Brokerul de leasing asigura economii de bani si timp

Parcursul unei achiziții prin leasing poate fi ușurat apelând la serviciile unui broker.

„Leasingul reprezintă una dintre cele mai avantajoase metode de finanțare. Apelarea la un broker oferă clientului posibilitatea comparării ofertelor de finanțare de la mai multe companii de leasing financiar și operațional, în cazul nostru 12, iar clientul optează mai ușor pentru o variantă de finanțare conform bugetului de care dispune”, afirmă dl. Cătălin Vasile, director general al RITTER – Broker

Compania a adus pe piața românească un concept nou în care clientul are posibilitatea să compare și să cumpere atât produse de asigurări, leasing financiar și operațional și chiar pentru Pilonul III de Pensii.

Contractul realizat prin intermediul unui broker nu presupune costuri suplimentare din partea clientului, firma de leasing fiind cea care susține serviciile oferite. Avantajele de a lucra cu un broker de leasing merg de la simpla economie de timp, la posibilitatea alegerii celei mai bune oferte existente pe piață, la evitarea birocrației și soluționarea rapidă a dosarelor de finanțare.

Având un parteneriat solid cu companiile de leasing, RITTER – Broker oferă clientulului transparența și suportul necesar pentru realizarea rapidă a analizei situației sale financiare, prezintă oferte de leasing comparative, negociază ofertele de asigurări aferente bunului finanțat și a comisionului de analiză a dosarului (taxa de management). De asemenea, asistă la negocierea dobânzii, a taxei de logistică, la personalizarea ofertei, de la 12 luni până la 84 de luni (în funcție de societatea de leasing), ajută la obținerea finanțării pentru bunuri second hand.

„Intermediem contracte de leasing pentru autovehicule, utilaje agricole, de construcții sau pentru industria alimentară. În portofoliu se află și ofertele pentru achizițiile de echipamente IT; medicale sau cele de prelucrarea metalelor, lemnului sau plasticului, tractoare și combine forestiere, echipamente pentru energii alternative. Nu în ultimul rând, oferim posibilitatea realizării contractelor de leasing imobiliar (birouri, hale industriale, spațiiu comerciale, hoteluri)”, explică dl Cătălin Vasile.

RITTER Broker colaborează cu 30 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 12 companii de leasing financiar și operațional, oferind peste 1.000 de produse financiare, ce pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii săi parteneri.

Compania, cu capital integral românesc, a fost înființată în urmă cu nouă ani de doi tineri antreprenori și a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 13,5 milioane lei și a vândut 45.000 de polițe.

Articolul complet il gasesti aici https://www.curierulnational.ro/brokerul-de-leasing-asigura-economii-de-bani-si-timp/

Icon securitate Twispay
20% reducere cu codul RITTER

RITTER.RO - Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0755100102
Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186, Etaj 7

CUI: 26782334
Reg.Com: J40/3925/15.04.2010
Capital social: 150.000 LEI

Autorizatie functionare ASF 441/2010
RBK-632 ( Registrul brokerilor )
Aviz ASF intermediar pensii private 87/2016
Aviz ASF furnizor de programe F-0063

UNICREDIT BANK
RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
Se incarca ... asteptati