Asigurare rca ieftina

nformatii despre asigurarea RCA
Cumpara-ti o asigurare RCA buna
Economiseste timp si bani!

Doresti sa economisesti bani si timp la incheierea asigurarii auto obligatorii?

Facem din incheierea politei de asigurare obligatorie o experienta cat mai relaxanta pentru tine: esti gata doar in cateva minute si ai garantia celor mai ieftine tarife la asigurarile RCA.

In acest scop, iti punem la dispozitie calculatorul RCA foarte simplu si usor de utilizat.

Economisesti timp si bani atunci cand inchei o asigurare RCA cu noi
Asigurare RCA
Asigurare RCA – https://ritter.ro

Compara acum tarifele RCA cu ajutorul calculatorului RCA pentru a descoperi oferta potrivita pentru nevoile tale! Calculatorul nostru iti ofera lista tuturor companiilor de asigurari, astfel incat tu sa poti face o comparatie in timp real pentru a descoperi cel mai ieftin RCA pentru masina ta.

Uita cozile si drumurile interminabile pentru a incheia asigurarea RCA. Noi iti oferim ocazia sa inchei polita de asigurare online, din confortul canapelei sau al scaunului de birou, in doar cateva minute.

Stam la dispozitia ta pentru orice fel de nelamuriri cu un numar de contact rapid, suport online sau daca preferi, ne poti lasa numarul si te sunam noi!

Daca esti inca nehotarat, oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi asigurarea RCA ieftina cea mai potrivita pentru tine.

Oferim livrare GRATUITA la asigurarea RCA, in maxim 24 de ore, oriunde in tara pentru ca tu sa te ocupi de lucrurile mai importante pentru tine.

OBIECTUL ASIGURARII RCA
Polita de asigurare RCA acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau a utilizatorului unui autovehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti, prin intermediul autovehiculului inmatriculat sau inregistrat in Romania.

RISCURILE ACOPERITE DE ASIGURAREA RCA
Pagubele materiale directe si indirecte, vatamarile corporale sau decesul, inclusiv prejudiciile fara caracter patrimonial.

ACOPERIREA RISCURILOR PRIN ASIGURAREA RCA
Asigurarea RCA este valabila pe teritoriul UNIUNII EUROPENE (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Polonia, Spania, Suedia, Slovacia, Slovenia, Ungaria), precum si in Elvetia, Islanda, Norvegia, Liechtenstain, Andorra si Croatia.

PERIOADA DE VALABILITATE A ASIGURARII RCA
Polita RCA se incheie pe o perioada de o luna, doua luni, trei luni .... 6 luni , 7 luni , 8 luni ... 12 luni.

CONTACT Asigurare RCA
Contactati-ne acum la telefon 0374-600.700

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0374600700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz intermediar pensii private 87/2016
Aviz furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23BACX0000000764845000

Contact
Se incarca ... asteptati