GRENKE Leasing este partener RITTER BROKER

GRENKE sprijina afacerea ta cu solutii inteligente si personalizate de finantare a echipamentelor, perfect adaptate nevoilor tale!


De peste 35 ani oferim servicii si produse de finantare pentru IMM-uri, întreprinderi mari și comercianti unici, avand filiale in 31 de tari de pe cinci continente.


Experienta noastra extensiva ne recomanda ca specialisti si parteneri de incredere pentru orice companie doreste sa se dezvolte rapid si fara batai de cap. Iar beneficiile de care te vei bucura sunt multiple, incepand cu documentatia minimala necesara analizei si pana la gama extrem de generoasa de echipamente finantabile pe care o punem la dispozitia ta.

Compania a fost fondata in anul 1978, in orasul german Baden-Baden, fiind printre primele afaceri care explora finantarea de echipamente IT, pentru birou si de telecomunicatii. La acel moment, fondatorul Wolfgang Grenke a fost un adevarat vizionar, constientizand prezenta unei nevoi pe piata pentru care inca nu existau servicii care sa o satisfaca. Acest imens potential pe care l-a intuit, a transformat compania intr-un succes cu renume international, GRENKE devenind un grup de companii care ofera servicii de leasing si inchiriere echipamente, bancare si factoring.


Astazi, Grupul GRENKE se mandreste cu:


filiale in 31 de tari de pe cinci continente
> 1500 de angajati
> 650.000 contracte active
> 2.4 miliarde € - valoarea contractelor noi in 2017 (new business)

Dintre toate produsele si serviciile de finantare pe care le puteam oferi, am ales sa ne concentram pe cele de finantare prin inchiriere si leasing. Iar acestea au fost create avand mereu in vedere adevaratele nevoi ale clientilor nostri – intreprinderile mici si mijlocii, intreprinderile mari si comerciantii unici.


In echipele noastre avem specialisti ce ofera consiliere si asistenta personala clientilor la nivel local. Toate modelele de finantare si termenii contractuali sunt ganditi astfel incat sa avantajeaze clientul, indiferent de valoarea contractuala pe care se semneaza. Nu in ultimul rand, am dezvoltat procese si proceduri ce scurteaza timpul de evaluare si de acordare a finantarii, pentru ca tu sa primesti sprijinul de care ai nevoie exact la momentul potrivit.


Investitiile realizate in toate cele de mai sus, nu au intarziat sa ne pozitioneze ca unul din liderii de piata in zona de „small-ticket financing” si nu numai.

Filozofia care a stat la baza succesului nostru ne orienteaza in continuare eforturile. Principalul obiectiv a fost si ramane ca GRENKE sa fie un real sprijin pentru afacerile din orice industrie, oferindu-le solutii personalizate de finantare si costuri reduse pentru dezvoltarea lor.


Rolul pe care ni l-am asumat in schimbarea peisajului economic din tarile in care activam este unul important, de aceea, seriozitatea si profesionalismul cu care livram serviciile raman valorile noastre de baza, indiferent unde ne-am afla.

Daca doriti o oferta de leasing la GRENKE ne puteti contacta :

RITTER BROKER
email: office@ritter.ro
tel: 0374.600.700

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0374600700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz intermediar pensii private 87/2016
Aviz furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23BACX0000000764845000

Contact
Se incarca ... asteptati