Asigurarea ta, digitalizata!

Digitalizarea a devenit o realitate a secolului XXI, iar Uniunea Europeana investeste masiv in transformarea digitala. Romania, desi are un numar impresionant de experti in domeniu, se confrunta cu o lipsa de competente digitale la nivelul populatiei.

Pentru a face fata acestei provocari, este esential sa ne adaptam si sa ne asiguram ca suntem pregatiti pentru viitorul digital. In acest context, asigurarile joaca un rol crucial, oferind protectie si liniste sufleteasca in fata riscurilor din lumea digitala.

Ce tipuri de asigurari sunt relevante in era digitala?

  • Asigurarea cibernetica: Protejeaza impotriva atacurilor cibernetice, pierderilor de date, furtului de identitate si a altor riscuri asociate cu utilizarea tehnologiei.
  • Asigurarea pentru dispozitive electronice: Acopera daunele cauzate de accidente, furt sau defectiuni ale dispozitivelor electronice, cum ar fi telefoane mobile, laptopuri, tablete etc.
  • Asigurarea pentru date: Protejeaza impotriva pierderii sau deteriorarii datelor, inclusiv a datelor personale, a datelor comerciale si a datelor din cloud.
  • Asigurarea pentru comertul electronic: Acopera riscurile asociate cu vanzarea si cumpararea de produse si servicii online, inclusiv fraudele online, pierderile de date si daunele cauzate de atacurile cibernetice.
  • Asigurarea pentru identitatea digitala: Protejeaza impotriva furtului de identitate online, inclusiv a furtului de date personale, a accesului neautorizat la conturi online si a fraudelor online.

Acestea sunt doar cateva exemple de tipuri de asigurari care devin din ce in ce mai importante in era digitala. Este esential sa ne informam si sa alegem asigurarile potrivite pentru a ne proteja atat pe noi, cat si afacerile noastre in lumea digitala.

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 795.760 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati