Planurile de expansiune Ritter Broker si preluarea a 50% din companie de catre NIRO Investment Group

Ritter Broker, companiei fondată în urma cu 8 ani de către finantistul Cătălin Vasile si directorul de vânzări Alexandra Brătescu planuieste extinderea punctelor de lucru în toate orasele din țară până la finalul anului 2020, în regim propriu sau în sistem de franciză.

În urmă cu mai puțin de o lună, compania deținută până nu de mult de către cei doi tineri antreprenori, a vândut 50% din activele companiei către unul dintre cele mai cunoscute grupuri de investiții cu capital romanesc, NIRO Investement Group.

“În următorii trei ani, vrem să crestem semnificativ numărul agentilor, de la peste 40, în prezent, la circa 500. De asemenea, vrem să fim prezenti cu cate un birou în fiecare resedintă de judet. Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizția actuală situată între locurile 70-80” Cătălin Vasile - Partener & Director General Ritter Broker.

Atât eforturile depuse în dezvoltare de asociații Ritter Broker cât și asocierea cu grupul de firme Niro aduc pe piața românească un concept nou în care viitori asistenți în brokeraj devin parteneri în afaceri și oricine este interesat să intre în domeniul brokerajului de asigurari are acum o variantă facilă. Procedura este una simplă, iar pentru detalii îi puteți contacta pe email la adresa office@ritter.ro sau telefonic la numărul de telefon 0374 600 700.

Ritter Broker a pus bazele unui sistem profesionist de franciză în domeniul asigurărilor și al leasingului financiar, sistem ce vine în sprijinul francizatului, oferind atât un pachet extins de servicii, produse și colaboratori cât si know-how-ul în materie de adaptarea nevoilor indivizilor, persoane fizice sau juridice, la sistemele și produsele de asigurări și leasing financiar.

“Noi punem la dispozitie un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenti în acelasi timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experienta celuilalt și astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor acestora. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparentă în privinta comisioanelor și a contractelor.” Cătălin Vasile - Director General Ritter Broker

Noul partener de business, NIRO Investement oferă în acelasi timp garanția unui business solid și certitudinea pentru francizat că interesele companiei sunt reprezentate și dezvoltate într-un mod profesionist ce va garanta consolidarea poziției de piată și implicit a cifrei de afaceri per grup și a fiecărei francize în parte.

Cei doi parteneri au o istorie de business împreună, dezvoltând în trecut relații profesionale solide, până a ajunge în punctul de a vinde/achizitiona părti sociale. Ritter Broker este compania care a consiliat NIRO Investment Group de-a lungul anilor în privința polițelor de asigurare.

Articolul complet il gasesti aici: https://romanialibera.ro/economie/planurile-de-expansiune-ritter-broker-si-preluarea-a-50-din-companie-de-catre-niro-investment-group-759230

Plata card prin:
Icon securitate Twispay

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0374600700
E-mail: office@ritter.ro

Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7


CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz intermediar pensii private 87/2016
Aviz furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23BACX0000000764845000

Contact
Se incarca ... asteptati