Locatia francizei RITTER

Locația francizei

Ritter Broker și-a început expansiunea prin deschiderea unor locații de retail în centrele comerciale din capitală. Toate locațiile noastre au un flux ridicat de trafic și se adresează atât clienților de retail, cât și persoanelor juridice.

Cercetăm demografia zonei pentru a sprijini cu succes operațiunea de vânzarea a produselor de asigurări intermediate de francizatul Ritter Broker. Ne confruntăm cu unele dintre cele mai mici cheltuieli de funcționare și, prin urmare, suntem una din cele mai profitabile agenții pe care un francizat le poate deține. Acest lucru minimizează riscul și vă dă șansa reală de a reuși și de a vă îndeplini toate obiectivele stabilite.

Setarea standardului

Ritter Broker a cunoscut o creștere economică liniară de-a lungul celor 8 ani de experiență în industria asigurărilor .

Când am conceput standardul estetic al locațiilor Ritter Broker am pus în primul rând necesitatea clientilor noștri pentru confort și sigurantă, astfel că toate locatiile Ritter Broker se identifică după câteva aspecte clare, program de consultanță și vânzare bine stabilit și informații despre contactul fiecărui punct pe site-ul de prezentare Ritter Broker.

Dacă doriți să vă alăturați unei echipe de profesioniștii de top din industria asigurărilor, franciza de asigurare de la Ritter Broker iți da oportunitatea de a face o afacere cu trend crescator liniar.

Produse

Ritter Broker pune la dispoziția clienților servicii personalizate de asigurare de la toate societățile de asigurări prezente pe piața locală și nu numai, care vor acoperi multiple tipuri de asigurări, cum ar fi asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, asigurarea pentru avarii și furt a autovehiculelor CASCO, inclusiv a utilajelor neînmatriculabile, asigurarea obligatorie și facultativă a locuințelor, asigurarea clădirilor și a bunurilor aparținând persoanelor juridice, inclusiv asigurarea lucrărilor de construcții, a mașinilor, utilajelor, instalațiilor și a echipamentelor, asigurare medicală pentru călătorii în străinătate și pentru rezidenții străini în România, asigurări complexe adresate transportatorilor interni și internaționali de marfă și călătorii, asigurarea animalelor și culturilor agricole, asigurări individuale și de grup, de accidente și de boală, asigurări de răspundere civilă și profesională, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian și feroviar, asigurări de pierderi financiare și garanții.

Altfel spus, francizatul Ritter va putea să ofere clienților săi toate tipurile de produse de asigurare existente în piața din România, dar și posibilitatea dezvoltării unor produse noi în parteneriat cu societățile de asigurări. Alături de Ritter Broker, aveți posibilitatea unei dezvoltări solide și de durată, aducând în centrul atenției respectul față de client.

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0374600700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz intermediar pensii private 87/2016
Aviz furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23BACX0000000764845000

Contact
Se incarca ... asteptati