Vara fierbinte, riscuri mari: Asigurarea ta, scut in fata extremelor!

Vara aceasta, vremea ne pregateste o serie de provocari. Temperaturile ridicate, aversele torentiale si chiar grindina sunt doar cateva dintre fenomenele meteorologice extreme care ne pot afecta.

Cum te protejezi de riscurile verii?

Asigurarea de locuinta:

  • Inundatii: Aversele torentiale pot provoca inundatii in locuinte, afectand bunurile tale. Asigurarea de locuinta te protejeaza de daunele materiale cauzate de inundatii, acoperind costurile de reparatii si reamenajare.
  • Grindina: Grindina poate deteriora acoperisul casei, geamurile si masina. Asigurarea de locuinta include si protectie impotriva daunelor cauzate de grindina, asigurandu-te ca ai resursele necesare pentru a repara eventualele avarii.

Asigurarea auto:

  • Evenimente meteorologice extreme: Aversele torentiale, grindina si vantul puternic pot afecta masina ta. Asigurarea auto te protejeaza de daunele materiale cauzate de aceste evenimente, acoperind costurile de reparatii sau inlocuire a vehiculului.

Asigurarea de sanatate:

  • Caldura excesiva: Temperaturile ridicate pot afecta sanatatea, crescand riscul de insolatie, deshidratare si alte probleme medicale. Asigurarea de sanatate te protejeaza de costurile medicale asociate cu aceste probleme, oferindu-ti acces la ingrijiri medicale de calitate.

Asigurarea de calatorie:

  • Evenimente neprevazute: Calatoriile in perioadele cu vreme instabila pot fi afectate de intarzieri, anulari de zboruri sau alte evenimente neprevazute. Asigurarea de calatorie te protejeaza de costurile suplimentare asociate cu aceste situatii, oferindu-ti liniste sufleteasca in timpul vacantei.

Nu te lasa surprins de capriciile vremii! Alege o asigurare potrivita nevoilor tale si bucura-te de o vara linistita si fara griji!

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 795.760 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati