Impuls Leasing este partener RITTER BROKER

IMPULS-Leasing Romania este una din cele 5 filiale nationale ale grupului austriac IMPULS-Leasing International GmbH, infiintata in cadrul unui plan de dezvoltare regionala pe termen lung a grupului.

Compania romaneasca a fost infiintata in decembrie 2006, odata cu extinderea vertiginoasa a grupului IMPULS-Leasing International GmbH in Europa de Est, avand drept unic finantator de grup Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG. Filiala din Romania a fost deschisa concomitent cu cele patru filiale din Croatia, Polonia, Slovacia si Ungaria. In 2009 Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG a preluat Impuls Leasing International GmbH, devenind astfel actionar majoritar al tuturor societatilor de leasing nationale din cadrul grupului.

Inca de la inceput, IMPULS-Leasing Romania si-a demonstrat dorinta si capacitatea de a oferi clientilor sai servicii caracterizate de calitate si rapiditate la cel mai inalt nivel. Compania a primit autorizatia de functionare din partea Bancii Nationale a Romaniei in aprilie 2007, ceea ce a marcat inceputul activitatii. Solutiile de finantare ale IMPULS-Leasing Romania se caracterizeaza prin adaptarea perfecta la nevoile clientilor, fiind oferite in termen scurt de la solicitare.

Serviciile IMPULS-Leasing au la baza rezultatele excelente, dovedite in timp, ale unei echipe de profesionisti in domeniul leasingului, atat pentru finantarea de autoturisme, semiremorci, camioane, utilaje de constructii, cat si pentru finantarea de masini si echipamente industriale. Aceasta experienta indelungata este atuul principal al companiei IMPULS-Leasing, reprezentand garantia unei colaborari benefice pe termen lung.

In succesiune rapida, compania a deschis in primul an de activitate birourile din Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi,

IMPULS-Leasing România oferă servicii profesionale și de calitate superioară, în conformitate cu cerințele pieței de leasing din România.

VALORI:

- Încredere;
- Responsabilitate;
- Promptitudine.


OBIECTIVE PE TERMEN LUNG:

- Crearea și menținerea unui dialog permanent cu clienții noștri;
- Îndeplinirea tuturor cerințelor clienților noștri într-o manieră de înalt profesionalism, prin furnizarea în cel mai scurt timp de servicii de cea mai bună calitate;
- Eficiență operativă maximă și investiții în capitalul uman pentru garantarea de servicii optime cu minimum de efort pentru clienți;
- Acoperire națională.

Daca doriti o oferta de leasing la IMPULS ne puteti contacta :

RITTER BROKER
email: office@ritter.ro
tel: 0374.600.700Icon securitate LibraPay

RITTER - Broker de Asigurare si Reasigurare SRL

Telefon: 0374-600.700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: j40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie 441/2010

numarul RBK-632 din registrul brokerilor

UNICREDIT BANK

RO23 BACX 0000 0007 6484 5000

Tel: +40374-600.700 / email: office@ritter.ro

Contact
Se incarca ... asteptati