferte va rugam sa ne contactati la adresa de mail office@ritter.ro sau la numarul de call center 0374.600.700


Asigurari in Piata Obor la etajul 1

Ritter Broker continua extinderea in capitala prin deschiderea agentiei Obor.
Aceasta se afla in incinta pietei Obor ( hala noua ) la etajul 1.
Punct de reper: bancomatul Alpha Bank

Adresa agentiei Obor este: Sector 2, str. Ziduri Mosi, Nr. 4, etaj 1
Datele de contact sunt: Tel: 0770.623.664 / email: obor@ritter.ro

Program:
Luni - Vineri 08:00 - 19:00
Sambata 08:00 - 18:00
Duminica 08:00 - 16:00

Ritter Broker de Asigurare intermediaza la aceasta data toate tipurile de asigurari generale si de viata. Intre acestea, amintim asigurarile auto (RCA si CASCO), asigurarile de locuinte (obligatorii si facultative) si asigurari medicale de calatorie in strainatate si CMR.


Asigurari de sanatate privata cu decontarea cheltuielilor la nivel international – BUPA

Ati auzit cumva de asigurarile private de sanatate de la BUPA din Anglia ?

Ei bine, noi echipa de la Ritter Broker putem sa ne mandrim cu faptul ca incepand de astazi suntem distribuitorul pe Romania al produselor lor de asigurari.Compania BUPA GLOBAL ofera servicii de asigurare de sanatate privata cu acoperire internationala si asistenta medicala.

Bupa este unul dintre cei mai mari asiguratori de sanatate din intreaga lume.

Asigurarea BUPA este o asigurare internationala de sanatate, prin intermediul careia persoanele care o detin pot accesa servicii medicale in orice spital privat, clinica privata sau centru medical din lume.

BUPA ( prescurtare de la British United Provident Association ) a fost infiintata in 1947 cand 17 societati britanice de asigurari s-au unit pentru a oferi asistenta medicala pentru publicul larg. Serviciile oferite la inceput de Bupa includeau o asigurare privata de sanatate si ulterior s-au extins pentru a include spitale conduse in regim privat de catre Bupa. Bupa a inceput prin a avea 38.000 persoane inregistrate cand s-a fondat, in prezent numarand peste 14 milioane de clienti in intreaga lume, fiind liderul britanic in furnizarea serviciilor de asigurare privata de santate internationala.

Bupa se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice.

Beneficiile Bupa includ, pe langa linistea pe care o ofera asigurarea de sanatatea potrivita, si urmatoarele beneficii:

o retea de peste 7.500 de spitale si clinici independente pentru care se poate face debitare directa
acces la peste 200.000 de furnizori medicali in intreaga lume
consilieri din cadrul call center-ului care pot comunica in limba pe care o alegeti
experti medicali care va pot sfatui in orice moment
acces online la planul, optiunile si serviciile dumneavoastra prin intermediul site-ului MembersWorld
a doua opinie medicala gratuita, in cazul in care aveti intrebari in legatura cu diagnosticul sau tratamentul dumneavoastra


asigurari private de sanatate bupa romania

Pentru a solicita o oferta de asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala si decontarea cheltuielilor la nivel international va rog sa contactati echipa Ritter Broker la telefon 0374.600.700 sau trimitand o solicitare pe adresa de mail office@ritter.ro .


GDPR - Datele personale sunt protejate la Ritter Broker!

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.
Atasat regasiti principalele modificari si drepturi ale persoanelor vizate.

Prezentul e-mail a fost transmis de catre Ritter – Broker de Asigurare si Reasigurare SRL in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce ne revin ca urmare a raportului angajat-angajator in baza contractului individual de munca incheiat intre parti.

Acest e-mail este confidential si poate contine informatii protejate prin lege. Daca nu sunteti destinatarul de drept al mesajului, nu sunteti autorizat sa cititi, imprimati, salvati, procesati sau sa divulgati acest mesaj. Daca ati primit mesajul dintr-o eroare, va rugam sa informati expeditorul cat mai curand posibil si respectiv sa stergeti e-mailul, toate documentele anexate acestuia precum si orice copii ale mesajului.


Program mini vacanta 1 mai 2018

In perioada mini vacantei de 1 mai programul agentiilor RITTER Broker este urmatorul:

Agentia Baneasa Feeria:
Luni 30.04.2018 - 10:00-22:00
Marti 01.05.2018 - 10:00-22:00
Miercuri 02.05.2018 - 10:00-22:00

Agentia Obor:
Luni 30.04.2018 - inchis
Marti 01.05.2018 - 08:30-16:00
Miercuri 02.05.2018 - 08:30-18:00

Agentia Big Berceni:
Luni 30.04.2018 - 09:30-18:30
Marti 01.05.2018 - 09:30-18:30
Miercuri 02.05.2018 - 09:30-18:30

Agentia Crangasi:
Luni 30.04.2018 - inchis
Marti 01.05.2018 - inchis
Miercuri 02.05.2018 - 10:00-19:00

Agentia Dragonul Rosu:
Luni 30.04.2018 - 09:00-14:00
Marti 01.05.2018 - inchis
Miercuri 02.05.2018 - 09:00-14:00

Sediul Central:
Luni 30.04.2018 - 09:00-18:00
Marti 01.05.2018 - inchis
Miercuri 02.05.2018 - 09:00-18:00


Ritter Broker de Asigurare cauta Colaboratori / Parteneri

Ritter broker de asigurare s-a infiintat in anul 2010, are o echipa tanara si profesionista, impartita in peste cinci puncte de lucru in Bucuresti, cu o vasta experienta in asigurari generale si de viata, al carei scop este de a oferi clientilor sai servicii de consultanta si intermediere in asigurari la cele mai inalte standarde. Alaturi de noi vei reusi, impreuna suntem mai puternici!

Obiectivul principal:
- Cautam specialisti in asigurari care doresc sa devina antreprenori si sa dezvolte o afacere pe cont propriu sau sa se alature echipei noastre.

Avantajele noastre sunt:
- Echipa de tineri profesionisti gata sa va ofere consultanta si suport;
- Accesul la platformele IT specializate ce sustin intreaga activitate (incluzand softuri personalizate);
- Acces gratuit I-frame, introducere si administrare calculator asigurari in orice site;
- Gama foarte variata de produse de asigurare de la asiguratori nationali si internationali
- Suportul tehnic pentru produsele de asigurare comercializate;
- Transparenta in privinta comisioanelor si a contractelor, inclusiv a bonusarilor;
- Reducerea cheltuielilor administrative (taxe, raportari periodice, comisioane bancare);
- Nu exista taxa de francize sau alte tipuri de taxe;
- Nu impunem target (aveti flexibilitatea performantelor si independenta in activitate);
- Servicii complementare vanzarii de asigurari, care va ajuta sa maximizati cifra de afaceri;
- Suport permanent in instrumentarea dosarelor de dauna, constatari, parteneriat service in centrul capitalei;
- Adrese de e-mail personalizate;
- Plata la timp a comisioanelor.

Abilitati si competente:
- Seriozitate si corectitudine;
- Orientare catre rezultate;
- Negociere, comunicare si profesionalism.

Mereu alaturi de Partenerii nostri !

Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa de e-mail office@ritter.ro


Colaboratori ( brokeri de asigurare ) in domeniul asigurarilor

Ritter Broker de Asigurari isi extinde echipa de colaboratori! Daca ti se potriveste descrierea de mai jos trimite-ne CV-ul tau.
Candidatul ideal: Comunicativ, relationeaza usor si ii face placere sa intalneasca persoane noi; Disciplinat si perseverant; Persoana cu spirit antreprenorial; Dorinta de pregatire si dezvoltare continuua.
Responsabilitati: Intermedierea produselor de asigurare life si/sau non-life Initierea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii; Fara targeturi impuse.
Beneficii: Oferirea sustinerii si suportului necesar pentru desfasurarea activitatii; Posibilitate de lucru la birou, intr-un mediu tanar, activ si pozitiv; Recompensarea colaboratorilor se realizeaza prin: comision, extracomision, bonusuri.


Ploaie de joburi in asigurari

Atentieee! COD GALBEN:ploaie de joburi disponibile in Echipa Ritter Broker de Asigurare.

Grabeste-te sa-ti ocupi locul !

Fii propriul tau sef!

Fara target.Part-time sau full-time.

TU hotarasti cat castigi.Te pot ajuta sa-ti transformi timpul in BANI!
Persoanele cu cod RAF,au prioritate!

Iti doresti sa faci parte din compania Ritter Broker de asigurari cu un sistem de cariera exact, riguros dar transparent, in care fiecare colaborator este rasplatit corect pentru munca depusa si prin care sunt stimulate valorile reale.


Agenti de asigurari in sistem de brokeraj

Incheiem contracte de colaborare pe baza de comision cu persoane fizice sau persoane juridice care au experienta in domeniul asigurarilor.

Activitate:
-Promoveaza si vinde produse de asigurare
-evalueaza nevoile clientilor si prezinta ofertele societatilor de asigurari
-dezvolta portofoliul si reteaua de subcolaboratori

Beneficii:
- fara program fix, fara target
- comisioane atractive
- suplimentarea veniturilor cu efort minim


abecedarul asigurarilor

Asigurătorul este persoana juridică, societate de asigurări, care în schimbul primei de asigurare de la asigurat îsi asumă răspunderea de a acoperi pagubele produse bunurilor sau serviciilor asigurate;

2. Asiguratul este persoana fizică sau juridică ce se asigură împotriva unor evenimente ce pot apărea în viața sa, care își asigură bunurile împotriva unor calamități naturale sau care se asigură pentru prejudiciul pe care îl poate produce unor terțe persoane;

3. Beneficiarul asigurării este persoana care are dreptul să încaseze despăgubirea sau suma asigurată, fără ca aceasta să fie parte la contractul de asigurare;

4. Contractantul asigurării este element specific asigurărilor facultative și reprezintă persoana fizică sau juridică care poate încheia o asigurare, fără însă ca aceasta să obțină calitatea de asigurat;

5. Contractul de asigurare este actul juridic prin care se reglementează raporturile juridice dintre părțile contractante. Este format dintr-un ansamblu de documente cuprinzând:

cererea de asigurare;
polița de asigurare;
condițiile contractuale pentru asigurarea de bază și pentru clauzele suplimentare atașate.
6. Riscul asigurat este evenimentul care odată produs, datorită efectelor sale, obligă pe asigurător să plătească asiguratului sau beneficiarului asigurării, despăgubirea sau suma asigurată;

7. Evaluarea în vederea asigurării este element specific asigurărilor de bunuri;

8. Suma asigurată este parte din valoarea de asigurare pentru care asigurătorul își asumă răspunderea în cazul producerii evenimentului pentru care s-a încheiat asigurarea;

9. Norma de asigurare reprezintă suma asigurată, stabilită prin lege, pe unitatea de obiect asigurat, ea fiind întâlnită numai în cazul asigurărilor de bunuri obligatorii;

10. Prima de asigurare reprezintă suma de bani dinainte stabilită pe care asiguratul o plătește asigurătorului, pentru ca acesa să-și poată constitui fondul de asigurare necesar achitării despagubirilor;

11. Durata asigurării reprezintă perioada de timp în care rămân valabile raporturile de asigurare între asigurător și asigurat așa cum au fost ele stabilite prin contractul de asigurare;

12. Paguba (sau dauna) reprezintă pierderea valorică la un bun asigurat ca urmare a producerii fenomenului împotriva căruia s-a încheiat asigurarea;


Program Sarbatori Pascale 2018

In perioada Sarbatorilor Pascale din anul 2018 programul agentiilor RITTER Broker este urmatorul:

Agentia Baneasa Feeria:
Vineri 06.04.2018 - 10:00-22:00
Sambata 07.04.2018 - 10:00-19:00
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - 10:00-22:00

Agentia Obor:
Vineri 06.04.2018 - 08:00-19:00
Sambata 07.04.2018 - 08:00-16:00
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Agentia Big Berceni:
Vineri 06.04.2018 - 09:30-18:30
Sambata 07.04.2018 - Inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Agentia Crangasi:
Vineri 06.04.2018 - Inchis
Sambata 07.04.2018 - Inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Agentia Dragonul Rosu:
Vineri 06.04.2018 - 09:00-14:00
Sambata 07.04.2018 - inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - Inchis

Sediul Central:
Vineri 06.04.2018 - Inchis
Sambata 07.04.2018 - Inchis
Duminica 08.04.2018 - Inchis
Luni 09.04.2018 - InchisTop masini hibride si electrice disponibile in Romania cu preturi accesibile


Chiar daca are doua motoare, nu este deloc complicat sa conduci un vehicul hibrid. Descopera cum au fost proiectate vehiculele hibride, pentru a fi la fel de usor de condus ca orice vehicul conventional.

Renault Twizy
Deși nu este chiar o mașină în adevăratul sens al cuvântului, Renault Twizy poate fi achiziționat pentru suma de 7.000 de euro în varianta de 45 CP sau 7.700 de euro pentru versiunea cu 80 CP. Twizy poate transporta două persoane, și deși are patru roți, seamănă mai degrabă cu un scuter cu acoperiș.

Toyota Yaris Hybrid
Toyota este unul din cei mai bun producatori când vine vorba de hibride, în special datorită celebrului Prius. Cu toate acestea, în România, cel mai ieftin hibrid la Japonezilor este Yaris Hybrid, care poate fi achiziționat pentru un preț de pornire de 14.330 de euro. Ansamblul motor electric – motor termic produce 100 CP, ceea ce pe hârtie, profilează un consum mediu de doar 3,3/100 km.

Honda Jazz Hybrid
Nici cei de la Honda nu sunt străini sistemelor hibride de propulsie, iar în România clienții pot opta pentru Jazz Hybrid, pentru un preț de 17.596 de euro. Jazz Hybrid îmbină un motor cu ardere internă de 1,3 litri și un motor electric pentru o putere maximă de 88 CP și un consum mediu de 4.6 l/100 km.

Toyota Auris Hybrid
Auris Hybrid este vărul mai mare al lui Yaris Hybrid și propune un motor cu combustie internă de 1,8 litri și un motor electric pentru o putere totală de 136 CP. Consumul mediu teoretic este evaluat în jurul valorii de 3,8l/100 km, dar cea mai ieftină versiune pleacă de la 20.094 de euro.

Renault ZOE
Spre deosebire de Twizy, ZOE chiar arată ca o mașină, plus că vorbim de un model 100% electric, care vine cu un preț de pornire în România de 20.900 de euro. De acești bani beneficiați de o autonomie maximă de 240 de kilometri cu o singură încărcare a bateriei. Un ciclul complet de încărcare durează 240 de minute la o priză normală însă trebuie menționat că ZOE se simte cel mai bine în mediul urban sau cel mult în împrejurimile orașului.


Parteneriat RITTER.ro - Broker de Asigurare si Reasigurare ?Reteaua teritoriala Ritter Broker cuprinde 7 de birouri de vanzare, astfel incat sa-ti fie usor sa ajungi la noi. Totodata, specialistii nostri iti ofera consultanta cu privire la oricare dintre tipurile de asigurari, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00. Ne dorim sa-ti oferim informatii complete si amanuntite si sa te ghidam spre cele mai avantajoase solutii pentru tine.
Ne poti contacta usor, fie in birourile de vanzare Ritter Broker din tara, fie prin intermediul adresei de email office@ritter.ro sau la numarul de call center 0374.600.700. Poti sa fii sigur ca vei primi un raspuns in timp util, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.
Suntem deschisi catre colaborari si parteneriate care privesc vanzarea politelor de asigurare pentru si in numele RITTER Broker.

Trimite-ne solicitarea ta la adresa de email: office@ritter.ro


profit groupama

Groupama Asigurări a obținut, în 2017, un profit de 46 de milioane de lei, o creștere de 53%, dar, pentru 2018, țintește o majorare a volumului de prime brute subscrise cu 10%
Groupama Asigurări a anunțat că a obținut un profit IFRS de 46 de milioane de lei, o creștere de 53%, față de anul anterior, în condițiile în care valoarea primelor brute subscrise s-a redus față de anul anterior, iar numărul de clienți a crescut.

Groupama este o companie de asigurări din Franța. Groupama are o istorie îndelungată, care datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea, când a fost creată de comunitatea fermierilor.


rca dallbogg

Dallbogg are deja clienți români și își promovează produsele la noi în țară, prin diverse canale. Deocamdată, însă, asigurătorul vinde RCA doar românilor care își înmatriculează mașina în Bulgaria. Dallbogg este a doua societate bulgară care vine în România pentru RCA.
rca dallbogg
dallbogg bucuresti

dallbogg romania contact

insurance company dallbogg in romania

ins dallbogg

dallbogg insurance company

dallbogg life & health insurance
casco dallbogg


polita rca

informatii despre polita RCA
Afla totul despre polita RCA
Polita de asigurare RCA acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau a utilizatorului unui autovehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti.

Compara ofertele de asigurari RCA 2018 2019 2020 online si alege-o pe cea mai buna! Iti livram asigurarea RCA gratuit, oriunde in tara! Politele RCA sunt emise automat.

Calculatorul nostru RCA va permite sa obtineti cea mai ieftina polita RCA in functie de caracteristicile masinii si datele dumneavoastra.

Compara preturile asiguratorilor si alege polita de asigurari RCA cea mai buna. Afla cat costa asigurarea RCA a masinii dumneavoastre.

CONTACT Polita RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


Asigurari CASCO preturi

Asigurari CASCO preturi
Afla preturile la asigurarile CASCO
CASCO ieftin pentru masina ta in doar cateva minute. Cele mai bune tarife pentru orice asigurare auto. Calculator de asigurari CASCO. In numai cateva minute inchei cea mai ieftina polita de asigurare CASCO.

Asigurarea CASCO reprezinta o asigurare auto facultativa, spre deosebire de asigurarea de tip RCA, care este obligatorie.

Ce este asigurarea CASCO; La ce Valoare se asigura masina; Ce Riscuri acopera CASCO; Ce este Fransiza; Cine Vinde asigurari CASCO; Din ce se compune Costul unei asigurari CASCO; Ce sa faci in caz de Dauna; Cum platesc asiguratorii Reparatiile auto;

In timp ce polita RCA se incheie pentru a fi despagubite terte persoane care sunt afectate in cadrul unui accident auto, asigurarea CASCO va despagubi daunele produse la propria masina a soferului care incheie respectiva asigurare, indiferent daca el este sau nu soferul vinovat. Mai trebuie stiut faptul ca polita RCA este obligatorie prin lege, in timp ce asigurarea CASCO va fi incheiata de sofer doar daca doreste.

Daca un sofer este descoperit de politie fara o asigurare RCA valabila, el va plati o amenda, la care se adauga retinerea certificatului de inmatriculare, precum si a placutelor cu numerele de la masina. Ulterior, soferul primeste inapoi certificatul in momentul in care face dovada incheierii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto.

In schimb, daca nu incheie o asigurare CASCO, nu este prevazuta nici un fel de sanctiune pentru sofer. O astfel de polita este insa importanta, deoarece aduce o multime de beneficii. Soferii interesati pot incheia un CASCO online, dupa ce afla care sunt preturile prin intermediul unui calculator CASCO, iar cei care locuiesc in Bucuresti vor avea livrarea gratuita a politei la ei acasa.

Calculator RCA
Calculator RCA – http://www.onerca.ro/

CONTACT Asigurari CASCO preturi
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


calculator rca ieftin

Informatii despre calculatorul RCA
Compara cu calculatorul RCA preturile la asigurarea RCA
Calculator RCA
Calculator RCA ieftin – https://ritter.ro/

Compara tarife – Cel mai ieftin rca din Romania! Compara acum tarifele RCA de la toti asiguratorii.

Calculator de tarife pentru asigurare auto rca ieftin de la Groupama, Euroins, UNIQA, Carpatica, Asirom, City Insurance, Generali, Omniasig si Astra Asigurari.

CONTACT Calculator RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700

Societatea comerciala RITTER - BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.


Asigurare rca ieftina

nformatii despre asigurarea RCA
Cumpara-ti o asigurare RCA buna
Economiseste timp si bani!

Doresti sa economisesti bani si timp la incheierea asigurarii auto obligatorii?

Facem din incheierea politei de asigurare obligatorie o experienta cat mai relaxanta pentru tine: esti gata doar in cateva minute si ai garantia celor mai ieftine tarife la asigurarile RCA.

In acest scop, iti punem la dispozitie calculatorul RCA foarte simplu si usor de utilizat.

Economisesti timp si bani atunci cand inchei o asigurare RCA cu noi
Asigurare RCA
Asigurare RCA – https://ritter.ro

Compara acum tarifele RCA cu ajutorul calculatorului RCA pentru a descoperi oferta potrivita pentru nevoile tale! Calculatorul nostru iti ofera lista tuturor companiilor de asigurari, astfel incat tu sa poti face o comparatie in timp real pentru a descoperi cel mai ieftin RCA pentru masina ta.

Uita cozile si drumurile interminabile pentru a incheia asigurarea RCA. Noi iti oferim ocazia sa inchei polita de asigurare online, din confortul canapelei sau al scaunului de birou, in doar cateva minute.

Stam la dispozitia ta pentru orice fel de nelamuriri cu un numar de contact rapid, suport online sau daca preferi, ne poti lasa numarul si te sunam noi!

Daca esti inca nehotarat, oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi asigurarea RCA ieftina cea mai potrivita pentru tine.

Oferim livrare GRATUITA la asigurarea RCA, in maxim 24 de ore, oriunde in tara pentru ca tu sa te ocupi de lucrurile mai importante pentru tine.

OBIECTUL ASIGURARII RCA
Polita de asigurare RCA acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau a utilizatorului unui autovehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti, prin intermediul autovehiculului inmatriculat sau inregistrat in Romania.

RISCURILE ACOPERITE DE ASIGURAREA RCA
Pagubele materiale directe si indirecte, vatamarile corporale sau decesul, inclusiv prejudiciile fara caracter patrimonial.

ACOPERIREA RISCURILOR PRIN ASIGURAREA RCA
Asigurarea RCA este valabila pe teritoriul UNIUNII EUROPENE (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Polonia, Spania, Suedia, Slovacia, Slovenia, Ungaria), precum si in Elvetia, Islanda, Norvegia, Liechtenstain, Andorra si Croatia.

PERIOADA DE VALABILITATE A ASIGURARII RCA
Polita RCA se incheie pe o perioada de o luna, doua luni, trei luni .... 6 luni , 7 luni , 8 luni ... 12 luni.

CONTACT Asigurare RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700


Produsele si serviciile noastre

Incheiem orice tip de asigurare insa in mediul online va putem ajuta cu incheierea urmatoarelor produse de asigurare:
Asigurarea RCA
RCA sau asigurarea de raspundere civila auto este o asigurare obligatorie pentru toti soferii. Mai exact, polita RCA reprezinta un contract incheiat intre o persoana fizica sau juridica, posesoare a unui automobil si o societate de asigurari autorizata de ASF.
Asigurarea de calatorie
Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, cetatenii romani care calatoresc in strainatate pe perioade scurte de timp pot beneficia de asistenta medicala in cazul unor evenimente neprevazute, prin intermediul Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate . Cardul permite accesul la tratamentele medicale de urgenta, efectuate conform standardelor din sistemul public de sanatate al fiecarei tari membre a Uniunii la care se adauga Elvetia. In acelasi timp insa, pentru o acoperire completa, care cuprinde si accesul la serviciile clinicilor si spitalelor private din aceste tari (majoritare in comparatie cu sistemul public) se recomanda incheierea unei asigurari medicale de calatorii in strainatate.

Va asteptam cu cele mai bune oferte de asigurari!


bupa romania

Asigurarea BUPA international in Romania garanteaza accesul la servicii medicale in spitalele private din Europa, Israel, Austria, Germania, Marea Britanie si acoperirea integrala a costurilor legate de exercitarea actului medical. O asigurare de sanatate BUPA Internatinoal Health Insurance acopera costurile interventiilor.
asigurare bupa forum

bupa romania pareri

asigurare bupa pret

cea mai buna asigurare de sanatate

priorimed

medihelp pareri

asigurari de sanatate private cu acoperire internationala

cele mai bune asigurari medicale

bupa romania

bupa insurance

bupa log in

bupa intl

bupa members

bupa international health insurance

bupa hospitals

bupa facilities finder


asito kapital

Contractele de asigurare de garanții reprezintă soluții pentru dezvoltarea afacerilor, fiind o formă de finanțare a companiilor, fără mărirea gradului de îndatorare a acestora. MAI MULTE. 19 ani in România. Experiența a peste 19 ani în domeniul asigurărilor ne impune mentinerea standardului de calitate consacrat.
asito kapital actionari

asito kapital contact

asito asigurari


Asigurari de viata NN

Principalul motiv pentru care ai nevoie de asigurare este grija pentru familia ta. Asigurarile NN sunt flexibile: poti alege un plan pe termen mediu sau lung, la care sa-ti atasezi o asigurare temporara, care sa te protejeze exact atunci cand doresti.
nn asigurari de sanatate

nn asigurari pareri

nn asigurari de sanatate pareri

my nn

reclamatii nn asigurari

nn consultant

asigurare de viata pret

reziliere contract nn asigurari


bcr asigurari de viata

BCR Asigurări de Viață este o companie care oferă produse de asigurări de viață destinate populației și firmelor. A fost înființată în 2005, de către Banca Comercială Română, împreună cu alte patru entități afiliate.
bcr asigurari locuinte

bcr asigurari de sanatate

bcr asigurari de viata forum

bcr asigurari de viata cerere rascumparare

bcr asigurari de viata 2016

bcr asigurari viata scandal

bcr asigurari rca

bcr asigurari medlife


rca casco grawe asigurari

Asigurări de viaţă. Necesitatea asigurării de viaţă creşte pe măsură ce perspectiva individuală şi a familiei în cadrul societăţii este tot mai mult lăsată în grija fiecăruia dintre noi. Asigurarea ne oferă un nivel suplimentar şi necesar de securitate financiară şi este garanţia unui viitor independent. Suntem diferiţi.
grawe asigurari rca

grawe asigurari pareri

reclamatii grawe

grawe rca

grawe asigurari satu mare

calculator rca grawe

rascumparare asigurare de viata grawe

grawe romania salarii


rca asigurari omniasig

Omniasig este o societate de asigurare-reasigurare din România, înființată în 1995. Compania are 200 de sucursale și puncte de vânzare în toată țara
omniasig daune

omniasig casco

omniasig online

omniasig rca

omniasig pareri

omniasig constanta

omniasig cui


asigurari rca uniqa

UNIQA iti ofera posibilitatea sa fii protejat impotriva neprevazutului.
Ofera confortul necesar celor dragi, protejeaza-ti masina sau casa si simte-te linistit atunci cand pleci intr-o vacanta, consultand gama noastra de produse.

uniqa contact

uniqa asigurari daune

uniqa asigurări - centrala bucurești

uniqa asigurari rca

uniqa asigurari de viata

uniqa asigurari forum

uniqa asigurari faliment

uniqa asigurari pareri


euroins asigurari

EUROINS vizeaza expansiunea pe piata din Polonia
euroins contact

euroins bucuresti

euroins daune

euroins 2017

euroins asigurari probleme

euroins daune forum

euroins timisoara

euroins cluj


allianz tiriac asigurari

allianz asigurari

allianz tiriac daune

allianz direct

allianz tiriac plati online

allianz pensii

allianz sanaplan

allianz tiriac asigurari sanatate


rca bucuresti

pintilie broker bucurești

pintilie broker telefon

pint.ro rca

pint.ro contact

rca ieftin

pint.ro contul meu

asigura ro

rca bucuresti non stop


rca emag

rca emag
rca online

rca emag pareri

emag asigurari calatorie

rca auto

rca 2017

rca 1 luna

rca euroins

rca ieftin forum


Ce cuvinte cheie se cauta in asigurari

asigurare raspundere civila auto
asigurare rca
asigurare rca ieftin
asigurare rca preturi
asigurari rca ieftine
broker asigurari
calcul rca ieftin
calculator asigurare rca
calculator rca ieftin
cel mai ieftin rca
cele mai ieftine rca
oferta asigurare rca
omniasig
polite rca ieftine
raspundere civila auto moto
rca
rca asigurare
rca asirom
rca auto ieftin
rca carpatica
rca astra
rca city insurance
rca euroins
rca foarte ieftin
rca generali
rca groupama
rca ieftin
rca ieftin compara
rca ieftin online
rca la tine acasa
rca moto
rca motociclete
rca omniasig
rca online
rca timisoara
Politia de Frontiera

Politia de Frontiera a lansat o aplicatie unde puteti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania

Cei care vor să tranziteze una dintre vămile din ţară pot afla din timp cât urmează să aştepte la respectivul punct de trecere a frontierei, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire.

Pe site-ul Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată acum media timpilor de aşteptare, iar informaţiile sunt actualizate în timp real.

Aplicaţia oferă date despre timpii de aşteptare pentru două tipuri de vehicule – autoturisme şi camioane. Este precizat, de asemenea, pentru fiecare punct de trecere a frontierei, numărul arterelor de control, pe fiecare sens.

Valorile afișate in aplicaţie pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.


Asigurare de calatorie

Cele mai bune oferte de asigurari de calatorie de pe piata - afla acum cat te costa o asigurare de calatorie


RCA IEFTIN

la ritter broker gasesti
asigurare rca ieftina
asigurare de calatorie ieftina
asigurare casco ieftina

Compara tarife RCA


RITTER te ajuta sa iti maresti veniturile lunare

Doresti sa iti maresti veniturile ?

Daca vrei sa faci parte din Reteaua RITTER si vrei sa te alaturi unei echipe de success, trimite pe adresa office@ritter.ro un CV al tau insotit de o Scrisoare de Intentie in care sa prezinti viziunea ta in colaborarea cu RITTER si aspecte relevante legate de structura de vanzari, daca exista, portofoliu existent de clienti.


Asigurari in Carrefour Feeria din Baneasa

Veste mare dragii mei !
Am ales sa venim mai aproape de voi si am inaugurat un nou magazin, un concept nou de insula pentru vanzarea produselor de asigurari Ritter-Broker de Asigurare in Baneasa Shopping City, in incinta galeriei Feeria, in linia caselor de marcat Carrefour.

Am auzit ca ar mai fi si altii in galerie care vand asigurari dar serviciile pe care noi le oferim sunt greu de gasit.

Ne gasiti chiar langa Garanti Bank si market-ul DM.

Agentia noastra din Feeria este deschisa in fiecare zi de luni pana duminica in intervalul orar 10:00-22:00 pentru consultanta in asigurari si vanzarea politelor de asigurare.

Daca aveti nelamuriri sau nu ne gasiti, telefonul agentiei este 0747.748.837
Ne puteti scrie si un email pe baneasa@ritter.ro

Nu ezita, vino la noi si iti garantam cele mai bune oferte si mai mult decat atat, ai sa alegi sa mai revii !


Unde poti verifica online ce clasa de bonus malus ai la polita RCA ?

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pune la dispozitia asiguratilor, incepand cu 22 ianuarie 2018, o aplicatie online prin care se pot obtine informatii despre incadrarea in clasa bonus-malus (B/M) a autovehiculului asigurat prin RCA.

Cautarea se poate face simultan pentru maximum cinci vehicule, iar criteriile de cautare sunt numarul de inmatriculare sau numarul de identificare al autovehiculului (seria de sasiu). Rezultatele furnizate reprezinta incadrarea in clasa B/M pentru fiecare autoturism in parte, pentru data de referinta aleasa, precum si alte detalii privind polita RCA (compania de asigurare, durata contractului).

Aplicatia poate fi accesata pe site-ul Autoritatii www.asfromania.ro.

Conform noii legislatii din domeniul asigurarilor (art. 32 din Norma ASF nr. 20/2017), in situatia in care un asigurat persoana fizica detine mai multe vehicule, acesta beneficiaza de aceeasi clasa a sistemului B/M pentru toate vehiculele, respectiv cea mai favorabila asiguratului. In cazul persoanelor juridice, sistemul B/M se aplica pentru fiecare vehicul in parte.

Prin interogari succesive – pentru date de referinta diferite – acest instrument online permite utilizatorilor sa genereze si un istoric al incadrarii in clasele de B/M ale autovehiculelor detinute.

Acordarea celei mai favorabile clase de B/M pentru toate autoturismele detinute de o persoana fizica se face in contextul mai larg creat de noua legislatie aplicabila contractelor RCA (Legea nr. 132/2017, Norma nr. 20/2017) care, prin introducerea unor noi mecanisme – printre care tariful de referinta, noul sistem bonus-malus, decontarea directa, notiunea de asigurat cu risc ridicat etc. – a creat premisele necesare echilibrarii si bunei functionari a pietei asigurarilor auto obligatorii.
Icon securitate LibraPay

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL

Telefon: 0374-600.700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 1, Blvd. Lascar Catargiu, Nr. 11, Etaj 1
CUI: 26782334
Reg.Com: j40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI


Autorizatie 441/2010

numarul RBK-632 din registrul brokerilor

UNICREDIT BANK

RO23 BACX 0000 0007 6484 5000

Tel: 0374-600.700 / email: office@ritter.ro

Broker certificat ISO 9001:2008

Se incarca ... asteptati