Ritter Broker de Asigurari, si servicii de leasing, se extinde in sistem de franciza - curierulnational.ro


Ritter Broker, compania specializată în brokeraj de servicii de leasing și asigurări, se extinde în sistem de franciză începând cu acest an, fiind în proces de selecție al partenerilor la nivel național.

Ritter Broker oferă soluții optime de finanțare pentru leasing atât financiar cât și operațional, scopul fiind de a oferi clienților, persoane juridice, persoane fizice autorizate și persoane fizice, soluții optime de finanțare pentru leasing.

„Avanajul acestui sistem de colaborare este că, poți devenii comerciant de asigurări și servicii de leasing, prin intermediul Ritter Broker, fără a mai fi nevoit să treci prin toate etapele de acreditare în acest domeniu, etape costisitoare atât din punct de vedere financiar cât și logistic” Cătălin Vasile -Director General Ritter Broker.

Ritter Broker este o companie de asigurări fondată în 2010 din dorința a doi tineri, foști corporatiști de a crea și a ridica în spatele lor o afacere cu capital 100% românesc care să aducă servicii profesionale și premium de intermediere și consultanță în asigurări. În momentul de față, compania lansează un sistem inedit de colaborare în regim de franciză, pentru a extinde aria de acoperire și pentru a putea oferi cât mai multor potențiali clienți servicii de calitate, pe tot teritoriul țării, focusul principal fiind de a oferi franciză pentru orașele mari din România.

„Noi punem la dispoziție un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenți în același timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experiența celuilalt și astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor acestora. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparență în privința comisioanelor și a contractelor.” Cătălin Vasile – Director General Ritter Broker

Înafară de un vast portofoliu de produse financiare, gata create în urma unor analize și discuții ample cu societățile colaboratoare, Ritter Broker pune la dispoziția francizatului nu doar un brand și un birou sau stand frumos amenajat ci și un ‘know how’ vast, îmbinat cu posibilitate de a comercializa niște produse premium special concepute împreună cu companiile de asigurări și leasing pentru a putea satisface necesități diverse și a venii în întâmpinarea clientului.

Ritter Broker lucrează cu 27 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 10 companii de leasing financiar și operațional, putând să ofere peste 1000 de produse financiare potențialilor clienți. Produse ce pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii parteneri Ritter Broker.

„Ne bazăm pe relațiile de încredere și profesionalism construite cu clienții noștri și de aceea ne dorim să aducem mereu servicii noi în întâmpinarea necesității lor. Colaborarea cu noi oferă flexibilitate, reduceri de costuri și servicii de consultanță la cele mai înalte standarde.” Alexandra Bratescu – Director de vânzări, Ritter Broker.

Articolul complet il poti citi aici https://www.curierulnational.ro/ritter-broker-de-asigurari-si-servicii-de-leasing-se-extinde-in-sistem-de-franciza/

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati