Asigurarea in viata unui candidat: De la motocicleta la primari

Campania electorala pentru Primaria Capitalei este in plina desfasurare, iar candidatul PNL, Sebastian Burduja, a atras atentia prin aparitia sa la Biroul Electoral cu motocicleta. Acest gest, pe langa demonstrarea spiritului sau liber si nonconformist, ne-a adus in minte importanta asigurarilor in viata fiecaruia, indiferent de profesie sau aspiratii.

Iata cateva tipuri de asigurari relevante in contextul unui candidat la primarie si nu numai:

  • Asigurarea de viata: Indiferent de varsta sau stil de viata, o asigurare de viata ofera liniste si protectie financiara familiei in cazul unui eveniment nefericit.
  • Asigurarea de sanatate: Sanatatea este esentiala pentru a face fata unei campanii electorale solicitante. O asigurare de sanatate privata poate oferi acces la servicii medicale de calitate si la timp.
  • Asigurarea de accidente: Fie ca esti un motociclist pasionat ca Sebastian Burduja sau preferi alte mijloace de transport, o asigurare de accidente te protejeaza financiar in cazul unor evenimente neprevazute.
  • Asigurarea de raspundere civila: Aceasta asigurare este importanta pentru orice persoana care detine o functie publica, acoperind eventualele daune cauzate tertilor in exercitarea atributiilor.
  • Asigurarea de bunuri: Fie ca vorbim de locuinta, masina sau motocicleta, asigurarea de bunuri ofera protectie financiara in cazul unor evenimente precum furt, incendiu sau calamitati naturale.

Pe langa aceste tipuri de asigurari, un candidat la primarie ar putea lua in considerare si:

  • Asigurarea de calatorie: Pentru deplasarile in interes de serviciu sau pentru intalniri cu alegatorii din diverse zone.
  • Asigurarea de evenimente: Pentru organizarea de mitinguri, dezbateri sau alte evenimente electorale.

Asa cum Sebastian Burduja isi asuma responsabilitatea de a conduce Bucurestiul, la fel si fiecare dintre noi trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru propria siguranta si bunastare, alegand asigurarile potrivite nevoilor noastre.

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati