Idea Leasing este partener RITTER BROKER

Idea Leasing, alaturi de Idea Bank alcatuiesc Idea Group Romania si ofera produse si servicii financiare in felul in care consumatorii si companiile din Romania asteapta in prezent: simplu, prompt si personal.

Aflata permanent in topul 10 al celor mai mari companii specializate in servicii de leasing financiar din Romania, Idea::Leasing IFN SA este o companie full service care asigura solutii de finantare complexe. Expertiza consultantilor acopera domenii variate: industria auto (autovehicule si utilitare usoare), sectorul constructiilor si al transportului, industria alimentara si a bauturilor, sectorul agricol, sectorul medical, industria energetica, industria de prelucrare a lemnului, industria de mase plastice, industria de prelucrare a metalelor si nemetalelor, precum si in alte industrii.

Idea::Leasing ofera produse si servicii de leasing si consultanta atat persoanelor fizice cat si IMM-urilor, mizand pe expertiza solida a echipei sale, pe mobilitatea lor - raspandire teritoriala selectiva, in 10 filiale la nivel national cat si acces facil.

Idea::Leasing este membra ALB (Asociatia Leasingului Bancar) din anul 2008.
Spiritul antreprenorial polonez a intarit ADN-ul Idea Leasing o atitudine centrata pe gasirea de solutii. Calitatile care ne-au consacrat – loialitate in parteneriat, viteza de reactie, echipa experimentata si entuziasta - sunt completate de un mod de relaționare simplu și accesibil.
Rămânand aceeași echipă de profesioniști cu care ați colaborat în cei peste 15 ani de existență, ne redefinim rolul in acela de a dezvolta si sustine un leasing modern, cu un apetit special pentru simplitate. Idea::Leasing nu este doar un alt nume pe piața de leasing, ci este un mod de a face business: inteligent, rapid, în colaborare - la fel cum apar ideile bune.
Noi punem IDEA la baza tuturor produselor si serviciilor noastre.
Istoria Idea::Leasing incepe in anul 2000, cand a fost infiintata in Romania compania VB Leasing, companie ce a activat cu success pe piata de leasing, clasandu-se in toti anii de activitate in piata romaneasca in top 5 companii de leasing din Romania.
Idea Leasing s-a dezvoltat pe masura ce piata din Romania a luat amploare, fiind una dintre primele companii care s-au extins la nivel national prin construirea in perioada 2004-2005 a unei retele teritoriale menite sa aduca serviciile profesioniste de leasing mai aproape de clientii si de partenerii ai companiei.

In anii 2008-2009, in contextul unui climat economic dificil si unei piete financiare profund afectate de schimbarile socio-economice, VB Leasing a avut o atitudine proactiva, consolidand relatia de incredere construita cu partenerii sai de business si implementand in companie un model de finantare bazat pe specificul obiectelor si al profilului fiecarui client. De asemenea, VB Leasing a initiat un program de investitii in traininguri pentru fortele de vanzari care au permis asigurarea unor servicii complexe de leasing, incluzand - pe langa finantare - analiza de bonitate si consilierea clientilor directi si a celor peste 1000 de parteneri.

Daca doriti o oferta de leasing la Idea ne puteti contacta :

RITTER BROKER
email: office@ritter.ro
tel: 0374.600.700

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0374600700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz intermediar pensii private 87/2016
Aviz furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23BACX0000000764845000

Contact
Se incarca ... asteptati