Siguranta si spiritualitate: Cum te protejeaza asigurarea in calatoriile tal

Vizita Papei Francisc la Venetia, prima sa calatorie din acest an din cauza problemelor de sanatate, ne reaminteste de importanta sigurantei si a grijii pentru bunastarea noastra, indiferent de destinatie. Fie ca suntem pelerini in cautarea spiritualitatii sau turisti dornici de aventura, asigurarea de calatorie joaca un rol crucial in protejarea noastra impotriva neprevazutului.

Asigurarea de sanatate: La fel cum Papa Francisc a fost nevoit sa-si amane calatoriile din cauza problemelor de sanatate, si noi putem fi expusi riscurilor de imbolnavire sau accidente in timpul calatoriilor. O asigurare de sanatate de calatorie acopera costurile medicale neasteptate, de la consultatii si tratamente la spitalizare si repatriere medicala.

Asigurarea de bagaje: Pierderea sau furtul bagajelor poate transforma o calatorie de vis intr-un cosmar. Asigurarea de bagaje te despagubeste pentru bunurile pierdute sau deteriorate, permitandu-ti sa continui calatoria fara griji financiare.

Asigurarea de anulare a calatoriei: Uneori, evenimente neprevazute ne pot obliga sa anulam o calatorie planificata. Asigurarea de anulare a calatoriei te protejeaza financiar in cazul in care trebuie sa anulezi din motive medicale, familiale sau profesionale.

Asigurarea de accidente: Fie ca explorezi canalele Venetiei sau te aventurezi in muntii din Papua Noua Guinee, asigurarea de accidente te protejeaza in cazul unor evenimente nefericite, oferind sprijin financiar familiei tale.

Asigurarea de raspundere civila: In timpul calatoriilor, putem provoca accidental daune materiale sau vatamari corporale altor persoane. Asigurarea de raspundere civila te protejeaza de costurile asociate cu astfel de incidente.

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati