Vara fierbinte, griji reci: Cum te protejezi de canicula cu ajutorul asigurarilor?

Soarele arde, termometrele urca vertiginos, iar canicula isi face simtita prezenta in aproape toata tara. Meteorologii au emis un cod galben de canicula, avertizand asupra temperaturilor deosebit de ridicate, disconfortului termic si a noptilor tropicale.

In aceste conditii, este important sa ne protejam atat pe noi, cat si bunurile noastre de efectele negative ale caldurii extreme. Asigurarile pot juca un rol esential in acest sens, oferind o plasa de siguranta in caz de evenimente neprevazute.

Ce tipuri de asigurari te pot ajuta in timpul caniculei?

  • Asigurari de locuinta: Acestea pot acoperi daunele produse de incendii, inundatii, furtuni, dar si de temperaturi extreme. De exemplu, o aer conditionat defect poate genera o defectiune electrica si un incendiu, iar o asigurare de locuinta te poate ajuta sa acoperi costurile reparatiilor.
  • Asigurari de sanatate: Canicula poate afecta sanatatea, provocand insolatii, deshidratari, probleme cardiace sau respiratorii. O asigurare de sanatate te poate ajuta sa acoperi costurile tratamentului medical in caz de nevoie.
  • Asigurari de raspundere civila: Daca, din cauza caniculei, provoci un accident sau un prejudiciu unei terte persoane, o asigurare de raspundere civila te poate proteja de costurile aferente.
  • Asigurari de bunuri: Canicula poate afecta si bunurile tale personale, cum ar fi masina, bicicleta sau aparatura electronica. O asigurare de bunuri te poate ajuta sa acoperi costurile reparatiilor sau inlocuirii acestora.

Este important sa te informezi cu privire la conditiile specifice ale fiecarei asigurari si sa alegi pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 795.760 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati